Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş..

Schweinsteiger

Öne çıkan mesajlar

Skroce said:

tüm yazini okudum ögüt verme derdinde degilim

Sen bu kizi karisina alip artik öpecegini düsünmüyorum o yüzden geri kazanirim triplerinden hemen cik, tabi varsa öyle bisi.

Can yücelin süper bir siiri var baba öyle güzel anlatmiski
olayi öyle güzel özetlemiski aslinda sirf onun linkini versem yeterdi.

Ben bu yazıyı öğüt almak için değilde aslında bu davranışın tavrın sebebi nedir anlam veremediğim inanamadığım neden olabilir böyle birşey diye açtım kardeşim saolasın eyv. Yani bir cevaptı istediğim.

Şu saatten sonra o çok zor zaten tekrar olması. Onu unutabilirim belki ama yaptıklarını asla her baktığımda onlar gelecek aklıma. Şu yüzden yaptım diye tatmin edici bir açıklaması olamaz.

Can yücel'in şiirine gelince inanır mısın ilk 1 ay full bunu dinledim bununla gazladım avuttum kendimi zaten süpersin yinede eyv ;)

ginaly said:

okumadım da grafik lazım mı lan?

3d pasta grafikten hoşlanıyorum ben

ginaly said:

adam fakir işte, yürür mü lan o ilişki.

Allah'a şükür ailemin durumu oldukça iyi şu anda zınnık koklatmıyorlar o ayrı tek amaçları daha çok çalışıp bana ilerki yaşantımda daha çok şey bırakabilmek güzel bir hayat sürmemi sağlamak.
Kimin anne babası 0 dan başlayıp memleketini terkedip büyükşehire gelip 0'dan diyorum hiç tutunacak dalınız yok birşeye sahip değilsiniz malvarlığı sahip olabilir alın teriyle çalmadan , çırpmadan..
Hayvan gibi çalışıp yemeden yedirip giymeden giydirir evladını ? Ki öyle de annem 20 yıllık devlet memurudur üstüne başına almaz ama ayağındaki ayakkabı 30 40 tl ise bana alır 170 liralık ayakkabı..
Önemli olan varlıkta değil yoklukta sevmek sevdiğin insanın yanında olabilmek herşeye rağmen. Diğer türlüsü de zaten yaramaz. Allahım benden ırak etsin öylelerini. Son olarak ciddi olarak söylediğini düşünmüyorum gerçi. Herkes benim gibi değil sonuçta kırılabilir insanlar kelimeleri özenle seçmek lazım bazı konularda , durumlarda..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm..
ben bi bayan gözüyle yorum yapacagım..
kızın yaşadıklarının tıpkısının aynısını son 1 senedir, özellikle 6 ay öncesine kadar ben de yaşıyordum, sen kontörüm mü var arayayım demişsin, ama ben kontörü oldugu halde 1 hafta aranmadıgım olmuştu, gözyaşları sel gibi, acı, sevgiyle bütünleşen bir nefret, hırs, intikam, aklına gelebilecek her türlü ruh hali vardı bende...çok acı çektim bu ilgisizliklerden, çok kavga ettim, ama yok yok yok, değişen hiç bişey yok, sonra tamamen ayrılmaya karar verdim, ama o degil ben istedim, 4 ay ayrılık yaşadım, her günüm zehir zindan geçti, özledim, çoközledim, elim defalarca telefona gitti, armak istedim arayamadım, ne düşünüyosam, ona söyleyemeyecegim herşeyi kagıda döktüm, günlük yazdım, hayatımın tek günlük , şiir, yazı vs yazdıgım tek evresiydi, yani yazmak beni rahatlatıyodu, (eger sen de yazmak istersen günlükle konuşur gibi degil de, kendinle konuşuyormuş gibi yaz derim)
sonra 4 aylık o zehir zemberek ayrılıkta 1 ay süren ilişkim de oldu ama yapamadım unutamadım yerine koyamadım kimseyi, ayrıldım.. vee hiç ummadıgım bi zamanda bana acı veren şahsiyet beni aradı, çok özledigini söledi, ve biz gene barıştık, mucize gibiydi benim için..
ama bu 2. birlikteligimizde o 4 aylık sürecin benden çok şeyler alıp götürdügünü anladım, yani onun için aglamak ölüm gibi geliyodu, tamam bu sefer ilgisizllik vs yoktu ama karakter çatışmalarımız ,kavgalarımız vardı, olmadı gene ayrıldık, ve bu sefer ben hiç üzülmedim, fakat 1 ay sonra o özledigi için tekrar başladık, (tamam onun için aglamak istemiyorum bişi yapmak istemiyorum belki ama sevgi vardı gene içimde ama kalbimde kırıklar da çok fazlaydı) işte neyse biz gene 1 aylık beraberlikten sonra gene ayrıldık şiddetli bi kavgayla, sonra tekrar barıştık 1 ay sonra ve şu an gene ayrıyız..
ve bana şuan nasılsın diye soracak olursan bomba gibiyim, ben onunla çıkarken acı çekiyorum, beni mutlu etmiyor, tmm sevdigini hissediyorum, ama her ne kadar seni artık mutlu edicem söz dese bile bi kaç gün sonra yalan oluyor gene kavga gene kavga..
yani hayatımın son bir yılı zehir oldu, hiçbirşeyden zevk almamaya başlamıştım.. çünkü kalbim fena kırılmıştı ve bu kırıklarla yaşamak, onunla beraber oldugun müddet o kırıkları hissetmek müthiş bi bitkinlik yorgunluk mutsuzluk veriyordu bana.
ben önceden yanımdayken özledigim bu kişiyi artık yanımdayken heyecanlanmıyorum bile.. yani bende 1 senede azalan, YIPRANAN bu duygular, senin kız arkadaşında kimbilir ne depremler , inişler çıkışlar yaratmıştır içinde.. ve üstelik ayrı şehirlerde oldugunuzu söylüyosun, bu da üstüne tuz biber ekiyo, ortak yaptıgınız, yaşadıgınız bişey olmadıgı için muhabbetin dönmemesi de gayet normal..
yani sen kız arkadaşından bahsedince direk "ben" geldim gözümün önüne..
yani sonuç olarak kızlar -genel olarak- kolay aşık olurlar, çok severler, ilgi beklerler -ama dozajında olsa ii olur, fazlası da kızı sıkar, uzaklaştırır- ama üzüldüm mü de, o acı eşigini geçmeye başladım mı da bi kalemle silerler.
yani ben şu an nasıl rahatsam -düşün kü köpek gibi aşıktım o çocuga ben, çok seviyodum- kız arkadaşın da büyük olasılıkla rahattır şu an,
yani sana düşen, zaman, kendi özel hayatınla ilgilenmek, ve geleceginle ilgili şeyler planlamak (en azından derslerine çalışarak bi adım atabilirsin)
genellikle erkek gözünden yorumlar gelmiş, uzun olmakla beraber ben de bi yorum yapayım dedim, pek iç açıcı şeyler söylemedim ama gerçek bu.
ok

ha, son olarak da ekliyeyim, o yazdıgım günlükleri daha sonra teker teker okuyup yırttım attım, ve müthiş bi yükten, acıdan kurtuldum gibi hissettim, bunun da etkisi oldu daha sonra iyiye giden ruh halimde, kısmen de olsa yenilendim yani
Sosyal ağlarda paylaş

Canımı sıkanda onun bu rahatlığı ve konuşmaları oldu ya zaten. Senin adına sevindim 3-4 defa ayrılıp barıştıktan sonra zaten yürümezmiş o ilişki çünki her seferinde o kopuşmalar gelicek insanın aklına ona her baktıgında şu anda bana da olduğu gibi zor yani zaten bu saatten sonra o da kendini nasıl doldurmuş hırslandırmışsa demekki bu kadar gözü kara olmuş. Gerçi birilerinin gazına , dolduruşuna fena halde kapıldığına dair bir histe var içimde ama sanırım bunu asla öğrenemicem. Gerçi ablasını falan tanıyorum hala muhabbetim var ama gerek görmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerin en aciz yönü -bence- bu, yani kaybettikten sonra kıymetini anlıyorsunuz, yani birliktelik sürecinde neden kızın isteklerine kendinizi kapatıyorsunuz ki, sonra da kız gittimmi, bıraktım mı tu kaka oluyoruz, kızlar ilgi ister, ufak da olsa, maddi açıdan külfeti olmasa da küçük hediyelerle bile şımartılmak ister, kız seni gerçekten seviyorsa eminim yaptıklarının karşılıgını fazlasıyla görürsün ondan hiç şüphen olmasın.. kızları yorun, üzün, sevgilrini yıpratın, kontör mü var da arayayım gibi şeylerle ilginizi göstermeyin sonra kızdan size dayanmasını bekleyin, kusura bakma kardeşim ama o kız kötü bi kız olsaydı 2 sene zaten çıkmazdı seninle, belli ki bişilere katlanmış, dayanmış, baktı degişen bişi yok, biraz da mesafelerin etkisiyle artık bittigini anlayıp bitirmiş, diyosun ki "çalışıodum, msj atmış ankaraya geldiginde duymamışım", işte sen ne kadar gerekçe göstersen de kız en basitinden bu sebepten dolayı bile sogumuştur senden. kızlar hassastır ya, ince düşünürler..
yani kardeşim, bu saatten sonra o kız sana eskisi gibi hisler besleyemez. bitmiş bişeyler kızda, ha birilerinin gazına da gelmiş olabilir, olabilir dogrudur, ama kız istemedikten sonra kafasına yatmadıktan sonra kimse kolay kolay gaza getiremez, sevdiginden ayıramaz, ola ki seviyosa.
sana diyebilecegim şeyler de, "neden böyle oldu, ne yaptım, ne yaptı, kim var hayatında, neden beni terketti" gibi soruları bırakıp, herşeyi akışına bırakıp yola devam etmek, beklersen bi süre zaman sana zaten bu sorularının cvbını verecektir..
şu an çok duygusal durumda oldugun için kendine sordugun sorular ve aldıgın cvplar seni daha fazla üzmekten başka hiçbişeye yaramayacaktır. sorgulamayı bırak bence....
Sosyal ağlarda paylaş

"Sürekli beni aramıyorsun etmiyorsun diye trip atıyor sonra aradığınız zamanda konuşacak birşeyler bulamıyorsunuz bugün nasılsın ii sen bende ii şöyle hava su muhabbeti sonra konu kit. konuşunca da böyle oluyordu yani. Birkaç gün aramıyorsunuz gelen sitem dolu bir mesaj şöyle böyle bende ona uygun bir dille aynı şekilde bir mesaj atıyorum malum
Sürekli ilgi ister sürekli ilgi sanki 10 aylık bebek gibi ben kendimle o kadar ilgilenemiyorum. Gün geliyor artık patlama noktasındayım kendimden ittim onu ayrılalım falan dedim cart curt mevzular sonra aradn 1 ay geçti dayanamadım aradım. "

abi çok iyi anlıyorum seni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...