Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Annemin bir arkadasinin yegeni mi ne yazmayi dusunuyomus sanirim burayi da bana sordu nedir ne degildir diye. Var mi fikrisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kadir Has University I Don't Have University Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kötü espri dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ahuauhuahuha güzel lan nesi kötü sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben khas elektronik mezunuyum. ilk yıllarında benim gibi bocalarsa hocalardan ve özel okul olmasından kaynaklanan bazı sorunlardan sikayet edebilir. ama aslında sorun yasamaması kendine baglı her ünide oldugu gibi. mühendislik fakültesi iyidir, istanbul'daki en iyi 5 özel üni arasına girer. ben acıkcası 5 senede bitirmeme ragmen tavsiye ederim. özellikle dünyanın her nerdeyse her yerine uyguladıgı degisim programları nefis. abd, avrupa, asya... ben mesela okulu bitirdim ama çin'e gidiyorum okul sayesinde eylül'de :) o yüzden eger sececekse tavsiyem isi sıkı tutsun, maddiyatı iyi dusunsun, ilk seneden oturup calıssın sonra cok faydasını gorur. okulun en kotu yanı butunlemenin olmaması. seve seve yaz okuluna mecbur edip oradan soyuyorlar. kadir has bir sehir universitesi oldugu icin kampusu yok, ama binası cok guzel. eger girerse okula, girdikten sonra da aklına takılan her konuda yardımcı olabilirim. baya baya tecrubeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Asteroth said: Kadir Has University I Don't Have UniversityFAUAUHAAUAUHAUSHUASDASGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tamam ben ileteyim dediklerini toggie cok sagol. Emre = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu Kadir Has'ın Bahçelievler'de bir "kampüs"ü var, inşallah orda değildir arkadaşın okuyacağı bölüm. Bildiğin ufak bir alışveriş merkezi "kampüs". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 orası ingilizce hazırlık kampusu. muhendislik cibali'de, haliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar