yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://img1.loadtr.com/b-367699-mangalda_kokore%C3%A7.jpg Bazı ilginç şeyler duydum bu enfes yiyecek hakkında onları paylaşayım dedim. Doğru olmayıp birer şehir efsanesi olabilirler, ama doğru da olabilirler. Neticede ilginçler. Efendim, bu kokoreçin bir kokusu vardır ya hani. Böyle 200 metre çapındaki kokoreç yemeye potansiyeli olan insanları feci bir şekilde uyandırır, gel beni ye der buram buram kokarak. İşte aslında o koku kokoreçin kokusu değil, bizzat bir kimyasalın kokusuymuş. Ufak bir ihtimalle bok kokusunu önlemek için ortaya böyle bir fikir atmış olabilir ilk kokoreççiler. Neticede müşteriyi 3'e 5'e katladığı bir gerçek. Bok kokusunu bir kenara bırakıp, pazarlama taktiği deyip geçebiliriz pekâla. İkincisine gelince, kokoreç neyle yenir? -Kekikle! Kekik kokoreçin lezzetini artıran müthiş bir baharattır, kimsenin itirazı olmaz sanırım. Peki kekik ne renk? -Sarı/k.rengi. Yani? -Aa bok rengi Burdan da kekik'in kokoreç üzerinde kalan hayvan pisliklerini kamuflaj yapmak için kokoreçe ekildiğini düşünebiliriz ilk kokoreççiler gibi sanırım. Ben tüm bunlara rağmen paramla bok yemeye devam edeceğim tabi. Gözden ırak gönülden ırak misali bok görmedikçe yerim kısacası. Afiyet olsun :D http://yavuzselimk.blogspot.com/2009/07/kokorec.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o koku yanan yag ve baharat kokusudur evde kavurma yaparsan bol baharatli nerdeyse ayni kokuyu alirsin kekik ve bok denklemi ise sacma kekik her turlu etle enfes olur oozellikle pirzolada kesin sarttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dışarda yenen çoğu 1 ytl lik dönerlerle aynı sağlıktadır kokoreç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 said: Peki kekik ne renk? -Sarı/k.rengi. Yani? -Aa bok rengi Burdan da kekik'in kokoreç üzerinde kalan hayvan pisliklerini kamuflaj yapmak için kokoreçe ekildiğini düşünebiliriz ilk kokoreççiler gibi sanırım. kekik konulan gidaya renk degil, tat verir benim bildigim kadariyla. diger argümanlar da cok sacma geldi. kesin midye dolmacilar bok atmistir =P bunu yiyen varsa da afiyet koysun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kekik yeşil olmaz mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kekik yesildir. kokorecin icinde de bok yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Keşke her bok bu kadar leziz olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreç sevmem. kekik yeşildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Renkten bok tahlili yapıyosak, bok rengi saçı olanları gördükçe kaçmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 iğrençsiniz lan balık kokoreç yiyin daha temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Nimet bu nimet bok denmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreç işkembe kelle paça tuzlama söğüş midye... varım diyorum.oyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 senin bunu doğru olabilir mi acep diye açman ayrı bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreç iğrenç. ama kokusu çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cıkıp tuzlam icicem biraz sonra ben, feci canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ne kadar boklu o kadar güzeal . o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Greeny said: iğrençsiniz lan balık kokoreç yiyin daha temiz lan mı? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Greeny said: iğrençsiniz lan balık kokoreç yiyin daha temiz benim bildiğim boklu kebap derler ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: kokoreç işkembe kelle paça tuzlama söğüş midye... varım diyorum.oyş.çirkin şeyler bunlar direkt, nesini beğenip bir de utanmadan yiyebiliyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kız çocuğu gibi iğrenmeyin yav herşeyden yok bok mok içinde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 damak tadı arkadaşım. biradan sonra işkembe yemiyorum, kokorec yemiyorum demek ile prim yapma 1998 de kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Marl0_on said: Lyvanna_Dolores said: kokoreç işkembe kelle paça tuzlama söğüş midye... varım diyorum.oyş.çirkin şeyler bunlar direkt, nesini beğenip bir de utanmadan yiyebiliyorsunuz ki. adam! beni dellendirme git pattisini yi !111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 annanem de yapabiliyor fakat boku temizledikten sonra içinde hiçbişey kalmıyor gayette aynı koku? içindeki boklar top top süt sağar gibi çekiyosun düşüyor sonra kaynar suda yıkıyorsun. yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kıçınızı tavana vurduran mcdonalds patatesinden köftesinden daha temiz lan bu. Canım memleketim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bir insan anca aşırı alkollüyken o söylenilenleri yemek gibi bir hataya düşer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar