Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Beyler lütfen rica ediyorum kırıcı olmayalım insanlara karşı. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 adam hala elindekilerden bişi cıkarnaya calısırsın diyor mehmet topal ayhan barış mustafa sarp ve sakat linderoth varken daha sağ beke bile UYUM SAĞLAYAMAMIŞ sabriyi ön libero olarak oynatıcaksın :).noldu elimizdekilerden faydalandık :) hani sabrinin öyle bi yeteneği olsa bile bu saatten sora öyle bişi olmaz :).ki yok yani adam orta yapmayı 3 ay önce ogrenmiş.hemen ön libero yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 red said: gs liysen bırak başka takımı tut.evet kesinlikle affı olmayan bi konu bence.hani benim düşüncem bu diye sıyrılıncak bişide değil.o kadar kötü bişi.küfür gibi hakaret gibi +1 Ayrıca "sabri koşup rakibi ısıran, rahatsız eden bir oyuncu" denmiş de aga Sabri GS taraftarını da rahatsız ediyo yani zaten =D Ayrıca bu sezon iyi de olsa ben hala söylerim. Sabri futbolcu değil. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir. Rijkaard doğru göstercek şekilde ayar çekmiş ama bu bozuk olduğu gerçeğini değiştirmez =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Siz bi bozuk saat kadar olabilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gerek yok, bizim kollarimiz hep dogruyu gosteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Böyle devam edin belki bir gün adam zannederler sizi. Bu kafayla bi halt olamazsınız ya neyse. Bu kadar sabit fikirlilik iyi değil arkadaşlar azıcık açık olsun beyinleriniz yeni düşüncelere. Tekrar diyorum ben burda Sabri 10 numara ön libero olur demiyorum denenebilir diyorum. Bana göre Sabri'de bu işi kotarabilicek fiziksel kapasite mevcut ha kafası bu işe yeter mi onu bilemiyorum onu da eğer denenirse zaman gösterir. Ben önlibero transferine gerek yok Sabri var falan desem anlarım yani tepkinin sebebini de yok yani,ki hani böyle bi duyum aldım hatta söyleyeyim nerden duyduğumu da büyük klüplerimizden birinin eski altyapı teknik direktörü söyledi. Allahın DMC'sini de ne çok gözünüzde büyüttünüz belli değil işin komik yanı adamın biri Xavi'ye DMC diyor kimse de sen ne diyosun demiyor falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Xavi box-to-box midfielder olduğundan hem DMC hem AMC'dir zaten. Sabri'nin fiziği ön liberoya yeter demek de garip geldi de neyse.. Diyoruz ki aynı kanatta, hani alışkındır kanada, farklı bir pozisyonda denemek bile 4 sene sürdü ve ömrümüzden çaldı adam. Ortaya geçerse hem ortaya alışması hem rolüne alışması derken kafadan 2 sene saç baş yoldurur ki çok daha kilit mevkide oynayacağından her maç gol yedirme riski yüksek. Sabri'yi tanıyarak konuşuyoruz burada. Dik kafalılık durumu yok yani, ortada bir Sabri gerçeği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sen zannediyor musun ki Sabri'yi ortasahaya koyup 2 sene oynatıcak Rijkaard? Antremanlarda alıp deniyecek en fazla 1-2 maçta da koyucak ortasahaya bakıcak duruma. Ha olursa ne ala olmazsa olmuyor der işine bakar adam o da denerse yani böyle bişeyi. Ben zaten futbolcuların o mevkiden bu mevkiye kaydırılmasına karşıyım,ama hani denenebilir diyorum ben sadece. Bu kadar yani sakin olun Sabri'nin adını duyan NerdRage'e kapılıyor forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Holy said: sabri ön libero oynayabilir diyenler için 3 ihtimal var. ya futbol bilmiyorlar. ya sabriyi tanımıyorlar. ya da ön libero ne iş yapar bilmiyorlar. ön libero, fiziği ile rakiplerin üstünlük kurup ikili mücadelelerde ordan oraya koşmadan, omzunu koyup veya ayağını uzatıp topu kapmaya yarar. bunları yapamazsa ortasahada alan daraltır, bunun için de fizik baya önemli. sabri tamamen sağ bek olmak için yaratılmış. belki sağ açıkta da oynar ama onun dışında hiç bir yerde oynayamaz bu adam. sabriyi yerden yere vurmakla alakası da yok yani bunun. katılıyor. sabri belki biraz daha fizikli olsaydı orada iş yapabilirdi. fakat sabri büyük ihtimalle degajdan gelen topları bile kafasıyla ıskalar. sadece koşar sabri orda ama bi omuzda yıkılma ihtimali var ki bir önlibero için iyi değil. ön libero dönen topları almayacak mı sonuç olarak? ayrıca sabri çift yönlü bir oyuncu değil oyunu sağdan oynamaya alışık. ön liberoya koyarsan buda bir problem çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sabri adam olsun önce!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Khelben said: Holy said: sabri ön libero oynayabilir diyenler için 3 ihtimal var. ya futbol bilmiyorlar. ya sabriyi tanımıyorlar. ya da ön libero ne iş yapar bilmiyorlar. ön libero, fiziği ile rakiplerin üstünlük kurup ikili mücadelelerde ordan oraya koşmadan, omzunu koyup veya ayağını uzatıp topu kapmaya yarar. bunları yapamazsa ortasahada alan daraltır, bunun için de fizik baya önemli. sabri tamamen sağ bek olmak için yaratılmış. belki sağ açıkta da oynar ama onun dışında hiç bir yerde oynayamaz bu adam. sabriyi yerden yere vurmakla alakası da yok yani bunun. katılıyor. sabri belki biraz daha fizikli olsaydı orada iş yapabilirdi. fakat sabri büyük ihtimalle degajdan gelen topları bile kafasıyla ıskalar. sadece koşar sabri orda ama bi omuzda yıkılma ihtimali var ki bir önlibero için iyi değil. ön libero dönen topları almayacak mı sonuç olarak? ayrıca sabri çift yönlü bir oyuncu değil oyunu sağdan oynamaya alışık. ön liberoya koyarsan buda bir problem çıkarır. Şu yorumları okuyan zanneder ki millet Galatasaray antremanlarını falan takip ediyor. Kaç kere gördün Sabri'yi kanat dışında oynarken ki tek yönlü yaftası yapıştırıyorsun? Yani ben oynar demiyorum da bu kadar OYNAMAZ'a da anlam vermek mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bende anlayamıyorum neye dayanarak sabrinin ön libero oynayabileceğini savunuosun. biz maçta gorduklermizle bu adamın sağ bekten baska bi yerde oynayamıyacağını soyluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sabri ön libero'da denendi ayrıca bundan önce. Maçta falan. Mecburiyetten. Sabri adını duyan Galatasaray'lının nerd rage'e girmesi de Sabri2nin suçudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lan 3 sayfa sabriyi tartışmışız bence sabri için bu çok :P.ama ön libero ya kesin bir transfer şart.hatta forvet ve defansta eksiklikler olmasa reykard büyük ihtimal bi ön libero isteyecekti.kim bilir belkide haldun hiç beklenmedik bir anda bi zenci getirir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Zaten bi haberde öyle yazıyodu. Baros sakatlanmasa ön libero alınacakmış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yahu, sabri kötü oyuncu diyen adamla ne tartışıyorsun, bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahaha :D o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ya bu kadar meraklıysanız her şeyi mükemmel yapan futbolculara gidin ManU,Barca falan tutun neden Galatasaray yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ya kendi görevini yerine getirsin yeter. Onu yapmıyor ki. Sağ kanadı koridora çeviriyorlar çok rahat çalım yiyor, ileri koşturuyo sürekli bam güm dağa taşa vuruyo dönüyo. Bu sezon ofansif olarak biraz düzeldi de hala zeka yok, hala rahat çalım yiyor. Yani.. Neyse uğraşamayacağım abi şu adamı savunuyorsunuz da anket yapsak webaslan.com'da falan sabri adam mı değil mi diye %75 ve üstü değil der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bence sabri gayet yeterli bir sağbek, sadece ön libero oynaması fikrine karşıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hakan =( Sabri yeterli bir sağ kanat olur da bence bariz yetersiz bir sağ bek. Ölünün arkasından konuşulmaz da o Hasan Doğan bişeysi yüzünden sakatlanmadan önce Uğur Uçar, Sabri'nin şimdiki halinden iki gömlek üstün sağ bekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bu sezonki haline bile kötü diyebiliyorsan hala. Senin yorum falan yaptığın yok demektir. Bellemişsin bişeyler bu böyle şu şöyle atıp tutuyorsun o kadar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 E bu sezon da izliyorum. Defansif olarak kötü. Hala kademe anlayışından yoksun. Çok koşuyo, ofansta daha iyi oynuyor diye defansını da mı öveyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Valla ben rakip soldan gelirken daha çok korkuyorum takımda bilemem başkaları ne düşünüyor da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aynen, hele son zamanlardaki balta nın form düşüşü ve canerin geri dönmeyişleri nedeniyle. sabri yi 2 kere çalımla 3. kere karşına dikilir. ayrıca nasıl kademe anlayışı yok abi lütfen. herif nerden geri dönüp kademeye girdi kaç kere. ofansif yönü sabrinin artısıdır, ki sağbek lere baktığın sırasında en düzgün şut çeken ve en çok isabetli orta yapanlardan birisidir. tamam çoğu zaman kötü açıyor ama sağ bek bu adam. kanat değil hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar