BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fistan said: tek başıma dağları delerim. bence olay tek başına sabunu delme de.. dağ deliniyor ne ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben de hep kendimi klonlamak istemişimdir.valla.yemin ederim. nese diğer planlarımdan bahsetmiyeyim zira şizofren sanabilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çok büyük emekleri olan insanlar varsa üzerinde onları yitirdikten sonra napıcağını bilememe duygusudur bu . Sadece bu konu için şunu demek isterim, gelecek ve başına gelebilecek durumlar hakkında araştırmalar yap ufaktan ve anektodlar al kafanda . çok büyük problemleri halledersin,korkunu da biraz yatıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BabacumMostors said: Fistan said: tek başıma dağları delerim. bence olay tek başına sabunu delme de.. dağ deliniyor ne ki.. babacum bişiler vurgulamaya çalışmışsın ama hem anlamadım, cümle devrik ya da bozuk hem de ben yanlış kişiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya o cümle aslında çok farklı başladı da.. sorna değiştireyim derken alkolü sürücü gibi gazdan ayağımı çekmweyince böyle oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 "bence olay" kısmını çıakr o zaman komik oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Arkadaş senin Mümin Sekman'ın kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacın var şiddetle. Her şey seninle başlar ve Limitsiz siniz bunlarla başla sen. Birde Allah herkesin rızkını veriyor merak etme hayatta biryerlere gelmeyi altında ferrarin 10 m $ evin çok sexy ve güzel bir eş olarak mı görüyorsan yanılıyorsun onuda belirteyim. Hayat birde uzansın önüne boylamasına istersen direk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Abi bu kişisel gelişim kitaplarına son günlerde takmış durumdayım hangi kitaplar okunmaya değer sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 en ucuzunu oku bence. diğerleri yazarlarının cebini doldurmaktan başka bi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Öncellikle Maaya said: hey :) joker; selam.. hey selam dude (:D Ardından NoS said: Abi bu kişisel gelişim kitaplarına son günlerde takmış durumdayım hangi kitaplar okunmaya değer sizce ? Bence Ice Age'i seyret, 3 bölümü de bitirince o kitaplar kadar bilgi sahibi oluyosun :D. ve son olaraaaak, dostum bence bir işe gir çalış, o zaman hayata bakışın değişiyo, ben çalışıyorum zaten diyosan zaten tek başına bişiler yapıyosun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Takım çalışmasına yatkınsın. Sakalların da ters çıkmıyorsa tam aradığım elemansın. Yarın gel başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Takım mı? canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 alet edevat bir de o kitaplar bir işe yaramıyor.. bizim arkadaş 5 sene boyunca nlp ppl bir şeyler kudu adam 5 sene önce neredeyse orada zerre yok katedemedi.. hatta o kitaplar yapmış da olaiblir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bence dünya tarihinin en gereksiz akımları arasında ilk 5 e girer nlp kitapları okuma akımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi zamanlar ben de okuyodum sdkfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi de kitap yazıp yırtmayı planlayan saf arkadaşlar var. /facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yalnızlık iyi.bunun doğal afeti savaşı kıyameti var.sevdiklerinimi koruyacan kendinimi.zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 daha önce hic bi yerde calistin mi bilmiyorum da, gir bi ise calis. kendi ayaklarin üstünde dur, o zaman kaybettigin güvenini geri kazanabilirsin zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şu an buraya yazıyor olmamız bile iyi bir hayata sahip oldugumuzun göstergesi ve bu hayatı böyle sürdürmek bizim elimizde yanlıs yollara sapmadıkça bir sorun olmaz nasıl geldiysek öyle gideriz. ayrıca işsizlik bir yana bu ülkede iş beğenmeme durumu var kimi zaman kendi meslegimiz dısında bir meslekte çalısmak zorunda kalsak da aç kalmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 NoS said: Abi bu kişisel gelişim kitaplarına son günlerde takmış durumdayım hangi kitaplar okunmaya değer sizce ? Dedim ya Mümin sekman'ın kitaplarını al tanesi 5tl falan ucuzda sonra secret'ı al daniel goleman dan duygusal zeka'yı al iq işe yaramıyor eq olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 secret kitabının eski baskısı için bkz: %100 düşünce gücü aynı kitabı evirip çevirip değiştirip yeniden bastılar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 vücut dili ftw o kişisel gelişim bölümünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ıkınarak bişey isterseniz oluyor gerçekten. teyzemin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: ıkınarak bişey isterseniz oluyor gerçekten. teyzemin oldu. bkz. azim,hırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Schweinsteiger said: Arkadaş senin Mümin Sekman'ın kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacın var şiddetle. Her şey seninle başlar ve Limitsiz siniz bunlarla başla sen. Birde Allah herkesin rızkını veriyor merak etme hayatta biryerlere gelmeyi altında ferrarin 10 m $ evin çok sexy ve güzel bir eş olarak mı görüyorsan yanılıyorsun onuda belirteyim. Hayat birde uzansın önüne boylamasına istersen direk =) ülkede 70 milyonsak 40-50 milyonu böyle düşünüyor sanırım. çok garibime gidiyor benim valla. şimdi ne garibine gidiyor deseniz açıklayamam ama benim gibi hissedenler anlıyordur heralde :p neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar