Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Ne alakası var abi Haldunla bu adamın gelmesinin , adam durmadan oynamak istiyo milli takım için , M.City de istediği fırsatı herzaman bulamicak galatasaray gibi. Sonuçta bu adamlar Haldunun uzun saçlarına kara kaşı kara gözüne gelmiyor , para için geliyor. Sonuçta Haldun ne yaptıki para galatasaraydan çıkıyo adam sadece oyuncu kabul ettikten sonra parayı konuşur. Parayı verir adamda gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcu transferi parasını verdim aldım şeklinde olmuyor. Yeri geliyor Haldun Üstünel'in deyimiyle sülalesini razı etmen gerekiyor.
Pazarlık süreci var ikna süreci var varoğlu var...
Sonuçta Harry Kewell'ı isteyen birsürü klüp olur ama onun için en uygununun Galatasaray olduğunu bir şekilde anlatman gerekir.

Dediğiniz gibi olsa City istediği futbolcuyu alırdı ama alamıyor ;)

Yada Mehmet Topuz'u Beşiktaş alırdı ama alamadı sonuçta... Daha az para verdiği için değil,Topuz'u ikna edemediği için değil transfer yapmayı bilmediği için alamadı...
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

Ne alakası var abi Haldunla bu adamın gelmesinin , adam durmadan oynamak istiyo milli takım için , M.City de istediği fırsatı herzaman bulamicak galatasaray gibi. Sonuçta bu adamlar Haldunun uzun saçlarına kara kaşı kara gözüne gelmiyor , para için geliyor. Sonuçta Haldun ne yaptıki para galatasaraydan çıkıyo adam sadece oyuncu kabul ettikten sonra parayı konuşur. Parayı verir adamda gelir.

DoGMeaT said:

bende anlamıyorum haldunun niye bu kadar övüldüğünü.
başkan o kaynakları ayırmasa ,haldunu almaya yollamasa,haldun gidip alacakmı bu adamları.

abi parayı ver getir kadar basit mi sanıyorsunuz olayı anlamadım ki, adamı 28 yaşında Türkiyeye getirmeye çalışıyor, adamın amacı Brazilya milli takımında banko oynamak falan. Bikere bunların olabileceğini adama göstermek lazım. Transferi kapatan başkan değiş Haldun sonuçta o ikna ediyor.

Bu arada Marquez in adı paticik forumlarında yazdığına göre artık basına çıkmış sayılır ve Haldun almaz onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bariz Haldun'un yeteneği yani. Parayı verince, banko 11'desin diyince adam pat diye geliyor mu sanıyorsunuz? :D Banko 11'de oynayabileceği bizim kadar para verecek başka 8 tane kulüp vardır eminim. Gerisi Haldun'un ikna kabiliyeti işte. Rijkaard'ı da bizden daha popüler sayılabilecek pek çok kulüp isterdi eminim. Ama adam 1,5 senelik bir ikna süreci sonunda getirdi Rijkaard'ı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...