Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek başına birşey başaramama korkusu

Disease

Öne çıkan mesajlar

çok büyük emekleri olan insanlar varsa üzerinde onları yitirdikten sonra napıcağını bilememe duygusudur bu .

Sadece bu konu için şunu demek isterim,
gelecek ve başına gelebilecek durumlar hakkında araştırmalar yap ufaktan ve anektodlar al kafanda .

çok büyük problemleri halledersin,korkunu da biraz yatıştırırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş senin Mümin Sekman'ın kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacın var şiddetle. Her şey seninle başlar ve Limitsiz siniz bunlarla başla sen. Birde Allah herkesin rızkını veriyor merak etme hayatta biryerlere gelmeyi altında ferrarin 10 m $ evin çok sexy ve güzel bir eş olarak mı görüyorsan yanılıyorsun onuda belirteyim. Hayat birde uzansın önüne boylamasına istersen direk =)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncellikle

Maaya said:

hey :)
joker;
selam..

hey selam dude (:D

Ardından
NoS said:

Abi bu kişisel gelişim kitaplarına son günlerde takmış durumdayım hangi kitaplar okunmaya değer sizce ?

Bence Ice Age'i seyret, 3 bölümü de bitirince o kitaplar kadar bilgi sahibi oluyosun :D.

ve son olaraaaak, dostum bence bir işe gir çalış, o zaman hayata bakışın değişiyo, ben çalışıyorum zaten diyosan zaten tek başına bişiler yapıyosun demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an buraya yazıyor olmamız bile iyi bir hayata sahip oldugumuzun göstergesi ve bu hayatı böyle sürdürmek bizim elimizde yanlıs yollara sapmadıkça bir sorun olmaz nasıl geldiysek öyle gideriz. ayrıca işsizlik bir yana bu ülkede iş beğenmeme durumu var kimi zaman kendi meslegimiz dısında bir meslekte çalısmak zorunda kalsak da aç kalmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Schweinsteiger said:

Arkadaş senin Mümin Sekman'ın kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacın var şiddetle. Her şey seninle başlar ve Limitsiz siniz bunlarla başla sen. Birde Allah herkesin rızkını veriyor merak etme hayatta biryerlere gelmeyi altında ferrarin 10 m $ evin çok sexy ve güzel bir eş olarak mı görüyorsan yanılıyorsun onuda belirteyim. Hayat birde uzansın önüne boylamasına istersen direk =)

ülkede 70 milyonsak 40-50 milyonu böyle düşünüyor sanırım.

çok garibime gidiyor benim valla. şimdi ne garibine gidiyor deseniz açıklayamam ama benim gibi hissedenler anlıyordur heralde :p

neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...