The Blue Casket Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Fizik bölümü 1. sınıfta ilk dönem ( 1.5 ay ) Serway 1, ikinci dönem Serway 2 bitireceğini iddia eden akademik takvim ile ilgili aranızdaki fizikçilerin yorumunu bekliyorum. Böyle olacağını iddia eden bir akademik takvim bana pek gerçekçi gelmiyor. DEÜ Fizik öğrencisi arkadaşım 1. Sınıfta Serway 1'i bitiremediklerini söyledi. Edit : Boğaziçi fizikte okuyup da nolcak abi yapılır diyeniniz çıkarsa bilmesini isterim ki sözkonusu üniversitenin fizik bölümünün taban puanı 255 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bitirmek var bitirmek var. Kitabi yazan adamlar bile universite yasindayken 1.5 ayda bitiremezler o kitabi bence. Fizikten nefret etmemin yegane sebebidir Serway. Kimya'dan da ayni sekilde C.H. Sorum yuzunden nefret etmistim. YA C. H. SORUM BAK YINE SINIRLERIM GERILDI KITABIN TURKCESINI BILE ANLAYAMIYORDUK LAN Ha bizim lisede (izmir fen) fizik olimpiyatcilari bitiriyordu serway 1-2'yi ama bikac yilda ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Özet geçiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Niye öyle diyorsunuz ki, serway bence harika bir kitap. İşlemediğimiz konuları bile açıp okuyorum bazen. Ayrıca bitireceğini derken bütün konuları işleyecek diye bir durum da yok. Var mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 serway 1 2 tamamen bitmiyo 1 de egik atislara kadar 2 de bolum 6 dan mi ne basliyosun elektrik alan manyetik alan diye gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar