Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

said:
Everton doğruladı

13 Ocak 2010 Çarşamba * 17:28

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da yönetim, defans oyuncuları Lucas Neill için Galatasarayımız'ın yaptığı 750 bin Sterlinlik teklifi düşündüklerini bildirdi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray, savunma oyuncusu Lucas Neill için Avustralyalı futbolcunun kulübü Everton'a 750 bin Sterlinlik teklif götürdü.

West Ham United ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu statüsüne geçen 31 yaşındaki Neill, geçen yıl Eylül ayında Everton ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Avustralya Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen futbolcu, David Moyes'in takımında 12 lig, 2 de kupa maçına çıkmıştı. Haberde, ''Everton, Galatasaray ile anlaşmaya varırsa, Lucas Neill UEFA Avrupa Ligi'nde de oynama şansı bulacak'' denildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle değil ama hikaye, hoş öyle olsaydı da gerçi köpek gibi kulüp ne isterse onu yapmak zorunda o ayrı. Haklı olan sözleşme şartlarıdır. Onları yerine getirmiyosa kendi hatasıdır. Öyle 4 senelik sözleşme imzalayıp sonra 2. sene parladım ben güle güle gitmek istiyorum şımarıklığı yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftar olarak da öyleyim aslında rew. Hatta blogumdaki son yazı da onla ilgili. Ama işte Trabzonspor'un ya da Kayserispor'un yaptığı gibi zorla sözleşme uzatmalar, baskıyla hatta muhtemelen silah zoruyla takımda tutmalar da hoş değil yani. Dengesi bulunmalı bu kontrat işlerinin. Mesela futbolcu gitmeyi çok isterse belli bir cezayla kendi bonservisini alabilmeli falan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...