Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

yetememişler bi adam almaya of. xD

@ azmo

hakan bilal kutlualp gibi bir adam vardı sizde zamanında. anelkayı, alexi vs tutup getiren adamdı. ama aziz yıldırım egosundan dolayı attı bu adamı.

şimdi kayseriye gidip mehmet topuz, trabzona gidip gökhan ünal falan alıyor kendi işte. ^^

bir fb'li olarak yukardaki mesajı üzülerek onaylıyorum bir de facepalmlıyıp gidiyorum bu topicden fdsg.
Sosyal ağlarda paylaş

gs nereye şampiyon oluyor. takım olarak uyum sorununu aşan, giderek eski pas yapan Fenerbahçe imajına kavuşan takım biziz, onlar değil. hala sorunlu bir takımları var. trabzon'un teknik olanı, fazlası değil... dos santos fena ama fena yardırıyor.

bu hafta sivasspor maçı ligin dönüm noktalarından biri olacak. yenilme ihtimalimizin en yüksek olduğu maç. hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

soğuktan oyuncuların kulağı şişince tv başında ızdırap çekeriz. sivasın düşüşte oluşu, cezalı sakat oyuncularımız, defansın kimlerden oluşabileceği ihtimali ortadayken ezbere konuşmak, maçı çok takip ettiğini sanmak şapşallıktır. ezberinizi bozmaya kasıyorum da nasıl bir gelenekse galatasaraylı duruşu aşılamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

soğuktan oyuncuların kulağı şişince tv başında ızdırap çekeriz. sivasın düşüşte oluşu, cezalı sakat oyuncularımız, defansın kimlerden oluşabileceği ihtimali ortadayken ezbere konuşmak, maçı çok takip ettiğini sanmak şapşallıktır. ezberinizi bozmaya kasıyorum da nasıl bir gelenekse galatasaraylı duruşu aşılamıyor.

+1 diyorum ve sivas maçı gerçekten dönüm noktası lig için bencede
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız daum'un oyuncu tercihleri gayet doğru. mehmet topuz için nerede duracağını bilmiyor demişti ki maçı izlerken görüyoruz ki hakkaten nerede durması gerektiğini bilmeyen, amaçsız, futbol bilgisi yoksulu, tuncay'ın anadoludan yeni göçmüşü bir futbolcu. özer desen 90 dakika oynadığında pek verimli olamıyor. uğur boral zaten kafa 1500. deivid desen ümitsiz, takımdan yollanırım diye oynuyor. ki oynayamıyor kötü başladı mı kötü giden cinsten bir oyuncu. deniz barış da malesef bir türlü adapte olamadı. ama daum'un jokeri ve takımı dikkatli takip eden gözler farkındadır ki deniz barış gerçekten ilerleyen yaşına rağmen iyi bir yedek.

bakalım guiza ufaktan açılmaya başlıyor. ilerleyen maçlarda tsigalkovari patlayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi,

simdi aziz yıldırım klupler birliginden istifa etti tamam.

madem bundan rahatsız oluyor taraftarlar, baskanlar, secmezler bu adami bi daha?

ya da aday ol gine diye yalakalık yapmazlar, bunu soylemeye calisiyorum ben.

belkı gene kafası atacak istifa edecek? vermezsin oyunu olur biter.

oy veren kendiniz, ondan sonra konusan gene kendiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...