Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

videonun tamamını izlemeye kalbim dayanmadı ama resmen güiza kötüsü goller kaçırmış adam.

allah sabır versin bize.

2 tane cok güzel gol atıyo devamında =) bu da bahsettiğim cska zamanlarından

Mesaj tarihi:
hayırlı olsun
umarım iş yapar

bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi?
eskisi gibi 2. kez bir isim listesi bildiriliyordu, o olay kalktı mı tamamen?
Mesaj tarihi:
pch said:

Jo nun ve elano nun birlikte oynadığı bir maç fikir verir jo hakkında.Başlarda baya kaçırsa da şansızlık çoğu, baya teknik ayağı iyi hızlı bi forver çok iş yapar tsl de

tüm takım cenabetmiş o maç
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

hayırlı olsun
umarım iş yapar

bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi?
abi ikinci liste bildiriliyor yeni transferini bildiriyorsun da o kupada başka takım için forma giyen adam oynayamıyor. bu benim bildiğim önceden de böyleydi ki, yeni olan bir şey değil?
Mesaj tarihi:
yok daha önceki sayfalarda hakan şükür tarzı filan denmiş de...

zaten adamın ayakları bayağı güçlü de, bi ismail güldürenle karşılaşmasına bakar :) inşallah öyle birşey olmaz tabi. baroş da dönsün artık sahaya güzel güzel futbolumuzu izleyelim
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın öncelikli hedefi her zaman avrupadır ve öyle olmalıdılır,hiç avrupada oynayamicak adamı almak bence yanlış oldu...Ligde zaten bir şekil şampiyon olur bu takım,Kasımpaşa maçı için mi alındı bu adam,bir de sorunluymuş zaten,hiç hoşuma gitmedi açıkçası ne diyim,bari satın alma opsiyonu olsaydı o da yok gibi...
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

hayırlı olsun
umarım iş yapar

yeni bir liste veriliyor uefaya ama bu liste içinde başka bi takımla uefa liglerinde yer almış oyuncular yer alamıyor diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
liverpool forumunda bu ve diğer transflerler için herifin biri gs premier ligin en kötü adamlarını almak için fifa dan özel izinmi aldı diye kafa bulmuş :D
  • Yeni Oluştur...