kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 DoruK said: ruud'da teknik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ruud topçu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ruud topçu değil, real de takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ruud teknik olmadığı için realde oynadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 messiyi al milana koy bakalım dünyanın en iyi 10 futbolcusu arasına girebiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 çünki teknik olmasına gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 giremez, materazi filan indirir çünkü, ayağını kırar. ben olsam ben de gitmem italyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 DoruK said: messiyi al milana koy bakalım dünyanın en iyi 10 futbolcusu arasına girebiliyo mu evet giremez ayrı bi kategori açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 messiden futbolcu olmaz zaten fizik yok adamda bi tek hızlı kısa boyundan kurtarıyo eçiş büçüş milletin bacak arasından geçip top sürüyo anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kazım sarı kırmızılı şapkayla gorulmuş.mesaj yolluyor bize beni alın diyor :).gelirse sabri+kazım ile şl yi bile alırız.bitek ibo eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ruud gelmiş beyler arkadaşlar havalimanından aradı gs benim için yeni bi başlangıç olacak demiş. tekniğime teknik katıcam türkiye liginde demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 galatasaray kazımı alırsa güneşsporu kurar galatasarayı ligden düşürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hastayım gslilerin bi transfer yapacağı zaman böyle çocuk gibi heyecanlanmalarına önce bi gelsin lan zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 beşiktaş da adam gibi transfer yapsa beşiktaşlılar da heyecanlanırdı. ama tabi gidip tabataya 8m veren yönetim olunca, adam akıllı transfer olmayacağından millet heyecanlanmıyor. yine mi bamya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 biz yıldız oyuncu beklemedikki yada bizim takıma şu gelcek bu gelcek diye bi bekleyişte bulunmadık ama siz sürekli bi yıldız peşinde olduğunuzdan 100 tanede 1 2 tane denk geliyo yaşlılardan onunla idare ediyosunuz. fener gibi olun canımı yeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Fener bastonlu Carlos'u alırken biz daha 30 yaşındaki Kewell ve 28 yaşındaki Elano'yu alıyorken Fener gibi olmamayı tercih ederim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi beşiktaşlının galatasaraya ancak feneri kullanarak saldırabilmesi de ilginç tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 galatasaray bu sene geçtiğimiz sezondan iyi. 4. lükle kendini geliştirebilir. başarılar dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit said: biz yıldız oyuncu beklemedikki yada bizim takıma şu gelcek bu gelcek diye bi bekleyişte bulunmadık ama siz sürekli bi yıldız peşinde olduğunuzdan 100 tanede 1 2 tane denk geliyo yaşlılardan onunla idare ediyosunuz. fener gibi olun canımı yeyin.laf yetiştircem diye ne diyeceğini şaşırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yıldız beklyemiyolar ki tüpçü var. Kıyamam janımss =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi beşiktaşlı olarak bence transfer konusunda hiç konuşma kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nileppezdel said: Fener bastonlu Carlos'u alırken biz daha 30 yaşındaki Kewell ve 28 yaşındaki Elano'yu alıyorken Fener gibi olmamayı tercih ederim ya :) carlosu almak biraz kafa kullanmak forma satışı şu bu. örnek olarak guizayı getirdiler. ispanya gol kralı diye. ilk sene sıçtıda bana göre güzel transfer oldu. fener üzerinden prim yapmak değil olay. ben beşiktaşın ne olduğunu bildiğim için beşiktaşın bi yıldız peşinde şu durumda koşamayacağını biliyorum. ama siz günde dünyada yaşı geçmiş 100 tane yıldızın ismini anıp bi tanesi gelince yada gelecek gibi olunca heyecan yapmanıza hastayım. yıldız arıyacağınıza alt liglerde biraz bakınsanız neler çıkar haberiniz yok. ama gs yönetimide işini biliyo. taraftarı çoluk çocuk heyecanlanmak istiyo. bi isim atıyo ortaya tamamdır. oyalansınlar 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yaw bu gece gelisme olur mu fikri olan var mi? ulan cok trollencek bi soru sorduk ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sonra da kimsye çaktırmadan koluna girip Elano'yu falan getiriyorlar ama. Öyle bir yönetimimiz var işte :) Biz ne olduğumuzun farkındayız, siz de ne olamadığınızın farkındaysanız ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 olm manyakmısın en gizli transfer yapan takım biziz lan. hani beşiktaşa laf atmıyım diyorum ama kendin beşiktaşa getiriyon olayı. direk demirörenin ağzından şunu alacaz bunu alacaz diye isimler çıktı. sonra gittiniz tabatayı aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar