Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

sahamızda insan öldü de konunun beşiktaşla alakası ne?

girerken kontrolü polis yapıyor.

içeride koridorda 2 kişi tartışıyor ve biri diğerini bıçaklıyor. beşiktaş ne yapabilir buna?

hala aynı şeyi gündeme getirip komik olmayın.

diğer stadlarda da oldu bıçaklanma vs ama ölen olmadığı için böyle bir ceza olmadı ki bu da trajikomik.

verilen ceza tamamen insanları kendine getirmek, girişteki kontrolleri sıklaştırmak vs amacıyla göz dağı olarak verilmiştir. beşiktaş kulübü de bunu kabul edip itiraz etmemiştir.

yoksa ne yapacak kulüp gidip polise nasıl üst aranacağını mı öğretecek?

gs'nin aldığı cezayla uzaktan yakından alakası yok bu durumun
Sosyal ağlarda paylaş

Cemad bilmiyorsan biraz araştır. Üst mahkeme itiraz kararını kabul etti tekrar mahkemeye verildi Beşiktaş bu konudan dolayı.
Oradaki taraftarın güvenliğinden Beşiktaş klübü sorumlu. Yasalarla kurallarla belirlenmiş şeyler bunlar. Ama anlatmak istediğim bu değil. Anlayan anlamıştır zaten uzatmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyatta bi gs-bjk maçında bjk lehine 2 beleş penaltı verildi gs ofsayttan gol attı 2-1 yendik. gs öyle bir öfke kustu ki hakeme düdüğünü bıraktırdı. geçin bu masalları. sizin aleyhinize hata yapıldı mı yer yerinden oynuyor. çok şükür yaşımız yetiyor sizin aleyhinize hakem hatalarına ne tepkiler verdiğinizi hatırlamaya
Sosyal ağlarda paylaş

boş boş konuşma. beşiktaş taraftarı bıçaklandı öldü
fener taraftarı bıçaklandı ölmedi

beşiktaş yönetimiyle fener yönetiminin hataları arasındaki fark nedir beşiktaş ceza aldı fener almadı?

ben bilmiyorum araştıramıyorum sana soruyorum bildiğine göre bir yönetmelik var bunlar arasındaki farkta
Sosyal ağlarda paylaş

Ölümlü olaylar ile yaralanmalı olaylar arasında çok büyük fark vardır yasalar önünde.
Trafik kazasında ölü olursa enkaz kaldırılamaz savcı gelene kadar. Kazayı yapanlar gözaltına alınır. En basit örnek mesela.
Yaralanmalar her zaman olabiliyor,bu tarz olaylar geçiştiriliyor da çoğu zaman yada para cezaları veriliyor.
Ama ölüm olmasıyla yaralanma arasında ne fark var diyorsan zaten konuşucak bişey kalmamış.
Olimpiyat stadındaki maçla ilgili de sende bende biliyosun ki o hakemin ilk faciası olmadığından ateş püskürüldü ve hakemlik bıraktırıldı o hakeme.
Ve en azından tepki koyuyor Galatasaray çıkıp ağlamıyor bizi eziyorlar biz fakir takımıyız diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin fark adli farktır. yani mahkemeye çıkan adamların arasındaki fark

birinde mahkemeye adam öldürerek çıkıyor, diğeri adam yaralayarak çıkıyor ve cezaları farklı oluyor. bunun kulüplerle hiç bir farkı yok.

kulüpler açısından bir fark yok

hala cevabını bekliyorum beşiktaş yönetimiyle fener yönetiminin davranışları arasındaki fark neydi?

ek: bizde de hakemin ilk hatası değil. aynı hakem saçma sapan işler yapıp duruyor. işinize geldiği gibi davranıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldıray Beşiktaş'ta

8 Ağustos 2009

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Beşiktaş Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile prensipte anlaştı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre, Siyah-Beyazlı yönetim gurbetçi futbolcu ile 3 yıllık bir sözleşme planlıyor. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de "Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık" diyerek haberi doğruladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski formunda oynarsa çok etkili olur. Ama ciddi sakatlıklar geçirdi. Stuttgart pek problem çıkarmayacaktır satmak konusunda.
Birde benim anlamadığım bişey var beşiktaş neden
Rüştü
Ekrem-sivok-ferrari-ismail
fink-ernst
Holosko-Yusuf-Tello
Bobo
Tarzı bi 11'le çıkmıyor sahaya. Özellikle Yusuf sağ ve solda pek etkili olamıyor bence,forvet arkasında serbest oynarken çok daha etkili oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...