Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bizim neyimiz eksik? GS'liler adına bu topici açmaktan gurur duyuyorum. Burdan da başkanımıza sesleniyorum. Deco'yu tüpçüye kaptırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EN BÜYÜK CİMBOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 herkesi yendi kupası alcaz bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1.lik teli ile idare etmeyelimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 demedi demeyin bu sene ağır fail olucaz hep takım hem tribün olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fail olcaz demekte bi numara yok zaten beklenen o. beklenmeyen birşeyi iddia et=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya oynayalım da avrupadan erken havlu atmayalım avrupa maçı izlemek güzel oluyor bildin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Anti-klişe timi üzerime çökecek ama,sağ bek ve stoper lazım. Mehmet Topal'ın yanında Linderoth nasıl oynayacak bilmiyorum,fakat adam geldiği ilk maçlarda baya iyi oynamıştı.Duruma göre orta sahaya dinamik bir herif alınsın. Kewell-Arda-Keita'nın Baros'un winglerinde düzgün kullanılması hücum hattını sorunsuz kılar.Fakat Arda'yı kaptanlıkla poh-pohlayarak istemediği bir role soyundurursak,bizim için handikap olur bu. Bir de Hollanda'nın alt yapılarında oynayan tonla Türk var hep Almanya'dan alınıyor bu kalibredeki adamlar,Barış tarzı 1-2 adam kadro derinliği açısından keşfedilip alınırsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abicim keita tutsun arda yerinde ve düzgün oynasın bi 10.5 numara da bize lazım . baros da kazmalık yapmasın cillop gibi takımız . tek isteğim avrupa da adam gibi başarı süper lig falan zerre umrumda değil açıkçası benim . 10.5 numaradan kastım lincoln tekniğinde daha disiplinli adamlardır ki deco . lütfen deco be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 2-3 sene üstüste şampiyon olamamak Fenerbahçe ve Galatasaray için tahammülü zor bir durum.Bu sene bu iki takım da TSL'ye baya bir kasacak ama görünen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 geçen gün 19u maçında fransada BRAHIMI diye bi adam gördüm. onu alalım rjyiekyikaaaard eğitsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ben fazla birşey istemiyorum basında adı da geçiyor zaten,Emana ve Lucas Neill. Bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yarınki maçtan sora transfer belli olur.ben şahsen orta sahaya ve defansa bir transfer bekliyorum.forvet de olası şuanki haliyle insana güven vermeyen bir kadromuz var.forvet hattımızda sıkıntı yok.nonda nın yerine biri gelir mi gelmez mi bilemiyorum.ama nonda geçen sezon cok kotuydu.reykardla birlikte cıkıs yaparsa güzel.yoksa baros a yedek gerej yaser le olmaz bu iş ortada mehmet topal ayhan barış linderoth bana yeterliymiş gibi geliyor.yani yönetim defans ve forvet transferi yapıp işi bitirebilir ama reykard arda dan iniesta yaratmak isterse.orta sahada arda ayhan mehmet( linderoth) düşünülüosa forvet ve defans a tranfer yapılabilir arda istemio ortada oynamak falan deniliodu ama ben sanmıyorum.kewell ı yada ardayı yedek oturtmak lüksümüz yok.kewell la ardanın sağ sol olayı geçen sezonki gibi sıkıntı olmaması için solda kewell banko sağda keita olur diye düşünüyorum 80 de yada kewell a bişi olursa göbeğe linderoth vs arda sola geçer ki ardanın zaman zaman ortaya geçtiğinde etkili oldugunu gördük.yeteneği var.ki ortada oynuo die adam maç içinde kanada gelmicek diye birşey yok. defansta gökhan,emre aşık,emre güngör ve servet var.yönetim böle bi riske girmez diye düşünüyorum.emre aşık her zaman cıkar oynar.ama iyi bir yedek.bana kalsa emre güngör e yuklenirim.ama avrupada oynicaz.en azından topu oyuna sokan adam lzm.emre gungor falan tam kademe adamı savaşçı falan.4 tane stoperimiz var emre gungor harici hepsi uzun boylu hantal cinsten. yani ben defansa yabancı transferi bekliyorum.gokhan zandan nefret ederim.iyi bir yedek olucaktır işallah ayrıca aciliyet olmadıgı için sabri oldugu için sağ kanat hiç düşünülmüo nedense.uğur da iyileşti.tek istediğimiz sabriden formayı kapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 red'e katılıyorum aynen ama şunu diyebilirim ben de. ayhan ve barış hücum hattında ne kadar yeterli olurlar bilmiyorum ama bizim red'in dediği gibi arda ortada oynayacaksa yanına bir adam bir defansa adam bir de forvete ihtiyacımız olucak . eğer olursa çok iyi sistem . bana biraz gökhan zan transferi tırt geliyor açıkçası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tabi gönül isterki 3 adam gelsin.ama 2 taneden fazla geliceğini sanmıyorum.eğer linderoth giderse ortaya biri gelir. ayrıca biri carrusca hakkında noldu söylesin.cok kotu performans sergilediği için kiralandıgı takım istememiş.sora noldu acaba. o herif bi gün patlama yapıcaksa bonversini vermeyelim.kiralasınlar sürekli :) benim tahmini kadrom sabri -yabancı transfer- servet hakan mehmet topal(linderoth) ayhan arda keita kewell baros şimdi barış var linderoth var.birinden biri gidecekki ortaya adam alsınlar. forvette ise tahminim reykard bu uefa maçında nondaya şans vericek.bi cacık olmazsa göndericekler yani bi forver ve bi defans suan ihtiyacımız olan.ortayı kimsenin düşündüğünü sanmıorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3lü orta saha oynanacak,kimsenin gitmemesi lazım mevcut kadrodan.Üzerine 1 tane adam alınmalı Linderoth'un durumuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 valla hissdebiliyorum haldun abi çok sessiz.bianda cıkacak bi yerden :) yarın ki maç 2-0 falan kazanalım koluna takar birini imza attırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 reykard da tutmazsa napcez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hakan şükür gelir artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yabancı ve savaşçı bi stoper şart. Hızlı da olması gerekiyo aynı zamanda o insanın. Şu anki defans hattımız çok tırt geliyor bana zaten sabri var, onu geçtim balta gökhan servet çok ağırlar bana göre. Artık sağ bek transferinden ümidimi kestim ,olmayacak. Oraya dani alves de gelse sakatlanacak veya sabri kesecek onu.Kaderimiz bu yani. Ayrıyetten hücum gücümüz gayet güzel bence.Sağlam bi defansımız olursa bu sezon tadından yenmicek bence .(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bizim için en büyük transfer reykardı kovmamak olur :) şimdiden başladılar.yani tabiki yenilceğimiz berabere kalcagımız maçlar olacak.herife 40 bin laf edecekler şimdiden görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu sene iyi top oynayalım.göze hoş gelen top oynayalım bana yeter şampiyon olmasakta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben size bir şey diyeyim mi emre güngörden sağ bek olur ama gökhan ve servetten 2li defans çıkar mı o var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Red said: bizim için en büyük transfer reykardı kovmamak olur :) şimdiden başladılar.yani tabiki yenilceğimiz berabere kalcagımız maçlar olacak.herife 40 bin laf edecekler şimdiden görebiliyorum (tu) reykard'ı tutsak yeter. başka birşeye gerek yok, şampiyonluk da dahil buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 emre bağ bek oynadıydı sivas maçında falan.sabriye tercih ederim tabi ama uğur var.o kesşcek sabriyi işallah amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar