Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya masq sen de gslisin ama şu postun hiç anlam ifade etmiyor lan ahahah. gg arda ne alaka. mevkisi farklı bi kere. türkiyede gg her takımda banko sağ bek oynar şuanda
Mesaj tarihi:
kasmıssın masq ama olmamış, ben GG yi herkes takımında ister diye kotu nıyetle yazmadım.

herkes bazı futbolcuları takımında gormek ister.

yoksa heryerde cıkıp keske holosko fb de olsaydı demezdim.
Mesaj tarihi:
ayrıca sen hala öğrenemedin dimi, Aziz Yıldırım Türkiyede istedigi futbolcuyu transfer eder.

yemekte şakayla karısık baskanınıza ardayla 20 dakka gorusmeme izin verin diye takıldı diye got korkusundan kaptan yaptınız veledi.

o da gitti sagı sogu tekmeledi tabi.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Ayarını aldı ama Polattan.

Haldunla konuş diyip, Futbol Şube Sorumlusu = Fb başkanı hedesini kabul etti.

Neyse.

Sene sonu görüşürüz. uzatmaya gerek yok. :)

ve fransa krali ile osmanli veziri esit goruldu.

Bunu diyen yarin kadikoyde besitasi yenince, besiktas yenilince bizde yenilmis sayildikta der.
Mesaj tarihi:
Forma satışlarında 45 bini geçmişiz gs a fark atmışız , bu sene bile gs ı geçiyorsak ,icraatları sadece lafda demektir :D

Fenercell dede fark atmıştık zaten , adnan polat kabullenemiyordu , bakalım bunu nasıl kabullenecek :D
Mesaj tarihi:
fotomaç said:

Erkek olsunlar

Sahada sert ve hırçın olduğu için eleştirilen Diego Lugano, "Evet, sert ve hırçınım. Hatta biraz deli, biraz da acımasızım" dedi. Futbolun erkek oyunu olduğunu belirten sarı-lacivertli oyuncu, "Sahada kadınlar gibi ağlayan futbolcuları sevmem. Karşımda her zaman yürekli rakipler isterim. Karşı taraf da cesur olacak. Futbol o zaman daha keyif verici
oluyor. Adrenalinim yükseliyor, heyecanım artıyor" diye konuştu.

gaylord
  • Yeni Oluştur...