Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Biliyorsunuz Microsoft gecen subatta tum Yahoo'ya 40 milyar dolar teklif etmisti, reddetmisti Yahoo. Gecen yaz da 1 milyar dolar teklif etmisti sadece arama motoruna, Yahoo bunu da reddetmisti. Sonunda anlasmaya varildi: Yahoo, artik aramalarinda Bing'i kullanacak. Arama bolumunu tamamen kapatarak artik haberler, medya, marketing zart zurt onlarla ilgilenecek. Yahoo Search'de calisanlara ne olacak hic bilmiyorum ama bir kismi Microsoft bunyesine gecer, bir kismi da isini kaybeder buyuk ihtimalle. Anlasma kar paylasimina dayaniyor, Microsoft ekstra bir odeme yapmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yahoo cidden oncu bi site, hala aklım almıyo o kadar şeyi bir siteye sığdırabildiklerine. hayranlıkla bakıyorum bazen mainpage'e girdiğimde. microsoft korkunc interfacelerine, site cözümlerine bulaşmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bence yahoo search de calisanlar microsoft a gecer, microsofttan adamlar kovulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ilke, gene insanlari islerinden ettin, vicdansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Penth bilgi çıkarmaktan yakında kovulacaksın valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EMEKCIYI EKMEGINDEN ETTIK BIDE BUNU YAZDIM DIYOSUN HAYVAN OGLU HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Google ile rekabet olacak yani iyi iyi rekabet iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu durumda rekabet artmıyor, tam tersine azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dregoth said: Penth bilgi çıkarmaktan yakında kovulacaksın valla :)yok ben konuyu acmadan 1 saat once falan aciklandi, tuttum kendimi bu sefer :) cunku 1- confirmed degildi ama baya konusuluyodu 2 haftadir. 2- agzima sicarlardi bunda gercekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Adam kapattırmak için şirket satın alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Böyle şerefsiz insanlarla çalışmaktan utanmıyor musun ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 E abi Yahoo search'unu satsaydi zamaninda bunlar olmicakti, Bing'de kullanilacakti arama algoritmasi falan filan. Yahoo iyice krize girdi, Microsoft da kendi arama motorunu yapti, gayet de guzel durumda su anda. Artik MS'in ihtiyaci olan sey "click". Bunun icin de Yahoo'yla anlasmak cok mantiklibirsey bence. Umarim kapanmaz tabi arama kismi, ama kullanilmayacak birseye de para yatirmazlar sonucta. En guzeli bir sekilde Bing bunyesine katmak olur Yahoo search'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/07/microsoft-ile-yahoo-anlast.html ilkeye benzedim iyice kjafjkhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yahoo ciddi anlamda finansal sorunlar yasiyor ancak eski internet devinin hala degeri cok yuksek. ustelik dunya uzerinde en fazla ziyaretci alan sitelerden birisi. microsoft'un yaptigida oldukca iyi bir adim. yahoo search'u tercih edenlerin sayisida oldukca fazlaydi ancak yahoo search'u kullananlar bing'i begenecekler mi bi bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sabah Steve Ballmer mail atti detaylarini falan isin: - Yahoo'nun tum arama ve reklam kismi Bing olacak. - Yahoo'nun tum arama motoru ve reklam platformunun haklari Microsoft'a gecti. - Yahoo'nun arama teknolojisi vs. Bing'de kullanilacak, aka korktugumuzun aksine cop olmayacak Yahoo search. - Arama reklamlarindan elde edilecek gelir, bu geliri artirmak, premium kullanicilarla anlasmalar yapmak vs Yahoo'nun yukumlulugunde olacak - Yahoo'nun bu bolumlerinde calisanlarin cok buyuk bir bolumu (most, if not all) Microsoft'ta kilit bolumlere gelecek. - Birkac saat sonra bir telekonferansla bunlar ve bu site: http://www.choicevalueinnovation.com/thedeal/Default.aspx duyurulacak. Afiyet olsun, bloglarina yazacaklar terazime tiklasin lutfen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 içeriden aldığımız bir bilgiye göre diye basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ballmer stajerlere ozel konusma yapti az once, orada da sordum adama bu isin detaylari nelerdir ve Bing'e ne katacak diye. Adamin verdigi cevabin ozeti su, Microsoft'a ABD'deki internet kullanicilarinin ekstra 20% sini, Yahoo'nun teknoloji ve calisanlarini katicak (ki bunun ustunde cok durdu) Yahoo'ya krizden kurtulma olanagi saglayacak, arama motoruna harcama yapmayip(Yahoo bunyasinde arama kismi kalmayacak artik, komple kapaniyor) uzerine gelir elde etmesini saglayacak. Baya komikti ayrica herif odaya girdi, pardon toplanti saatini degistirdigim icin bugun inanilmaz bir gundu, Yahoo'yla 10 yillik flortumuzun sonunda bugun cikmaya basladik dedi ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Eehuh insider kardeş, ben sana halk olarak soruyorum: benim misler gibi Yahoo mailim yerine yetersiz Microsoft mail sistemi mi gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hayir, sadece arama motoru ve arama motoruna entegre olan sponsored search muhabbeti bing olucak, diger seylere MS karismicak. Benim anladigim bu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yahoo search engine öldü kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 zaten algoritması bozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Penthesilea said: - Yahoo'nun arama teknolojisi vs. Bing'de kullanilacak, aka korktugumuzun aksine cop olmayacak Yahoo search. olmuyor yani yahoo search, hayirli olsun bi yastikta kocasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yahoo Alexa'da yerlerde sürünüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 cus be 2 adamlar daha ne olsun 3 youtube 4 facebook diye gidiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yahoo internet devi yahu, kolay koplay bişi olmaz zatende... sağdan soldan windows live/bing fırlamaz umarım yahooda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar