Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 arkadaşlar interrail yapıcaz da son ayağı italyada kapatıp gemiyle yunanistana geçelim diyoruz. da pahalıymış bayağı galba. bi öğrenelim dedik en azından. bunun fiyatlarını falan nereden öğrenebiliriz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://www.ferries.gr/SFF/prices-ancona.htm şöyle bişey var mesela anconadan(italya) Igoumenitsa(yunanistan)'a gidiyosun 53 euro mesela tek gidiş. gerçek mi bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 neyse topiğe cvp ararken araştırdım buldum gün gelir birinin daha ihtiyacı olur diye linki koyayım: http://www.superfast.com/site/content.asp?sel=291&loc=2&query= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 İnterrail biletine Patras - İtalyada bir kent (hangisi olduğunu unuttum) dahildir yani para vermeyeceksin ekstradan. Ha yanlız 3. sınıf benzeri bir yerde yatacaksın bir yerde, bilette güverte bileti diye kesiliyor ama merak etme yatacak ve oturacak kapalı yer var gemide sizin içinde =) Yanlız dediğim gibi kamaralarda değil, koğuş gibi bir yerde gideceksin ve geminin bazı kısımlarına girme hakkın olmuyor (kumarhaneler yada lüks restotanlar gibi)... Ama güvertede girebildiğimiz ufak bir havuz dahi vardı yani 1 öğleden sonra ve 1 akşam için o kadarda kötü değil. Edit: Zaten bulmuşsun sende cevabı sanırım =) said: 2. If I have a railway pass am I entitled to travel free onboard Superfast Ferries and Blue Star Ferries? Yes, you are entitled to travel FREE if you are holder of a EURAIL card, a EURAIL Greece-Italy pass, an INTER RAIL Global Pass or an INTER RAIL Greece Plus Pass card. Çok ama çok önemli edit: Muscat de Patras hayatımda içtiğim EN İYİ içkidir. Üstelik bir şişe şarap parasına... Şişe şişe al ve iç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ro-ro bakın bir tane. kamyonun arkasına atlayıp tamamen bedavaya getirebilirsiniz belki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 interrail biletin varsa 10 - 15€ gibi bir ek fiyat ödemek zorundasın yine de. gemi içinde istediğin gibi gezebiliyorsun belli bi saatten sonra. çok da sorun olmuyor. @Apis Muscat de Patras zaten bir çeşit şarap. Türkiye'de de üretilen Misket üzümünden ve Patras'ta yapılıyor. tek farkı o. biz feribota binmeden bikaç şişe litrelik şarap ve biraz peynir ekmek şarküteri falan almıştık. böylelikle gemide açlık sorunu yaşamıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Estel_Anorien said: @Apis Muscat de Patras zaten bir çeşit şarap. Türkiye'de de üretilen Misket üzümünden ve Patras'ta yapılıyor. tek farkı o. Evet, misket üzümünden bir şarap ama artık o üzüme orda ne yapıyorlarsa bilemiyorum, burdaki misket üzümüyle üretilen yerli şarapla alakası yok. Sadece bizimkiyle değil, İtalya'da ve Fransa'da da misket üzümlü şaraplar denemiştik, sonuç hüzün. Bulamadık, edemedik benzerini... Offf offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Apis said: İnterrail biletine Patras - İtalyada bir kent (hangisi olduğunu unuttum) dahildir yani para vermeyeceksin ekstradan. şehrin adı bari. Estel_Anorien said: interrail biletin varsa 10 - 15€ gibi bir ek fiyat ödemek zorundasın yine de. o da sezona göre değişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fenris said: Apis said: İnterrail biletine Patras - İtalyada bir kent (hangisi olduğunu unuttum) dahildir yani para vermeyeceksin ekstradan. şehrin adı bari. Bende "şehrin adını yazsaydın bari" gibi okudum, kalktım karıştırdım fotoğraf albümlerini. Buldum fotoğrafları baktım "Bari'ye giderken, 04.07.02" yazıyor. "Hah!" dedim, "buydu şehrin adı. Bari" Tam elimde fotoğrafla dolap-bilgisayarın arasındaki yolun yarısında birden anladım olayı. Neyse, ben fotoğrafı geri koyup gidip yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sakın ola birindisi'den binmeyin şimdi ismini bile hatırlayamadığım çok kötü bir yunan şehrinde iniyorsun. Ondan sora tek çaren otobüse binmek selaniğe kadar.fakat birindisi çok güzel bir yer tek bir hosteli var çok şirin bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tyrael said: sakın ola birindisi'den binmeyin şimdi ismini bile hatırlayamadığım çok kötü bir yunan şehrinde iniyorsun. Ondan sora tek çaren otobüse binmek selaniğe kadar.fakat birindisi çok güzel bir yer tek bir hosteli var çok şirin bir yer. Ordan Türk tırcılarıyla gelmiştik sınıra kadar. Her gemide 8-10 tane oluyorlar. Ha, sınırda da uluslararası sınır kanununu ihlal etmişik. Sınırdaki köprüyü yürüyerek geçmek yasakmış. Bizi alacak bir araba durmayınca (gece gece otosstopçu almadı adamlar) Yunanlılar geçmemize izin verdi ama önce köprünün ortasında 1 saat, sonrada "başlarına birşey gelirse bari Türkiyede gelsin" diye köprünün sonunda 3 saat bekletilmiştik, sabaha kadar (Yüzbaşı gelene kadar) köprüden karaya ayak basmamıza izin vermemişlerdi. Hey gidi günler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar