nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 unK said: mokoko said: ben gs'nin bu kadar bolunduğunu bilmiyodum yahu. baya oy almıs polatın rakibi. lisenin oylarının neredeyse tamamı öztürk'e gitti.. burdan kongre üyelerinin dağılımını gayet net görebiliriz. :) Evet hala elitist kişiler kulübün menfaatinden üstün görüyorlar kendi küçük komünitelerinin tatmin duygularını.. Nazik yazdım ban yemek istemiyorum, haklarını veremedim kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu arada polatın seçilememe gibi bi durumu olur mu?? ben polatın gayet farkla falan seçilceğini dusunuodum şaşırdım baya bu kadar yakın olduğunu gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Tribünlerin yeter diye bağırdığı başkanlar rahatça seçilir Adnan Polat'ın düştüğü duruma bak. Bu liselilerin adaylarına da liselerine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 18 ile 24. sandıklar arası öztürke gidecek deniliyordu. görünüşe göre o sandıkların yarattığı farkı görmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 liseli kafatasçılar sağolsun soğuttular galatasaraydan. adnan polat bu seçimi kazansa bile bugunkü seçim tarihi lekedir. projelerini, "başkan olduktan sonra görürsünüz yapacaklarımızı" diyerek açıklayan birisinin sırf liseli olsun çamurdan olsun mantığıyla topladığı oylar %45 şu an. acilen tüzük değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 unK said: mokoko said: ben gs'nin bu kadar bolunduğunu bilmiyodum yahu. baya oy almıs polatın rakibi. lisenin oylarının neredeyse tamamı öztürk'e gitti.. burdan kongre üyelerinin dağılımını gayet net görebiliriz. :) Liselilerin oylarının neredeyse tamamı Öztürk'e gitse, Polat kapatırdı kepenkleri ilk 10 sandıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Seçilememesi durumu olur çünkü bu takımını düşünmeyen liseli tayfa daha önceden de Özhan Canaydın'ı başa getirdi. Rahmetliyi severdim, öldüğünü öğrendiğimde gözlerim doldu çok efendi bir insandı ama çok çok çok kötü bir yöneticiydi. Liseliler bu kulübün önünü kapatıyorlar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 BulletRide said: unK said: mokoko said: ben gs'nin bu kadar bolunduğunu bilmiyodum yahu. baya oy almıs polatın rakibi. lisenin oylarının neredeyse tamamı öztürk'e gitti.. burdan kongre üyelerinin dağılımını gayet net görebiliriz. :) Liselilerin oylarının neredeyse tamamı Öztürk'e gitse, Polat kapatırdı kepenkleri ilk 10 sandıkta. liselilerin büyük çoğunluğu organize bir biçimde öztürk e verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 liselilerin oyları son 5 sandıkta. sandık başı minimum 30-40 fark atar öztürk son sandıklarda. o yüzden son 5 sandığa girerken en az bir 400 oy farkı lazım polat için. yoksa çok kötü şeyler olabilir. fener maçında bu kadar heyecanlanmıyorum kalpten gidicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 polat secimden sonra ah o liseli sarkisini soylemesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Gilean said: fener maçında bu kadar heyecanlanmıyorum kalpten gidicem birazdan aynen ya=) bildiğin saniye saniye takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 öztürk seçilirzse ikinci bir özhan canaydın dönemine gireriz ki bu da galatasarayı yine bi 10 sene geriye atar. aman diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 öztürk seçilirse yazık olur dicem, az bile demiş olurum. bıktım bu liselilerden defolup gitsinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 öztürk seçilirse pazartesi ilk iş gsbonus kartımı iptal eder, uzun bir süre store'dan ürün almam ve aslantepe kombine alma kararımı gözden geçiririm. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nedir durum fark kapandı mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi bilmiyorum takipte etmiyorum küfrederim sadece öztürk kazanırsa onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 GENEL TOPLAM: ADNAN POLAT: 1558 ADNAN ÖZTÜRK: 1230 daha 11 sandık daha var ilk sandıklarda polat iyiydi ama son sandıklarda hep öztürk önde.ama son sandıklarda kapatamaz farkı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 14. SANDIK A.POLAT: 105 A.ÖZTÜRK: 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 polat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aradaki fark kapanıyor ama Polatı başkan istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 TOPLAM: A.POLAT: 1799 A.ÖZTÜRK: 1401 15. SANDIK A.POLAT: 105 A.ÖZTÜRK: 76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nerden takip ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=69998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 15. sandıkta ezdi polat zaten yazılmış da yanlış yazılmış sanırım yada sporxte yanlış ama adnan polat 135 oy öztürk 76 oy diyor sporxte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 öztürk son 5 sandıkta polatı 10-20 oyda bırakamayacağını düşünerek hayırlı olsun polat diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar