GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Gülmek; "SAF" denme riskini göze almaktir. Aglamak ise; "DUYGUSAL" görünme riskini... Birine yakinlasmak; "KENDINI KAPTIRMA" riskini, Duygularini açmak; "KENDINI ORTAYA KOYMA" riskini, Hayalleri ve düsünceleri sergilemek ise; "ONLARI BASKASINA KAPTIRMA" riskini göze almaktir. Sevmek; "KARSILIK GÖREMEME" riskini... Yasamak ise; "ÖLME" riskini göze almaktir. Umutlanmak; "HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMA" riskini Çabalamak ise; "BASARISIZ OLMA" riskini göze almaktir... Ama riskler yasanmalidir, çünkü; hayatimizin en büyük riski hiç risk almamaktir. Hiç risk almayan kisi, belki aci ve üzüntülerden korunabilir ama büyüyemez, sevemez, degisemez, hissedemez, ögrenemez. Garanti arayislariyla zincirlenmis bir kole olarak yasarken, bedelini; özgürlügünü kaybederek öder. Sadece; riski göze alabilen kisi hürdür. Leo F.Buscaglia[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bi sınıfta hoca sınav yapmış sınavın konusu ''Risk nedir'' sınav sonuçları açıklanmış herkes 0 bir çocuk 100 almış..100 alan çocuğun kağıdı bomboşmuş ve en altında küçücük ''işte risk budur'' yazıyomuş...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sağol, böyle bi gaza ihtiyacım vardı. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: UltraPsycho, 10 Haziran 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Bi sınıfta hoca sınav yapmış sınavın konusu ''Risk nedir'' sınav sonuçları açıklanmış herkes 0 bir çocuk 100 almış..100 alan çocuğun kağıdı bomboşmuş ve en altında küçücük ''işte risk budur'' yazıyomuş... Var mi boyle birsey? Gercek mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 içim dışım risk olmuş b.ka batmışım ben ya ohoo.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: UltraPsycho, 10 Haziran 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Bi sınıfta hoca sınav yapmış sınavın konusu ''Risk nedir'' sınav sonuçları açıklanmış herkes 0 bir çocuk 100 almış..100 alan çocuğun kağıdı bomboşmuş ve en altında küçücük ''işte risk budur'' yazıyomuş... Bu bayağı ünlü bi şehir efsanesi değil mi?[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 valla heryerde söylenir herelde gerçektir..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Abi doğru olduğunu sanmıyorum bi şehir efsanesi işte. Tabii gerçekse çocuğu kutlamak lazım.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: GM-Newbie, 10 Haziran 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Birine yakinlasmak; "KENDINI KAPTIRMA" riskini, Duygularini açmak; "KENDINI ORTAYA KOYMA" riskini, Umutlanmak; "HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMA" riskini bunnarı son bı haftada baya ya$adım dıyebılırım ve de hep kötuyle bıttı sonucu :( [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 10 Haziran 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 20 KM lik hayvani bir dağ yoluna,bir tane yedek lastik,bir tane bile yapıştıracak yama almadan çıkmaktır :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: UltraPsycho, 10 Haziran 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Bi sınıfta hoca sınav yapmış sınavın konusu ''Risk nedir'' sınav sonuçları açıklanmış herkes 0 bir çocuk 100 almış..100 alan çocuğun kağıdı bomboşmuş ve en altında küçücük ''işte risk budur'' yazıyomuş... vay be güzelmiş...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ""Bi sınıfta hoca sınav yapmış sınavın konusu ''Risk nedir'' sınav sonuçları açıklanmış herkes 0 bir çocuk 100 almış..100 alan çocuğun kağıdı bomboşmuş ve en altında küçücük ''işte risk budur'' yazıyomuş... "" sonra hoca aynı sınavı tekrara yapmış , bu sefer tabi herkez boş kağıt vermiş ve herkez 0 almış.Eee niye diye sorduklarında hoca şu cevabı vermiş; -Aynı riski 2 kere almak aptallıktır. ------------ denildiği gibi eski şehir efsaneleri ..[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 norweçte istakoz tutmaktır ;)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 risk = ben :D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 megadeth'in bence en kötü albümüdür.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Umutlanmak; "HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMA" riskini ahanda en beteri bu yillardir hicbirseye umutlanmiyorum sasirmiyorum hayal kirikligina ugramiyorum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar