Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizcesine güvenenler bakabilirmi?

n0x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar vize formu dolduruyorum bi kelimede takıldım. Sözlükte yok evde internettede bulamadım . Evet kelimemiz " issuance " . Formda Place of İssuance yazıyo. Başvuru yerimidir nedir? Yardım ederseniz çok makbule geçecek bu akşam göndermem lasım formu..
Sosyal ağlarda paylaş

bana edense doğum yerini hatırlattı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

aman derim, country of issuance gidecegi yer falan degil, soz konusu belgenin (mesela pasaport) verildigi ulkedir. pasaportunu hangi ulkeden aldiysan (Turkiye) orayi yazacan oraya. Ayrica issuance = verilmek, (belge) cikartilmak.
edit: verdigin forma baktim orda
2. kisimda pasaportunu nereden aldiysan onlari yazacan, mesela City: Istanbul (Berlin), Country: Turkey (Germany) gibi, 3. kisimda da issuing country: Turkey yazacan, tabi turk vatandasiysan.

[Bu mesaj edi tarafından 10 Haziran 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...