Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

unK said:

mokoko said:

ben gs'nin bu kadar bolunduğunu bilmiyodum yahu. baya oy almıs polatın rakibi.

lisenin oylarının neredeyse tamamı öztürk'e gitti.. burdan kongre üyelerinin dağılımını gayet net görebiliriz. :)

Evet hala elitist kişiler kulübün menfaatinden üstün görüyorlar kendi küçük komünitelerinin tatmin duygularını..

Nazik yazdım ban yemek istemiyorum, haklarını veremedim kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

liseli kafatasçılar sağolsun soğuttular galatasaraydan. adnan polat bu seçimi kazansa bile bugunkü seçim tarihi lekedir. projelerini, "başkan olduktan sonra görürsünüz yapacaklarımızı" diyerek açıklayan birisinin sırf liseli olsun çamurdan olsun mantığıyla topladığı oylar %45 şu an. acilen tüzük değişmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

mokoko said:

lisenin oylarının neredeyse tamamı öztürk'e gitti.. burdan kongre üyelerinin dağılımını gayet net görebiliriz. :)

Liselilerin oylarının neredeyse tamamı Öztürk'e gitse, Polat kapatırdı kepenkleri ilk 10 sandıkta.
Sosyal ağlarda paylaş

Seçilememesi durumu olur çünkü bu takımını düşünmeyen liseli tayfa daha önceden de Özhan Canaydın'ı başa getirdi. Rahmetliyi severdim, öldüğünü öğrendiğimde gözlerim doldu çok efendi bir insandı ama çok çok çok kötü bir yöneticiydi. Liseliler bu kulübün önünü kapatıyorlar zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

unK said:

mokoko said:

Liselilerin oylarının neredeyse tamamı Öztürk'e gitse, Polat kapatırdı kepenkleri ilk 10 sandıkta.

liselilerin büyük çoğunluğu organize bir biçimde öztürk e verdi
Sosyal ağlarda paylaş

liselilerin oyları son 5 sandıkta. sandık başı minimum 30-40 fark atar öztürk son sandıklarda. o yüzden son 5 sandığa girerken en az bir 400 oy farkı lazım polat için. yoksa çok kötü şeyler olabilir. fener maçında bu kadar heyecanlanmıyorum kalpten gidicem birazdan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...