Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

ntv'ye göre gelenler;

Gelenler

Matteo Ferrari (Genoa)
Nihat Kahveci (Villarreal)
İsmail Köybaşı (Gaziantepspor)
Rıdvan Şimşek (Karşıyaka)
Michael Fink (Eintracht Frankfurt)
Erhan Güven (Ankaraspor)

bence öyle çok çok çok adam almak önemli değil, gençleri bilmiyorum da yabancı transferleri umarım ihtiyaca göre yapılmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

ismail köybaşı hazırlık kampında en beğenilen isimlerdenmiş,bayağı iyi diyorlar ama kendim daha hiç izleyemedim.

Mustafa Denizli gurbetçi,genç bir oyuncu getirmek istiyordu da sanırım vazgeçildi ya da gelecek duruma göre,

Bana göre Beşiktaş'ın şuan ki en büyük eksiği sağlam bir stoper,elimizde Sivok,İbrahim Toroman ve Ferrari var,başka kaydırılacak adam yok,

3 kulvarda oynayacak ki bunlardan biri ŞL,3 stoperle mi tutunacağız ? Belki genç bir stoper getirilebilir vs. ama gerekiyor,adam gibi,yedekte oturmayı sorun etmeyecek genç,Türk yeteneklerden biri alınabilir mesela,yabancı kontenjanı ortada :)
Sosyal ağlarda paylaş

erhan var ana mevkisi gibi stoper oynayabilen, gerekirse fink ve ernst de kayar ihtiyaç durumunda. çok büyük problem değil bence. saçma sapan bir stoper alacağımıza türk altyapıdan bir genci koyarız. türkiyede düzgün stoper yok alabileceğimiz

delgadonun sözleşmeyi %90 donduruyorlar. ihtimal vermiyordum ama ilginç oldu bu. galiba gerçekten sağlam bir 10,5 numara alacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

üç kulvar diyorsun ama denizli şampiyonlar ligi lafı hiç etmiyor demeçlerde sanırsam bu sene 2 kupa sevdasına yine düşme ihtimalleri var
yani yeni rekor hesabı
bu kadroyla ne yapabileceğiz ki şampiyonlar liginde?ŞL aşıyor türk takımları uefa bize göre.
Sosyal ağlarda paylaş

dos santos söylentileri var. deco falan diyolardı bizim yönetim ingiltere ye gidince, ama asıl hedef dos santosmuş. açıkçası ben isterim dos santos un gelmesini. 6 m avro teklif etmişler sanırım, tottenham da sıcak bakıyomuş.

Dipnot: ama delgado dondurulacağına göre bonservis muhabbeti kafamı karıştırmadı da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...