fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dentinhonun neresi fos ya. yuh 2 sene sonra arsenalda gol kralı olur dentinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yok alamadıkları için bi kaç gün sonra "zaten fıs adamdı" demeye başlıcaklar ondan. aynı türkiye kupasına yaptıkları gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi ne gerek var böyle adamlar almaya genç alak ya gs kiralık suxorlar ligide 6.bitirirz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Masquerade said: yetememişler bi adam almaya of. xD @ azmo hakan bilal kutlualp gibi bir adam vardı sizde zamanında. anelkayı, alexi vs tutup getiren adamdı. ama aziz yıldırım egosundan dolayı attı bu adamı. şimdi kayseriye gidip mehmet topuz, trabzona gidip gökhan ünal falan alıyor kendi işte. ^^ bir fb'li olarak yukardaki mesajı üzülerek onaylıyorum bir de facepalmlıyıp gidiyorum bu topicden fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet azizin cok hatasi var zaten. faydasi kadar hatasi bol. Bakalim ne olacak sonumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Transfer yapılmayacağı çok belliydi. Gs şampiyon olur kanımca. Gerçi Kewell sakatlandı ama hala kadroları çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gs nereye şampiyon oluyor. takım olarak uyum sorununu aşan, giderek eski pas yapan Fenerbahçe imajına kavuşan takım biziz, onlar değil. hala sorunlu bir takımları var. trabzon'un teknik olanı, fazlası değil... dos santos fena ama fena yardırıyor. bu hafta sivasspor maçı ligin dönüm noktalarından biri olacak. yenilme ihtimalimizin en yüksek olduğu maç. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bence sen futbol takip etmiosun sivasın fenerbahçeyi yenmesi olası değil bence.tesaduf olur sivas şampiyonluga oynadıgı dönemlerde bile yenememiş feneri.şimdimi yenicek gelen geçen yeniyor adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 soğuktan oyuncuların kulağı şişince tv başında ızdırap çekeriz. sivasın düşüşte oluşu, cezalı sakat oyuncularımız, defansın kimlerden oluşabileceği ihtimali ortadayken ezbere konuşmak, maçı çok takip ettiğini sanmak şapşallıktır. ezberinizi bozmaya kasıyorum da nasıl bir gelenekse galatasaraylı duruşu aşılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Arkasokak said: soğuktan oyuncuların kulağı şişince tv başında ızdırap çekeriz. sivasın düşüşte oluşu, cezalı sakat oyuncularımız, defansın kimlerden oluşabileceği ihtimali ortadayken ezbere konuşmak, maçı çok takip ettiğini sanmak şapşallıktır. ezberinizi bozmaya kasıyorum da nasıl bir gelenekse galatasaraylı duruşu aşılamıyor. +1 diyorum ve sivas maçı gerçekten dönüm noktası lig için bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sivas top oynamiyoda, hava ve saha kosullari gercekten bitirebilir feneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Alex koşmuyor diyenlere ibret olur bence Sivas maçı, bildiğin kuru soğuk dinamo gibi takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu maçta deivid'in oynayabilme/oynatılma ihtimali var mı bilmiyorum ama keşke deniz barışla birlikte tekrar takıma katılsa, ilk 11'in değişmezi olsa, sağ kanatta topuz'u kesse, jenerik gollerine devam etse, maça iyi başlayıp her pası hedefini bulsa... çok mu şey istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 deivid yine sakatlandı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benim anlamadigim bu, bahsettigim samimiyetsizlik bu iste. Mevcut kadro gral, biz bole devam ederiz transfere gerke duymayiz diyorsun ALAMADIK yerine, deivid diye bir adam var takimda, hic oynamadi yil boyunca. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 rotasyon diye bişey yokki takımda daum saolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yalnız daum'un oyuncu tercihleri gayet doğru. mehmet topuz için nerede duracağını bilmiyor demişti ki maçı izlerken görüyoruz ki hakkaten nerede durması gerektiğini bilmeyen, amaçsız, futbol bilgisi yoksulu, tuncay'ın anadoludan yeni göçmüşü bir futbolcu. özer desen 90 dakika oynadığında pek verimli olamıyor. uğur boral zaten kafa 1500. deivid desen ümitsiz, takımdan yollanırım diye oynuyor. ki oynayamıyor kötü başladı mı kötü giden cinsten bir oyuncu. deniz barış da malesef bir türlü adapte olamadı. ama daum'un jokeri ve takımı dikkatli takip eden gözler farkındadır ki deniz barış gerçekten ilerleyen yaşına rağmen iyi bir yedek. bakalım guiza ufaktan açılmaya başlıyor. ilerleyen maçlarda tsigalkovari patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aziz yıldırım yine klüpler birliği başkanlığına seçilmiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 BIRAKIYORUM RÖRÖRÖRÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 secen sizin takımınızın baskanları, farkındasınızdır umarım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 secen onemli degil ki, birakiyorum rerore dedikten sonra tekrar secilebilir konumda olmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi anlatamadım, baskanlar sen ol diyorlar adama durmadan :D yani hem arkasından konusuyolar hem yalakalık yapıyolar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 arkasından konuşan yok ki? kendi kendine çıkıp konuştu bu adam? http://dergiweb.com/spor/aziz-yildirim-istifa-etti-1091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bu topice prim vermeyin .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi, simdi aziz yıldırım klupler birliginden istifa etti tamam. madem bundan rahatsız oluyor taraftarlar, baskanlar, secmezler bu adami bi daha? ya da aday ol gine diye yalakalık yapmazlar, bunu soylemeye calisiyorum ben. belkı gene kafası atacak istifa edecek? vermezsin oyunu olur biter. oy veren kendiniz, ondan sonra konusan gene kendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar