Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evanescence:My immortal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet çok güzel parcaçdır My ImmortaL Severim bende.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
helloda güzel baya ya, ya ama kadın harcanıyo o iğrenç adamların yanında, doğru düzgün gitar çalanların eline düşse ne güzel olur;adamlar em den başka akor bilmio ki?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

[Bu mesaj Othranx tarafından 30 November 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
merak etme othranx kısmen oldu istediin..grubun gitaristi ben moody bıraktı grubu..
cold grubunda terry balsamo(ismini tam hatırlamıorum ama böleydi sanırm) dio bi herif gelicek büük ihtimal onun yerine..[hline]...is there a life after birth?
Mesaj tarihi:
iyi iyi=) bu arada lacuna coil i indiriom bakalım nasılmış o kadar söledinis=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
ya lacuna coil nedir öyle ya gitarı yeni öğrenmiş elemalar gibi çok basit ve kulağa o kadar da hoş gelmio, my immortal tadını vericek başka şarkı yokmu yani=?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
kötü şarkısı var mıkine???[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
evanescence live olarak seyredilmeyip sadece cd'den dinlendiginde iyi bir grup, sarkilari bayagi guzel, cok basarili bir album, begenerek dinliyorum
ama cok ilginc ki ayni grup sahnede enstruman calmayi bilmeyen adamlar + sesi cikmayan bir kiza donusebiliyor.
Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 30 November 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
...kadın harcanıyo o iğrenç adamların yanında, doğru düzgün gitar çalanların eline düşse ne güzel olur;adamlar em den başka akor bilmio ki?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Othranx tarafından 30 November 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]

+1[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
edi, 30 November 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
evanescence live olarak seyredilmeyip sadece cd'den dinlendiginde iyi bir grup, sarkilari bayagi guzel, cok basarili bir album, begenerek dinliyorum
ama cok ilginc ki ayni grup sahnede enstruman calmayi bilmeyen adamlar + sesi cikmayan bir kiza donusebiliyor.

Keşke ben de konser görüntülerini izlemeseydim :-P
Ama bi arkadaşım dedi ki piyano çalarken şarkı söylemek zormuş çünkü hem oturuosun hem de öne doğru eğiliosun bi de mikrofona yetişcem die..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 02 February 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
bi insan makyajla bu kadar mı güzelleşir ya
Bi de ışık oyunları kontrast vs var tabi.. Yoksa konserlerde de makyajlı ama o kadar güzel mi, değil..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
  • Yeni Oluştur...