elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mesela harcamamı yaptın o kağıdın üstünde yazılı değeri çiziyolar tükenmez kalemle yenisini yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet çok da farkı değil aslında dediğinden. genelde %2 maliyetle istediğin kadar meblağlara bölebilirsin. mesela 100 milyonluk altının vardır, 10 milyonluk bir evrak istersin. 2 milyon karşılığında 10 milyonluk bir evrak alırsın. bunu da ister bir banka ya da finansal kuruluşta paraya çevirirsin, istersen iş yapacağın adama verirsin "al sana para" diyip. yok olmadı. 10 milyonun %2'si kaçsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 18 milyar dolar altını cevırmek 360 milyon dolarmı ediyo yanı? cok pahalı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o sadece altını saklama ve karşılığında dünya genelinde geçerli bir evrak alabilmek için verdiğin para. eğer o kağıtları nakiye çevirmek istersen bir de nakit parayı verecek olana da bir meblağ ödüyorsun. o genelde pazarlığa tabii olduğu için şu kadar tutar diyemiyorum genelde 5 yıl ve üzeri anlaşmalar olduğu yani uzun süreli olduğu için altınla birlikte nakitte yatırılır bu safe houselara. nakit para karşılığı aldığın faizle bu masrafları aşağıya çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 vaybe teknoloji ne ilerlemiş. ben hala sikkeyle yapıyorum alışverişimi. calısıyorum sikke alıyorum, yemek yiyorum sikke veriyuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1 ton olsun benim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 7,5 Milyar Dolar + 20 Ton Altın = 18,5 mu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 meraba zenginin malı züğürdün çenesi demek için gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Altını felam geçtim de 7.5 milyar $ nakit denen zımbırtı biraz "fake". Şööle oluyo aşşa yukarı. 7.500.000.000$ tamamı 100$ halinde 750.000 deste para ediyor. Bu da yaklaşık 100.000 kilo ediyor. o da 100 ton ediyor. Oooo da kısaca (olayın kağıt olduğunu düşünürsek) tahmini 5-6 konteyner ediyor. Buuuuda kısaca "fake" ediyor. Hiç bi aklı selim insan o kadar parayı 6 dene konteynera koyup bi yere göndermez. Göndertmezler. İran da olsa "göndertmezler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 böyle büyük meblağların transferi için üretilmiş, bankalar arasında kullanılan 1000$ lık banknotlar da var. yamulmuyosam şu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gökten para yağıyor ülkemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 10000 bin dolar bile var ama 100 bin doların üstünde fiyatı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.newsweekturkiye.com/haberler/detay/30932/18-milyar-dolarlik-hata şöyle bir olay var, paralel bir şekilde ilerliyor ve ciddi ciddi kaynağı bilinmeyen büyük miktarda para girmiş olabilir türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 elesso said: mesela harcamamı yaptın o kağıdın üstünde yazılı değeri çiziyolar tükenmez kalemle yenisini yazıyolar AHAHHAHAHAAH KUZEN GENE DUSTU navyamphs said: Altını felam geçtim de 7.5 milyar $ nakit denen zımbırtı biraz "fake". Şööle oluyo aşşa yukarı. 7.500.000.000$ tamamı 100$ halinde 750.000 deste para ediyor. Bu da yaklaşık 100.000 kilo ediyor. o da 100 ton ediyor. Oooo da kısaca (olayın kağıt olduğunu düşünürsek) tahmini 5-6 konteyner ediyor. Buuuuda kısaca "fake" ediyor. Hiç bi aklı selim insan o kadar parayı 6 dene konteynera koyup bi yere göndermez. Göndertmezler. İran da olsa "göndertmezler". O kadar paran varsa zaten 1 milyar dolarini yaksan bile "cit" cikartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bide gecen arap prensi geldiginde, para getirdi diyolardi, onunla ilgili bisey goren filan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eski hacılardan kim kaldı. bir dolap osman bir dolap recep. 18.5 milyar dolar karşılığı türkiye 1 bardak soğuk su veriyormuş. bozdur bozdur yudumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 onsekizbucuk milyar dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tır'a para koyup yollamıyorlar iki tıkla hesaba transfer edilir para ne uğraşıyonuz, altınıda sallayın. paranında sırrı fln yok. kimisi türk şirketlerinin bazı oynamalarından diğer bir kısmı ise yıl sonunda belli olur ne için gelmiş nereye gitmiş die. +yastık altından çıkmıştır bir kısmı hani getirin diodu bakan getirmişlerdir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 lan aslında çok kolay işler. heşey ilk önce bunun gibi bir kağıtla başlar. eğer ki bu kağıtta ismi geçen ve bu kağıdı sana getirenlere güven duyuyorsan xxx dolar para harcasın ve doğruluğunu teyit edersin. eğer ki herşey aklına yatıyorsa, tanıdığın para babalarına bu kağıdı satmak için elinden gelen herşeyi yaparsın. burda herşey pazarlıkta bitiyor. elinden gelen tüm imkanları kullanırsın ve eğer şanslıysan şöyle bir bir başka kağıdı elde edersin: aslında ortada bir para falan yok. ortada bir altın da yok. ortada aslında hiç birşey yok. al takke ver küllah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar