Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

cavanagh said:

hayırlı olsun
umarım iş yapar

bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi?
eskisi gibi 2. kez bir isim listesi bildiriliyordu, o olay kalktı mı tamamen?
abi ikinci liste bildiriliyor yeni transferini bildiriyorsun da o kupada başka takım için forma giyen adam oynayamıyor. bu benim bildiğim önceden de böyleydi ki, yeni olan bir şey değil?
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha önceki sayfalarda hakan şükür tarzı filan denmiş de...

zaten adamın ayakları bayağı güçlü de, bi ismail güldürenle karşılaşmasına bakar :) inşallah öyle birşey olmaz tabi. baroş da dönsün artık sahaya güzel güzel futbolumuzu izleyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın öncelikli hedefi her zaman avrupadır ve öyle olmalıdılır,hiç avrupada oynayamicak adamı almak bence yanlış oldu...Ligde zaten bir şekil şampiyon olur bu takım,Kasımpaşa maçı için mi alındı bu adam,bir de sorunluymuş zaten,hiç hoşuma gitmedi açıkçası ne diyim,bari satın alma opsiyonu olsaydı o da yok gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

hayırlı olsun
umarım iş yapar

bu arada ben de yeni kuralı bilmiyorum, bu adamın bu sezon avrupa liginde oynaması mümkün değil mi?
eskisi gibi 2. kez bir isim listesi bildiriliyordu, o olay kalktı mı tamamen?

yeni bir liste veriliyor uefaya ama bu liste içinde başka bi takımla uefa liglerinde yer almış oyuncular yer alamıyor diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...