nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Adamı zorla sağ bek yaptık, hatırlatırım :D İt gibi koşabiliyo olması iyi kademe yapıyo demek değil. İyi kademe yapabiliyo olsa çalım yiyip 20 metre geri koşup tekrar kademeye girmesi gerekmez. Neyse sonuçta adam 11'de çıkıyo sevsem de sevmesem de, yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kastım şu, çalımı yiyor ve 1 saniye sonra gene adamın önünde. hırslı mesela. eksik yönlerini hızla kapamayı öğrendi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Orası ayrı da çalımı da hızlı bi adamdan yerse kötü olur. Türkiye'de sorun yok tabi ama avrupada defansif açıdan yetersiz kalıyor. Balta'nın performans çok düştü ona katılıyorum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Nereye yazsam bilemedim de, Tamika Catchings'i almışız bayan basketbolda. Oha dedim. http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/5893.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 baskete açacaktın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 1979 New Jersey doğumlu ve geçen sene WNBA' de Indiana Fever takımında Katie Douglas ile birlikte final oynayan Tamika Catchings aynı zamanda basketbol tarihinde bugüne kadar Quintuple Double istatistiğine sahip (25 sayı, 18 ribaund, 11 asist, 10 top çalma, 10 blok) tek sporcu yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 OHA =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sabri galatasaraydaki en iyi 5 oyuncudan 5.dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hmm.. Arda Kewell Keita Baros Servet Elano Ayhan =( Neill (muhtemelen) Sabri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ayhan mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi Sabri'den iyi. Görevini yapıyor yani. Oyunu yavaşlatıyor falan o konuda kötü ama tecrübesiyle güven veriyor. Takıma zararı Sabri'den daha az. Yaşlanması kötü ama malesef Ayhan'ın iyi bir oyuncu olduğu kanaatindeyim Galatasaray için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Keita Baros Kewell Arda Sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sabri Servet'ten ve Elano'dan iyi yani? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dalga mı geçiyonuz kalli denedi ya sabri yi ön libero da gayet yetersiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sabriyi övenler düşmanımızdır.harbiden içerden çökertmeye calısan fenerliler yada görüntüde gsliler olmaları lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sarbi'nin pozisyonunu falan sallayın da, asıl sizin rakip Atletico Kral kupasında 3-0 yenildiği turun rövanşında 5 tane atmış, Simao itelemiş. Bir de ortaya Tiago'yu sola da bir İtalyan aldılar, artı Aguero da gitmeyecek gibi arada. İşiniz yaş gibi gözüküyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben demiştim Atletico harcar bizi çok kötü kura çektik diye.. Umarım yanılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 zoru severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sabriyi hala sevmiyorsunuz ya. Adam daha ne yapsın anlamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gitsin? ayrıca atletico yenecek zaten çok bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bu sezonki maçları izleyipte bu yorumları yapıyorsanız çok enterasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 17 lig maçı oynadık.uefa grup maçlarıyla beraber 23 diyelim sabri bunun 10 unda güzel oynamıştır.ki buda geçmiş 4-5 seneyi telafi etmiyor adam orta yapmayı bu sene ögrendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bu sene de aşırı iyi oynamıyor ki. Ofansta hatalarını baya azalttı ve daha bi çalışmaya başladı o kadar. Tuncay da it gibi koşuyo ama tuncay yani. Sonuç olarak yetenek de zeka da olmayan bir adam sabri :( Hayır yani bi insan kendini geliştirmek için 25 yaşını mı bekler abi? Gitti güzelim potansiyel. Yazık.. Sabri'yi çok destekledim ben. Ama 2 sene önce dayanamadım artık. 18'inde as takıma çıkmışsın 23 olmuşsun hala gelişme yok. Öyle de olmaz yani.. Anca bişeyler yapmaya başladı da göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yorum yapıcaktım vazgeçtim hepsini sildim. Ne gereksiz insanlarla ne gereksiz tartışmalara girmişim. Saçma sapan bi sabit fikirlilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hani karşı takımla tartışmıyosunki.galataasraylılarla tartışıosun biz niye kendi takımımızın futbolcusuna laf edelim boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar