Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hacıhüsrev:) Unutmayalım,Unutturmayalım:)
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ahah eğer imkanınız varsa içtikten sonra izleyin bu vidyoyu bambaşka oluyor sdf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 camdan çıkan çocuğu sadece ben mi kermite benzetiyorum?
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kameraya bakıp dil çıkaran çocuk efsane:)Facebookta gördüm bugün de aklıma geldi tekrardan.Sonra paticiğe baktım geçen sene açılmış ama youtubedan kaldırılmış video ya da youtube da bir sorun var.Dedim yeniden açayım ama özellikle youtube da videonun altına yazılmış yorumlar da ayrı kopardı beni:)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kemit deil olm dela o emre kesin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 AHAHAHAHA evet tam uydu vallah şdela yaaAHAHAHAHAHA
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mideme ağrı girdi lan AHAHAHA emre yaa üff halı saha olsa da görsem
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 camdam dil çıkaran çocuk kopmama neden oldu:D o yüzünün aldığı şekil neydi ya:P bi de spiker "bol klimalı ev" dedi normal şartlarda geçinen bi ailenin de evinde iki üç klima olabiliyo zatn:P
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 müzik ve balyozun uyumu halen spazm geçirtiyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 _bloodstone_ said: camdam dil çıkaran çocuk kopmama neden oldu:D o yüzünün aldığı şekil neydi ya:P bi de spiker "bol klimalı ev" dedi normal şartlarda geçinen bi ailenin de evinde iki üç klima olabiliyo zatn:P niye bizim evde hiç klima yok? ha 6. kat püfür püfür o ayrı mesele de.. bir evde 3 klima ne demek? elektrik faturasına mı yanarsın, alete verdiğin paraya mı?
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BabacumMostors said: _bloodstone_ said: camdam dil çıkaran çocuk kopmama neden oldu:D o yüzünün aldığı şekil neydi ya:P bi de spiker "bol klimalı ev" dedi normal şartlarda geçinen bi ailenin de evinde iki üç klima olabiliyo zatn:P niye bizim evde hiç klima yok? ha 6. kat püfür püfür o ayrı mesele de.. bir evde 3 klima ne demek? elektrik faturasına mı yanarsın, alete verdiğin paraya mı? neden hic klimanız olmadığını bilemem:) ama her orta düzey ailede oluyo demedim olabiliyo dedim,,orda spikerin bol klimalı ev demesine bunun için güldüm:P
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz lafından sonra polisler dahi kopuyor zaten.Pilot ailesi komple:)
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 O adamlar ne kullanıyorsa beşte birinden sulandırılmış halde istiyorum.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AHAHAHAH ne lan bu offf :D okuyom ben yaaaa :D lakshdlaks
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bide karne ayağına beyaz kağıt parçası sallıyor okhuyom ben yaa diye :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Vargath said: O adamlar ne kullanıyorsa beşte birinden sulandırılmış halde istiyorum.adamlar uyuşturucu satıcısı neler kullanıyorlar sence? =) en güzel replik yeni kalktık babam cezaevinde benim bence..ehah
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ABI SEN YETKILI BIRINE BENZIYORSUN YAUUU NE VURUYOOON YAUUU....YAUUU OKUYOOOMMMN BEN YAAAAAAAA
GEd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 OKuom bennnn yaaa^^ Bende okuom buda okuyor arkadaş :p
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o diil de kapı nası kapı lan. kale kapısı gibi asdas açılmadı auhyauha.. demekki polsiin 1 vuruşta tokmakla kapı kırması sadece filmlerde auhau
Öne çıkan mesajlar