EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Böyle bi topic olsun diğeri karman çorman Şimdi kimi yolladık kimi aldık biri yazabilirmi? İnternette her site başka bişi diyo şunu alıyoruz bunu alıyoruz diye. Burda biri toparlasa keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 TSL tüm gidenler-gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 transferler 2009-2010 var işte. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 toplu olması böyle daha iyi olur bence fenerbahçelilerde kendileri açabilir isterlerse gs lilerde. topic var transferler topici varda orda kaç 100 sayfa var hangisini takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet evet bu çok iyi oldu bu arada nihatta başladı idmanlara pazara super kupaya yetişirmi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Evet böyle daha iyi. 10.5 numara diyordu denizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ntv'ye göre gelenler; Gelenler Matteo Ferrari (Genoa) Nihat Kahveci (Villarreal) İsmail Köybaşı (Gaziantepspor) Rıdvan Şimşek (Karşıyaka) Michael Fink (Eintracht Frankfurt) Erhan Güven (Ankaraspor) bence öyle çok çok çok adam almak önemli değil, gençleri bilmiyorum da yabancı transferleri umarım ihtiyaca göre yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ismail köybaşı hazırlık kampında en beğenilen isimlerdenmiş,bayağı iyi diyorlar ama kendim daha hiç izleyemedim. Mustafa Denizli gurbetçi,genç bir oyuncu getirmek istiyordu da sanırım vazgeçildi ya da gelecek duruma göre, Bana göre Beşiktaş'ın şuan ki en büyük eksiği sağlam bir stoper,elimizde Sivok,İbrahim Toroman ve Ferrari var,başka kaydırılacak adam yok, 3 kulvarda oynayacak ki bunlardan biri ŞL,3 stoperle mi tutunacağız ? Belki genç bir stoper getirilebilir vs. ama gerekiyor,adam gibi,yedekte oturmayı sorun etmeyecek genç,Türk yeteneklerden biri alınabilir mesela,yabancı kontenjanı ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 üç kulvar diyorsun ama denizli şampiyonlar ligi lafı hiç etmiyor demeçlerde sanırsam bu sene 2 kupa sevdasına yine düşme ihtimalleri var yani yeni rekor hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 erhan var ana mevkisi gibi stoper oynayabilen, gerekirse fink ve ernst de kayar ihtiyaç durumunda. çok büyük problem değil bence. saçma sapan bir stoper alacağımıza türk altyapıdan bir genci koyarız. türkiyede düzgün stoper yok alabileceğimiz delgadonun sözleşmeyi %90 donduruyorlar. ihtimal vermiyordum ama ilginç oldu bu. galiba gerçekten sağlam bir 10,5 numara alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ya kimi alacaklar meraklandırıyorlar insanı. Basında adı hiç geçmemiş biri gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Llama said: üç kulvar diyorsun ama denizli şampiyonlar ligi lafı hiç etmiyor demeçlerde sanırsam bu sene 2 kupa sevdasına yine düşme ihtimalleri var yani yeni rekor hesabıbu kadroyla ne yapabileceğiz ki şampiyonlar liginde?ŞL aşıyor türk takımları uefa bize göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 başlığı editledim 2009-2010 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ŞL'de 3. torbadan gireceğiz. Yani 2. torbadan çekilecek güzel bir rakip bizi üst tura çıkarır. ha ama bizdeki kura şansı varken zaten manu/real/wolfsburg grubunun çıkacağını hepimiz biliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Son torbadan wolfsburgu çekeriz o kesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 beşiktaş neden 3. torbadan giriyorki onu anlamadım ben.bu sene şl ye giden takımlarının 4 te 1 i ilk kezmi şl ye gidiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cado cok cahılsın arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mustafa denizli $l hakkinda yorumunu yapti bitirdi. Ayrca birakin tr sampiyonu 3. Torbadan girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ismail köybaşına çok para vermişiz galiba o kadar iyi bi adammıki o ben hiç hatırlamıyorum antepten alla alla /Batuhan Karadeniz (Gaziantepspor) kiraladık umarım satmadık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dos santos söylentileri var. deco falan diyolardı bizim yönetim ingiltere ye gidince, ama asıl hedef dos santosmuş. açıkçası ben isterim dos santos un gelmesini. 6 m avro teklif etmişler sanırım, tottenham da sıcak bakıyomuş. Dipnot: ama delgado dondurulacağına göre bonservis muhabbeti kafamı karıştırmadı da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 deco alinabiliyorsa decoyu alsinlar ya, sirf ismi goturur. dos santos da iyi oyuncu gibi ama ben decoyu tercih ederim hem delgadonun yaptigi ise, oynadigi mevkiye daha yatkin bir futbolcu deco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 @EagleEye Batuhan 1 seneliğine kiralık gitti Antep'e. Muhtemelen kirada son sezonu olur. İsmail de bildiğim kadarıyla geçen sene ilk defa A takım seviyesinde oynadı, gelecek vadediyor. Fiyatı uçuk olsa da Demirören'in yaptığı en mantıklı transfer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 batuhan için denizli formasını kendi alıcak diyor ben forma vermem diyor sanırsam batu bu sene bi patlama yapar ve zorlana forma vermek zorunda kalırız ki eminim ilk yarı iyi geçerse ikinci yarı geri gelir gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ismaile verilen para gerçekten fazla.Ama piyasa uçtu bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 zapo'yu bursaya kiralamışız 1 seneliğine, nirde gördüm hatırlamıyorum ancak bir internetsitesinde gördümdü negzel oldu 1kişilik yer daha açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar