Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

said:
Sercan'ın yarı fiyatına 3 yıldız!
Galatasaray, uzun süre peşinden koştuğu Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazcıcı’nın bonservisi için 12 milyon Euro fiyat biçtiği Sercan kulübünde kaldı. G.Saray, çok istediği Sercan’ın yarı fiyatına hem üç dünya yıldızını kadrosuna kattı, hem de ara transfer operasyonunu gerçekleştirdi.

Sarı kırmızılılar ilk olarak Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill’i kadrosuna kattı. Everton’dan bonservisi ile birlikte alınan Neill için İngiliz kulübüne 1 milyon Euro, Avustralyalı futbolcuya da 6 aylık zaman dilimi için 1 milyon Euro ödeyecek olan G.Saray, Jo Alves ile Dos Santos’u ise kiralama yoluna gitti.

Jo ve Santos 2.5 milyon Euro

Manchester City’den sezon sonuna kadar kiralanan Jo Alves ve Tottenham’dan satış opsiyonu ile kiralık olarak transfer edilen Giovanni Dos Santos’un kulüplerine ödenecek ücretlerle birlikte toplam maliyetleri 2.5 milyon Euro. Kısacası bu üç oyuncunun kulüplerine ödenecek ücretler de dahil (Neill’ın bonservis bedeli ile birlikte) olmak üzere G.Saray’a 6 aylık maliyetleri 4.5 milyon Euro.

Bir de operasyonun diğer boyutu var. Yani gönderilen ve gönderilecek futbolcuların maliyeti... Sözleşmesi tek taraflı feshedilen Tobias Linderoth’la anlaşma sağlanması durumunda sarı kırmızılılarn kasasından 750 bin Euro çıkacak.

Nonda’ya 500 bin Euro

Linderoth’un ardından devre arasında gönderilen bir diğer futbolcu Nonda’ya 500 bin Euro ödemeyi planlayan sarı kırmızılılar böylece toplam 1 milyon 250 bin Euro karşılığında operasyonun ikinci ayağını tamamlamış olacak. Gelen üç ve gönderilen iki futbolcunun G.Saray’a maliyeti yaklaşık 6 milyon Euro. Yani, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın Sercan Yıldırım için istediği 12 milyon Euro’nun yarısı.

Bu haber yeterli bence transferlerimizin ne kadar başarılı olduğunu anlatmaya
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

Masquerade said:

Hahah yeter kıskandığınız transferlerimizi lan.

Adeta hastası oldunuz, topicten çıkamıyorsunuz. Çok iyiyiz lanet olsun.

gören de aldınız sanıcak adamları.3 ay sonra yine şampiyon biziz yine takımınız fakir.

Masquerade said:

Hahah yeter kıskandığınız transferlerimizi lan.

Adeta hastası oldunuz, topicten çıkamıyorsunuz. Çok iyiyiz lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

said:
Sercan'ın yarı fiyatına 3 yıldız!
Galatasaray, uzun süre peşinden koştuğu Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazcıcı’nın bonservisi için 12 milyon Euro fiyat biçtiği Sercan kulübünde kaldı. G.Saray, çok istediği Sercan’ın yarı fiyatına hem üç dünya yıldızını kadrosuna kattı, hem de ara transfer operasyonunu gerçekleştirdi.

Sarı kırmızılılar ilk olarak Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill’i kadrosuna kattı. Everton’dan bonservisi ile birlikte alınan Neill için İngiliz kulübüne 1 milyon Euro, Avustralyalı futbolcuya da 6 aylık zaman dilimi için 1 milyon Euro ödeyecek olan G.Saray, Jo Alves ile Dos Santos’u ise kiralama yoluna gitti.

Jo ve Santos 2.5 milyon Euro

Manchester City’den sezon sonuna kadar kiralanan Jo Alves ve Tottenham’dan satış opsiyonu ile kiralık olarak transfer edilen Giovanni Dos Santos’un kulüplerine ödenecek ücretlerle birlikte toplam maliyetleri 2.5 milyon Euro. Kısacası bu üç oyuncunun kulüplerine ödenecek ücretler de dahil (Neill’ın bonservis bedeli ile birlikte) olmak üzere G.Saray’a 6 aylık maliyetleri 4.5 milyon Euro.

Bir de operasyonun diğer boyutu var. Yani gönderilen ve gönderilecek futbolcuların maliyeti... Sözleşmesi tek taraflı feshedilen Tobias Linderoth’la anlaşma sağlanması durumunda sarı kırmızılılarn kasasından 750 bin Euro çıkacak.

Nonda’ya 500 bin Euro

Linderoth’un ardından devre arasında gönderilen bir diğer futbolcu Nonda’ya 500 bin Euro ödemeyi planlayan sarı kırmızılılar böylece toplam 1 milyon 250 bin Euro karşılığında operasyonun ikinci ayağını tamamlamış olacak. Gelen üç ve gönderilen iki futbolcunun G.Saray’a maliyeti yaklaşık 6 milyon Euro. Yani, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın Sercan Yıldırım için istediği 12 milyon Euro’nun yarısı.

Bu haber yeterli bence transferlerimizin ne kadar başarılı olduğunu anlatmaya

epic failsin baboli

bi düşün bakalım neden ? sercanı kiralıcaktınız sanki o paraya dmi
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de ikisinin opsiyonlarının toplamı da Sercan'dan ucuza geliyor bildiğim kadarıyla. Ki Sercan'dan iyi golcü Jo. Yani epic fail falan değilim. Tek oyuncuya o kadar para vermek ve risk almak yerine yarı fiyatına 3 yıldız getirdik. İkisini de beğenmezsek yollayabiliyoruz. Bunu anlamak çok mu zor? =)
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

30 kusur yasındaki neil
2 tane kiralık futbolcu
bonservisleri bile yok
bunu 20 yaşına gelmemiş türk adamla karşılaştırmak mantıklı geliyosa helal.

arkadaş gereksiz troll yani seninkisi galatasaray'lı değilim ama neill'ın alınması gayet mantıklı avrupa'da oynayabilicek tecrübeli bir defans oyuncusu. Hatta onu geçtim Sercan'la Neill'in yeri bile aynı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Defans dediğin adamın en iyi yaşı zaten 30-34 arasıdır abi. 30 yaşında adam aldın hede hödö dediğin 14 sene premier ligde oynamış, kaptanlık yapmış tecrübeli ve yetenekli harika bir defans oyuncusu.

Diğerlerine gelince kumaşları belli olan ama tutunamamış oyuncular. Bu yüzden bonservisi direk almak risk olurdu. Onun yerine opsiyonlu aldık. En güzeli işte. Tutarlarsa alırız, tutmazlarsa da patlamış transfer olmaz.

Sırf trollemek için takılıyorsun şurada ya
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Defans dediğin adamın en iyi yaşı zaten 30-34 arasıdır abi. 30 yaşında adam aldın hede hödö dediğin 14 sene premier ligde oynamış, kaptanlık yapmış tecrübeli ve yetenekli harika bir defans oyuncusu.

Diğerlerine gelince kumaşları belli olan ama tutunamamış oyuncular. Bu yüzden bonservisi direk almak risk olurdu. Onun yerine opsiyonlu aldık. En güzeli işte. Tutarlarsa alırız, tutmazlarsa da patlamış transfer olmaz.

Sırf trollemek için takılıyorsun şurada ya

ben ne dedim peki ? bok gibi transferler fazla para verildi mi dedim ? karşılaştırmak gereksiz diyorum zaten
1.sercan o paranın yarısı etmez
2.kiralık oyuncuyla bonservisli adamın FİYATINI karşılaştırmaya çalışıyor haber bu diyorum gerizekalılık.

sen kalkıp savunuyosun ama neyi savundugunu bilmiyosun bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

sercan için 10 milyon nedir yahu. gidin yüzünüzü yıkayın.

iyi oyuncudur ama anadolu futbolcusu. avrupa görmemiş vs.

sercan 10 milyon ediyorsa arda kafadan 20 milyona gitmeli bu mantıkla.

ha tabi biri tabataya 8 milyon verir, diğeri topuza 8 milyon verir bu rakamlar size normal gelir. roflol.

ben sercan için 10 verilir yazdım heraldeki sende bana bu cevabı veriyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyatını karşılaştırmak değil o maliyeti karşılaştırmak. Tek adama 12 verme yerine 6 verip 3 adam kattık kadroya. Üstüne bi 10 daha versek sezon sonunda 2si daha bonservisiyle gelecek. Gayet akıllıca bir hamle yaptık, haber de bunu belirtiyor. Güzel bir haber. GS'yi başarılı bulan her habere laf etme amacında mısın bilemiyorum da burada öyle bir heves sezdim işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...