Thalion Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Başlıktaki konu news olarak paticik.com/daoc'a eklenmiştir.. ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz.. [Bu mesaj Thalion tarafından 22 April 2003 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Vaultu 4 sayfa yapsinlar, housing nedir ya?..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 seni eve atıcam NIHAHAAHA yapsınlar yapsınlar[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 oyun sadece 3 boyutlu uo ya benziyor sanirim boku cikicak ne diyim......... umarim bir an once SWG cikar da kurtuluruz.![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 46 paladin 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: Mina, 23 April 2003 01:10 tarihinde demiş ki: oyun sadece 3 boyutlu uo ya benziyor sanirim boku cikicak ne diyim......... umarim bir an once SWG cikar da kurtuluruz.![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 46 paladin 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P alakası yok bence[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bu saatlerde yeni patch cikti USA serverında oynayanlar çekebiliyor.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Patch bizim server a geldi bilene... Cmt. günü... [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ya ev olayina kafam basmadi benim camelotta evle ne nasil oalcak anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ya Mina benim makineden girmish ben Durlag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 iide bu evler ne işe yarıcak? oturma komutu omadıına göre[hline]Ya varya herseyi oynadim yazmicam fazla oluyo..Degistir degistir.. ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 sen anlamazsın çiçeğüm ne işe yaradıını ;) Okudunmu news'i okuduysan ve hala ne işe yaradıını anlamadıysan bişi demiyorum artık kel kafanı monitörlere ver..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Haaa o zaman ayrı :)[hline]Ya varya herseyi oynadim yazmicam fazla oluyo..Degistir degistir.. ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar