Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 poopla said: andre santos varken brezilya milli takımında? 2 senedir rezilleri oynayan 2.lig takımlarına kiralanan santos için delirdik evet nerden anladın ? ve keita fransa liginin kötü oyuncusu falan demişsin ya hadi bak bakalım biz nerdeyiz keita nın fransa liginde geçen sezon en kötü 2. oyuncu seçildiğini (kezmanın arkasından) bilmeyecek kadar cahil misin cidden? rezilleri oynayan dedi 18 yaşındaki herife lol. valla sizi bilemicem de şöyle bi geçmişe bakıyorum sen hep yörünge dışısın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 mateja kezmanla keita farklı yıllarda en kötü seçildi diye biliyordum da aradım kaynak bulamadım. bi zahmet linkleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 konuyu tam anlamadım ne tartışılıyo şu an, ama kaynak vereyim denilen olaya: http://www.cnnturk.com/2009/spor/futbol/12/08/kezman.fransada.yilin.en.kotu.futbolcusu/554576.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: mateja kezmanla keita farklı yıllarda en kötü seçildi diye biliyordum da aradım kaynak bulamadım. bi zahmet linkleyebilir misin? aradım kaynak ama bulamadım linkini malesef hatırladığım kadarıyla yazdım. edit : thx kaspar koymuşun link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 e keita hala kötü ? 2 çalımla iyi olunsaydı yusuf şimşek brezilya milli takımındaydı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yusuf şimşeğin brezilya pasaportu yok. olamaz o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hız > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bir adam keitaya kötü diyorsa 2 ihtimal vardır ; 1. futboldan zerre kadar anlamıyordur 2. fenerbahçelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tuncay, serhat deli gibi koşup yırtınırken koşan adamları aşağılayan bir kültür zenci ve koşan adam olunca tapınmaya başladı. Fenerbahçe derbisinde top indiremeyen keita görüntüsünden sonra zerre izlemedim izlemem de. gayet vasıfsız, hırsıyla ve hızıyla bir şeyler yapmayan çalışan, tuncayın yabancı ve galatasaray kültürüyle ufaktan yoğrulmaya başlanmış hali. on bin baloncuk misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 senin için biraz modifiye edeyim ; bir adam keita ile tuncay şanlı veya serhat akını kıyaslamaya çalışıyor ise yine 2 ihtimal vardır ; 1. futboldan zerre kadar anlamıyordur 2. fenerbahçelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 harrykewell said: bir adam keitaya kötü diyorsa 2 ihtimal vardır ; 1. futboldan zerre kadar anlamıyordur 2. fenerbahçelidir yanlış bir adam keitaya iyi diyorsa 2 ihtimal vardır 1. futboldan zerre anlamıyordur 2. galatasaraylıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 keita adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 harry ye bak neler yazmış lol gsliydi onu söyleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Serhat Akın kim afedersiniz...Gs maçlarında iyi oynuyor diye mi...Bülent Akın'ın da FB'ye golü var o zaman über adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Galatasaray'lı bir oyuncu sezon başından beri takımını sürüklerse, fakat birkaç maçta tökezlerse o oyuncu kötüdür. Fenerbahçeli bir oyuncu sadece Galatasaray'a karşı iyi oynasa yeter, o çok büyük bir futbolcudur. He diyin geçin işte, mantık bu her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sevgili harry kewell, fenerbahce maclarındaki detaylı hakem yorumunu, kayserispor - galatasaray icinde yapmanız bekleriz. yüzün varsa. paticik futbol bolumu sakinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yoo biz oyle bisey beklemiyoruz, kendi adina konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 editledim say sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 diyarbakırdan kargoyla ikinci el jet ski gönderildi. doya doya gerdekten çıkıp denizde coşulabilirmiş balayı süresince :) ankaraspor filan boş durmayın bu arada niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben sayayım emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 O diil de şimdi telegolü seyrediyrum adamlar doğru söylüyo abi galatasaray da transferlerinde hata yapabilio ama beşiktaşın ki kadar medya abartmıyo Elano die bi adam var bizim tabataya verdiğimiz paraya geldi onda da iş yok oda oynamıo santos ve jo da yıllardır sahaya çıkmamışlar leo zaten durumu belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 elano, jo, gio premier ligden geldi, ikisi zaten kiralik pek para vermiyoruz, elano gayet iyi, tabatayi bilemem seyretmiyorum ama ic transfere o kadar para fazla. iki senedir oynamasa bile 20 yasinda bu adamlar, biri barcelonanin alt yapisindan, zaten daha iki maca ciktilar ve biri sakatlandi saolsunlar, neyin olayi cikicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 elano da iş yok mu? gs maçlarını izliyelim öyle yorum yapalım.santos ve jo için bişi söyleyemeyiz daha adamlar 1-2 maç oynadılar.ki jo nun golu var. onlar için biraz daha beklemek lzm.ama elano yu ben beğeniyorum.o da geldiği ilk bikaç maç kötüydü ki gelir gelmez 30 metreden gol salladı. adamın attıgı pasları izlemeden yorum yapmamak lzm.tak ayaga 60 metre pas atıyor.ara pasları gol pozisyonu direk leo için haklı olabilirsiniz.ama kalecidir en nihayetinde. elanoyla tabatayı karşılaştırmak başlı başına kötü bence.adam brezilya milli takımında oynuyor.premier ligden gelmiş.tabaya dediğin adam antepten gelmiş.japonumsu elanonun tek sıkıntısı gs de forvet olmaması.attıgı pasları baros jo falan olsa asistleriyle belki gözünüze girerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Santos ve Jo için kötü oynadılar demiyorum hatta bencede özellikle Santos'un galatasaraya büyük katkı sağlıcanı düşünüyorum galatasarayın maçını bu hafta izleyemedim ama genel anlamda sürekli özellikle 3 büyüklerin maçlarını takip ediyorum. Elano'nun bekleneni veremediği çok açık tamam ilk geldiğinde mükemmel bi gol attı ama onun dışında bu zamana kadar çok fazla bi katkıda sağlamadı takıma. Tabata için bencede çok fazla ve gereksiz bi para ama son maçında oynadığı gibi oynarsa yararı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Poacher bir forvetle elano da sapitir forvet de takim da Ayrica elano tam forvetin arkasinda ve daha serbest oynatilirsa istedigi gibi oynar,gordugu yerden vurcak mesela onlari daha hem takimla futbol olarak kaynasmadigi icin ve takimin sakatlarindan kurtulup ideal kadroyla oynayamamasindan yapamiyor diye dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar