Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: elle_iphe, 02 February 2004 00:55 tarihinde demiş ki: bi insan makyajla bu kadar mı güzelleşir ya Ya ben görünce şok oldum . Bu hakkatten Amyl Lee mı dıye . sonrada baktım harbıden bıraz benzıyor. Zaten o going under dakı vampir kız makyajı kurtarmıştı :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 süper tek kelimeyle. zaten evanescence dinlediğim en iyi gruplardan bir tanesi her şarkısı güzel her şarkısı dinlenilecek nitelikte. makinamda 32tane mp3 ü var grubun hepsini zevkle dinliyorum.[signature][hline]She calls out to the man on the street He can see she's been crying She's got blisters on the soles of her feet Can't walk but she's trying The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 *fallen ı almadım ama şu ana kadar o albüme ait bring me to life ve going under ı dinledim ve izledim hiçbirisi güzel değildi ve hatta bu gruptan nefret etmeye başlamıştım ama sonra my immortal çıktı my immortal en iyisi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 şu evanescence 'ı bi ben beenemedim heralde. my immortal bayık geliyo fazla.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 nedense son albumleri bana çok güzel geldi.. o kadar zamandır dinliyorum hala baymadım.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Dextra, 02 February 2004 15:28 tarihinde demiş ki: şu evanescence 'ı bi ben beenemedim heralde. my immortal bayık geliyo fazla. yok bende beğenmedim. bir tek brıng me to life iyi biraz. ama going under daki İrenç bateri yüzünden sogudum gruptan .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 othranx, bence de süper. bana şunu dedirtiyor: http://server5.uploadit.org/files/theclaymore-helpplease.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben bi everybody's fool u seviyorum paticik's clever[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Biri evanescence mi dedi ? Orada ben varım. Amy Lee'yi tavlamaya gideem yakında zaten.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 olm amyle filortleşioz biz shubuo filortten paketinden buldum hehe cok ballıyım ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar