Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 videonun tamamını izlemeye kalbim dayanmadı ama resmen güiza kötüsü goller kaçırmış adam. allah sabır versin bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nondayı da beşiktaşa kiralayalım bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu arada dualarım kabul oldu takıma zenci aldık. zenci iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel_Anorien said: bu arada dualarım kabul oldu takıma zenci aldık. zenci iyidir. amistad hedefimis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel_Anorien said: videonun tamamını izlemeye kalbim dayanmadı ama resmen güiza kötüsü goller kaçırmış adam. allah sabır versin bize. 2 tane cok güzel gol atıyo devamında =) bu da bahsettiğim cska zamanlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.lafmacun.org/gorsel/antu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bunun yarısını oynsa şampiyon oluruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayırlı olsun umarım iş yapar bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi? eskisi gibi 2. kez bir isim listesi bildiriliyordu, o olay kalktı mı tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abooo şimdi ikinci videoyu seyrettim de amistad gemisinin kaptanı olurmuş bu çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 pch said: Jo nun ve elano nun birlikte oynadığı bir maç fikir verir jo hakkında.Başlarda baya kaçırsa da şansızlık çoğu, baya teknik ayağı iyi hızlı bi forver çok iş yapar tsl de tüm takım cenabetmiş o maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cavanagh said: hayırlı olsun umarım iş yapar bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi? eskisi gibi 2. kez bir isim listesi bildiriliyordu, o olay kalktı mı tamamen?abi ikinci liste bildiriliyor yeni transferini bildiriyorsun da o kupada başka takım için forma giyen adam oynayamıyor. bu benim bildiğim önceden de böyleydi ki, yeni olan bir şey değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu boya rağmen videoların hiçbirinde kafa golünü göremedim. havada pek etkili değil sanırım. pivot forvet filan yalan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Olsun zaten bizim sisteme pivot forvet naapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok daha önceki sayfalarda hakan şükür tarzı filan denmiş de... zaten adamın ayakları bayağı güçlü de, bi ismail güldürenle karşılaşmasına bakar :) inşallah öyle birşey olmaz tabi. baroş da dönsün artık sahaya güzel güzel futbolumuzu izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Galatasaray'ın öncelikli hedefi her zaman avrupadır ve öyle olmalıdılır,hiç avrupada oynayamicak adamı almak bence yanlış oldu...Ligde zaten bir şekil şampiyon olur bu takım,Kasımpaşa maçı için mi alındı bu adam,bir de sorunluymuş zaten,hiç hoşuma gitmedi açıkçası ne diyim,bari satın alma opsiyonu olsaydı o da yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sezon sonu 8m e karşılığı satın alma opsiyonu var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cavanagh said: hayırlı olsun umarım iş yapar bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi? eskisi gibi 2. kez bir isim listesi bildiriliyordu, o olay kalktı mı tamamen? yeni bir liste veriliyor uefaya ama bu liste içinde başka bi takımla uefa liglerinde yer almış oyuncular yer alamıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 galatasaray.org said: Everton'ın Avrupa Ligi maçlarında forma giyen Jo, Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçlarında oynayamayacak. yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 geliyormuş bu akşam edit: hatta beş dakka içinde iniyormuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 demin ntvspor eğer turu geçerse galatasaray oynıyabilcek dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 liverpool forumunda bu ve diğer transflerler için herifin biri gs premier ligin en kötü adamlarını almak için fifa dan özel izinmi aldı diye kafa bulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Liverpool kendi adına, kadrosuna ve performansına baksın. FIFA'dan özel izinle Benitez'e veriyorlar kalplerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 haldun üstünel transfere devam mı ediyomuş neymiş? öle bişiler dedi ntvsporda eleman=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 adam alacaktık ya. Jo sezon sonuna kadar diye düşünürsek bi tane de ünü olmayan ucuz genç forvet alırız geleceğe yatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 forvet almayız ya yoksa alır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar