Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

poopla said:

andre santos varken brezilya milli takımında? 2 senedir rezilleri oynayan 2.lig takımlarına kiralanan santos için delirdik evet nerden anladın ?

ve keita fransa liginin kötü oyuncusu falan demişsin ya hadi
bak bakalım biz nerdeyiz

keita nın fransa liginde geçen sezon en kötü 2. oyuncu seçildiğini (kezmanın arkasından) bilmeyecek kadar cahil misin cidden?

rezilleri oynayan dedi 18 yaşındaki herife lol.

valla sizi bilemicem de şöyle bi geçmişe bakıyorum sen hep yörünge dışısın be.
Sosyal ağlarda paylaş

tuncay, serhat deli gibi koşup yırtınırken koşan adamları aşağılayan bir kültür zenci ve koşan adam olunca tapınmaya başladı.

Fenerbahçe derbisinde top indiremeyen keita görüntüsünden sonra zerre izlemedim izlemem de. gayet vasıfsız, hırsıyla ve hızıyla bir şeyler yapmayan çalışan, tuncayın yabancı ve galatasaray kültürüyle ufaktan yoğrulmaya başlanmış hali. on bin baloncuk misali.
Sosyal ağlarda paylaş

O diil de şimdi telegolü seyrediyrum adamlar doğru söylüyo abi galatasaray da transferlerinde hata yapabilio ama beşiktaşın ki kadar medya abartmıyo Elano die bi adam var bizim tabataya verdiğimiz paraya geldi onda da iş yok oda oynamıo santos ve jo da yıllardır sahaya çıkmamışlar leo zaten durumu belli..
Sosyal ağlarda paylaş

elano, jo, gio premier ligden geldi, ikisi zaten kiralik pek para vermiyoruz, elano gayet iyi, tabatayi bilemem seyretmiyorum ama ic transfere o kadar para fazla. iki senedir oynamasa bile 20 yasinda bu adamlar, biri barcelonanin alt yapisindan, zaten daha iki maca ciktilar ve biri sakatlandi saolsunlar, neyin olayi cikicak?
Sosyal ağlarda paylaş

elano da iş yok mu?

gs maçlarını izliyelim öyle yorum yapalım.santos ve jo için bişi söyleyemeyiz daha adamlar 1-2 maç oynadılar.ki jo nun golu var.

onlar için biraz daha beklemek lzm.ama elano yu ben beğeniyorum.o da geldiği ilk bikaç maç kötüydü ki gelir gelmez 30 metreden gol salladı.

adamın attıgı pasları izlemeden yorum yapmamak lzm.tak ayaga 60 metre pas atıyor.ara pasları gol pozisyonu direk

leo için haklı olabilirsiniz.ama kalecidir en nihayetinde.

elanoyla tabatayı karşılaştırmak başlı başına kötü bence.adam brezilya milli takımında oynuyor.premier ligden gelmiş.tabaya dediğin adam antepten gelmiş.japonumsu

elanonun tek sıkıntısı gs de forvet olmaması.attıgı pasları baros jo falan olsa asistleriyle belki gözünüze girerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Santos ve Jo için kötü oynadılar demiyorum hatta bencede özellikle Santos'un galatasaraya büyük katkı sağlıcanı düşünüyorum galatasarayın maçını bu hafta izleyemedim ama genel anlamda sürekli özellikle 3 büyüklerin maçlarını takip ediyorum.

Elano'nun bekleneni veremediği çok açık tamam ilk geldiğinde mükemmel bi gol attı ama onun dışında bu zamana kadar çok fazla bi katkıda sağlamadı takıma.

Tabata için bencede çok fazla ve gereksiz bi para ama son maçında oynadığı gibi oynarsa yararı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Poacher bir forvetle elano da sapitir forvet de takim da

Ayrica elano tam forvetin arkasinda ve daha serbest oynatilirsa istedigi gibi oynar,gordugu yerden vurcak mesela onlari daha hem takimla futbol olarak kaynasmadigi icin ve takimin sakatlarindan kurtulup ideal kadroyla oynayamamasindan yapamiyor diye dusunuyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...