Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

fanatiksel yorumlarla surayi korlestirmeyin.

Bugun galibiyet aldik diye de hemen ucmayalim, malum takimdan ben sikayetciyim. Eksikler hala var ve bugun ittire ittire guzel bir hirsla yensek te, ters gitseydi hersey hic boyle konusmaayacaktik. Hani nerde transferler falan diye cirit atacaktik.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

misal, Fenerbahçe derbisi sırasında, Kadıköy'de 10. yılı kutlanan hezimetin hırsıyla yaşanacak olaylar neticesinde galatasaray 5 maç saha kapatma cezası alacak. fikstür avantajı hakkında bu faktörü de unutmayalım. ceteris paribus bir yerde.

yok canım ne 5 maçı. en başta verirler bi 5 maç sora 2 maç a çevirirler. nede olsa tahrik 10 senelik.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Blackburn-winger-Pedersen-in-talks-over-Turkey-move-article297039.html

bu güzel transfer olur işte

antuda da olumlu tepkiler alıyor bu isim , tam bir istikrar abidesi , isim yapmış sorunlu ve düşüşte adamları alacağımıza bu tip transferler her zaman için daha mantıklıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

erucalavera said:

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Blackburn-winger-Pedersen-in-talks-over-Turkey-move-article297039.html

bu güzel transfer olur işte

antuda da olumlu tepkiler alıyor bu isim , tam bir istikrar abidesi , isim yapmış sorunlu ve düşüşte adamları alacağımıza bu tip transferler her zaman için daha mantıklıdır..

kendi kendine konuşurken bile gs ye laf sokuyorsun ya. hayranınım ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

noluyor bu türk takımlarına. ne kadar cm/fm efsanesi varsa ülkemize getiriyoruz.

fabian ernst, edu, aghahowa derken jo, pedersen... tsigalko'yu istiyorum ben. okoronkwo olmadı n'diaye ya da carlos jacques de gelebilir. anatoli todorov da fena olmaz. temur altunhan zaten ikinci ligimizde gayet iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...