nienna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 axedice said: Ben. Valla çalıştığın işe göre değişir, benim çalışma saatlerim esnekti ve sınav vs. olduğunda izin alıp gitmiyordum. Gündüzleri tam zamanlı çalışıp ara ara dersleri eken bi arkadaş vardı, zorlandı ama mezun oldu bi şekilde. Çap yapmak, 3.5 ortalama vs. gibi düşüncelerin yoksa yapılabilir. tam zamanlı çalıştığında ders çalışmaya nasıl vakit yaratıyordu arkadaş? düşünüyorum da günlük boş vakit de kalmıyor uyuyacak vakit de. part time olsa yine kurtarır da.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bazı günler tamamen gelmiyordu okula, notları bizden alıp haftasonu çalışıyordu bizimle batak oynuyordu.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ikinci ogretim ne ya, ikinci el gibi, akilli cocuklarin okuyup arkaya biraktiklari, artmis, kalmis ogretimler gibi.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aquila said: ikinci ogretim ne ya, ikinci el gibi, akilli cocuklarin okuyup arkaya biraktiklari, artmis, kalmis ogretimler gibi. evet biz gollumuz gün yüzüne çıkamadığımız için ikinci öğretime geçtik :/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abahçılardan soru almak çok yiyidi ya.. en azından hangi konudan soru gelmeyecepini öğreniyoırduk ahahsd
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 nienna said: "geceleri ikinci öğretim okudum, gündüzleri part time çalıştım" diyen var mı paticik'te? cehennem midir, aslında çok zor değil midir; nedir? ben yaptım yapıyorum bu işi ama çalıştığım işler geçim derdinde olmadı hiç yani kendi keyfime göre istediğim bikaç işi yapma şansım oldu haftada 3-4 günden durum böyle olduğunda al-ver ilişkisi ve patron-işçi kafa sevme işkence olayları olmuyor gündüzleri çalışırken sonuçta öyle olduğunda gayet keyifli hayat.
Öne çıkan mesajlar