axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ddO9idmax0o Twitter buymuş hacı. Yalnız ne kadar gereksiz bişeymiş lan. Böyle işe geç kaldım, işte karnım acıktı falan yazıyosun ve başka insanlar gelip bunu okuyo. Ahahaha ya bide kullanıyoruz falan demişsiniz ben küfredicektim hangi mal bunu kullanır diye mahahaha Ayrıca vidyodan bi kesit, tüylerimi tiken tiken etti twitter said: ...this is real life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ben de geçenlerde girip bir baktım, önce anlamadım "Bu mu lan bütün olayı" dedim, sonra kapadım. Böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sesu said: Bence Twitter da Myspace kafalarına ulaşsın sadece müzisyenler vesaire kullansın, millet de takip etsin. Yoksa bugün 8 kere sıçtım diyenlere doğru gidiyor yani.düşününce pati insanı buna yakın zaten. her yaptığını orda burda sergilemeyi pek seven insanlarla dolu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dünyada günde 8 kere sıçan insan diye bir olgu çoğalıyorsa bir an önce ölmeliyiz bence insan ırçı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hahahaahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: yok yeni değil de, "oba popülerleşmiş" anlayışı jkahfjasjhfjhasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi kere girmiştim, bida girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ne kadar fuzuli bişeymiş ya msn iletisi neyinize yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dayanamadım ben de açtım bugün kendimi kötü hissediyorum. Adımı yazdım mailimi yazdım ikisi de alındı dedi sinirlendikten sonra önceden Twitter acc'u almış olduğumu farkettim. Bir gün gelecek ve ben de "sıçtım" yazacağım. O gün Twitter'ımı kapatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar