delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 said: Everton doğruladı 13 Ocak 2010 Çarşamba * 17:28 İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da yönetim, defans oyuncuları Lucas Neill için Galatasarayımız'ın yaptığı 750 bin Sterlinlik teklifi düşündüklerini bildirdi. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray, savunma oyuncusu Lucas Neill için Avustralyalı futbolcunun kulübü Everton'a 750 bin Sterlinlik teklif götürdü. West Ham United ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu statüsüne geçen 31 yaşındaki Neill, geçen yıl Eylül ayında Everton ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Avustralya Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen futbolcu, David Moyes'in takımında 12 lig, 2 de kupa maçına çıkmıştı. Haberde, ''Everton, Galatasaray ile anlaşmaya varırsa, Lucas Neill UEFA Avrupa Ligi'nde de oynama şansı bulacak'' denildi. Kaynak: Anadolu Ajansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sezon başında beleşe almak varken 1 milyon euro vermek de bambaşka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi almayalım bu adamı lütfen. İstemiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ben de istemiyodum da şimdi Kewell gidicek falan diyolar, belki 2. bi avustralyalı ve premier ligli olarak kewella kanka olur da kewell kalır diye ümitliyim gelicekse bundan gelsin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hem Millwall hem West Ham forması giymiş adam kariyerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 E anlaşırlar o zaman işte. Kewell'ı da Leedsliler hiç sevmez. Adam futbol tarihinin kazığını atarak ayrıldı Leeds'ten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hikayeyi bilmiyorum da gitmk istediyseve leeds bırakmadıysa iyi yapmış kazık atarak. Bu konularda hep futbolcuları desteklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu adamı kaç yıldır alıyor gs bıktım artık. vasat bir oyuncu için kaç senedir uğraşıyoruz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Öyle değil ama hikaye, hoş öyle olsaydı da gerçi köpek gibi kulüp ne isterse onu yapmak zorunda o ayrı. Haklı olan sözleşme şartlarıdır. Onları yerine getirmiyosa kendi hatasıdır. Öyle 4 senelik sözleşme imzalayıp sonra 2. sene parladım ben güle güle gitmek istiyorum şımarıklığı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Taraftar olarak da öyleyim aslında rew. Hatta blogumdaki son yazı da onla ilgili. Ama işte Trabzonspor'un ya da Kayserispor'un yaptığı gibi zorla sözleşme uzatmalar, baskıyla hatta muhtemelen silah zoruyla takımda tutmalar da hoş değil yani. Dengesi bulunmalı bu kontrat işlerinin. Mesela futbolcu gitmeyi çok isterse belli bir cezayla kendi bonservisini alabilmeli falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi yerde de gs nin peter crouch u kiralayacağını duydum ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://www.sporx.com/transfers/?act=fisiltilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu haberler çıktıkça inancım azalıyo nedense sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ruud van Nistelrooy geliyor gibi galatasaray dergisi yazarlari twitterlarina falan yazmaya baslamisslar ruud ruud diye.Arkadaslardan ole bir haber aldim ama daha kendim kontrol edemedim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gelmesin dinozor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi gelir sakatlanır yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 valla bence neil de ruud da gelsin abi nonda gonderilsin cunku barosun agrilar devam ediyormus oda yok daha. Bide beyler sakat dinazor falan diosunuzda en az 30 atar bu ligde bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi hiç güvenemiyorum kusura bakma da 33 oldu sanırım. Hani 31 olsa neyse de 33 fazla yaşlı, bence gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 32 kendisi :) az bi guven geldi dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bide alalim bunu verelim bursaya nondayi ustune az bi para ole 5 falan degil bide cekelim ordan sercani oh dadindan yenmez olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1 July 1976 (1976-07-01) (age 33) =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 valla sakatlık yaşamazsa dağıtır ligi, baros'u da kenarda oturtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 carlos geldiğinde laf edenler ruud gelirse ne dicek cok merak ediyorum. yaşlı falan filan lafları cıkıcak mı bakalım. yada artık tatile gelmiş tr'ye dicek olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Derler. Benbir GS'li olarak diyorum valla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nileppezdel said: 1 July 1976 (1976-07-01) (age 33) =( yapma be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar