utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahaha geç kalmışım ama süpermiş, iyi yolculuklar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Cuce said: gokhyan benım kaybettiğim reileri bul geri emreye YA ABİ HATIRLATMA. EVLAT ACISI GİBİ BENİM İÇİM GİDİYO HER HATIRLADIĞIMDA. NASIL UNUTULUR LAN REİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Japonyadan mesaj atıcam dedim ama QATARdan atiorum mesajı şu an haha herkes arapça konuşuo etrafımda el habibi modunda kara kuru insanlar xP hava sıcaklığı 45 derece oluomuş gündüz de havaalanını içine girene kadar buharlaşioduk akşam olmasına ramen saat 1 de uçaım var artık 1 e kadar havaalanında takılcaz. yolda qatarlı bi adamla tanıştım uçakta yanımda otuurodu adamla bütün yol sohbet ettik böle iş adamı ve government official falan çıktı. Adam inerken de cebime para sıkıştırdı qatar parası hava alanında bişey yersin içersin şimdi dövizini çevirme falan die kartını verdi. dönüşte qatarda takılcaksan ara yardımcı olurum her türlü dedi. böle bi ortam xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hahahahahahahah inanma onlara gökhan inanmaaa shotacon çok vardır araplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kaede said: hahahahahahahah inanma onlara gökhan inanmaaa shotacon çok vardır araplarda shotacon umduğum şey deil umarınm ne lan shotacun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 araplara dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 öyle valla sende ufak tefek şirin bişeysin ya aman diyim dönüşte pogodiyi satıp ahmetle falan abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Katar. Dünyanın organ nakli merkezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ya kral adamdı abi hehe öle demeyin ailesi arka koltukta oturuodu 2 tatlı küçük kızı vardı 1 tane benim yaşımda oğlu vardı karısı kapalıydı tabi hehe böle sülalecek tatile götürmüş türkiyeye ama adam 2 haftada bir yurtdışını geziomuş xP kartına baktım şimdi şimdi kartına baktım tekrar Qatar Sailing and Rowing Federation genel sekreteriymiş adam xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kaede said: öyle valla sende ufak tefek şirin bişeysin ya aman diyim dönüşte pogodiyi satıp ahmetle falan abow ahahhahaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mortis said: Qatar Sailing and Rowing Federation genel sekreteriymiş adam xP kartın arkasına bak, Qatar Kidney Transplant Mafia Federation yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bobrek gitti lan olm dikkat et caponay diye gune yamerika ucagina binme afdsadsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 varmadınmı hala be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 vardı da internetinde sorun varmış ya da bilgisayarında ben de unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha japonya ve japon kızları tek hayalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bana MATKAP kolyesi getirir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pogodi said: vardı da internetinde sorun varmış ya da bilgisayarında ben de unuttum sdf ARADI MI? ÇOK YAZMIŞTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Matkap ne anlama geliyor acaba? Güzel bişeyse bana da getirsin XD XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aramadı 2 sn msne girdi arkadaşından dün aradı bi açtım SAYIN ABONEMİZ SİZE KATARDAN BİR ÖDEMELİ ARAMA VARDIR ödemeli atıyor sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pogodi said: vardı da internetinde sorun varmış ya da bilgisayarında ben de unuttum sdf oha daha 2. gun dolmadı unutmuş bile yuh... demekki uzun mesafe gercekten olmuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 arada QATAR olunca pogodi napsın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o an heyecandan o kısmıyla pek ilgilenemedim 12 saattir beklemekteyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 nasıda ceviriyo nasıda kıvırtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 konuyu okurkende böyle bi reklam çıkıyo üstte JAPON Mantarı Reishi ® %100Etkili JAPON Mantarı Reishi BakanlıkOnaylı SağlıklıYaşam REİSHİ www.ReishiMantari.org/Hemen Teslim konuya göre reklam çakıyorlar ne gzl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar