DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Warcraft versiyon deiştirici 1.20c ile 1.23 arasinda versiyon deiştiriyor. Patide oynamak isteyip versiyonun tutmayanlar için. 1.20c yaptiktan sonra tekrar 1.23 yapabilirsiniz. http://rapidshare.com/files/261283282/Warcraft_Version_Switcher.rar.html. Pati Reg dosyasi Eurobattle Reg Sağ tıklayip farkli kaydet diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 denemedim ama faydalı bişey gibi. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 2-3 saniyede falan değiştiriyor versiyonu oldukça etkili. Eğer ben 2 ayrı warcraft yüklemekle uğraşamam diyorsanız en iyi çözüm. Bazen oyunları görememe sorunu olabiliyor heyecanlanmayın ve girmek istediginiz oyunun ismini elle yazın rahatlıkla girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bir de delay reducer diye bisi var diyolar. Fake midir, ne kadar dogrudur bilemiyorum ama gecen weplada sahit oldum gercekten sifir delaydi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Warcraft belirli bir base delay koyuyor oyunlara ki şartlar eşit olsun diye. Genelde o kadar hızlı interneti olmadığı için insanların pek bi işe yaramıyor. ama eğer gerçekten iyi bi bağlantı varsa varolan delayi düşürüp daha iyi oyun sağlıyor. Yani netin iyiyse daha iyi yapar kötüyse bişey değiştirmez. Anlatabildim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 DeathFinger said: Warcraft belirli bir base delay koyuyor oyunlara ki şartlar eşit olsun diye. Genelde o kadar hızlı interneti olmadığı için insanların pek bi işe yaramıyor. ama eğer gerçekten iyi bi bağlantı varsa varolan delayi düşürüp daha iyi oyun sağlıyor. Yani netin iyiyse daha iyi yapar kötüyse bişey değiştirmez. Anlatabildim umarım. O zaman host olamayanlara 2.sinif player muamelesi yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Host olmayan 9 playera evet =) Ama zaten şöyle de bi durum var ne kadar program kullanırsan kullan host hep en hızlı olucaktır =) sadece aradaki farkı azaltabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 1.23a gerekmiş gerena'da oluyor mu şimdi bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evet bu yeterli garena için. Bir de tabi garenanın kendi client programını indirmen gerekiyor orda dota vs oynamak için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 client'ı versyonu ayarladım da bi yerde yetemedim ne olduğunu da çözemedim..heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sorun olarak ne yaşadığını yazarsan daha kolay yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 wepla acc buldum gerek kalmadı sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar