napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 En iyi bilinen vaka, tıp dünyasını hala şaşırtırken, bir garip doğum daha gerçekleşti. İki başlı tek vücutlu doğan ikizler şaşırttı. Bundan sonrası ise hem doktorları, hem aileyi endişelendiriyor. En iyi bilinen vaka ABD'de yaşayan Abigail ve Brittany Hensell kardeşler. Onlar 18 yaşını da aştılar. Ama benzer vakalar erken yaşta ölümle sonuçlandı. Şimdi ise tek bedenli iki başlı ikizler Endonezya'da dünyaya geldi. Endonezya'nın batısındaki Riau bölgesinde bir annenin ikiz bebekleri, iki başlı tek vücut olarak dünyaya geldi. Antara ajansı, erkek bebeklerin, kalpleri hariç, tüm hayati öneme sahip organları paylaştıklarını duyurdu. Hürriyet'teki habere göre 3.2 kilogram ağırlığındaki bebeklerin sağlıklı oldukları belirtildi. Hastane müdürü doktor Resul Elim de henüz adları konmayan ikizleri tıbben ayırmanın mümkün olmadığını, ancak bakımları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu arada bebekleri görmek isteyen kalabalık bir grubun hastanenin önünde toplandığı kaydedildi. tıklayınız. çok değişik ya.
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oyyş içim bi fena oldu sabah sabah. sende hep habertürkmü okuyosun napıyosun hep ordan haberler sdfsf
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bi bedende yarim akilli olmalarindan iyidir.
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Böjeek said: oyyş içim bi fena oldu sabah sabah. sende hep habertürkmü okuyosun napıyosun hep ordan haberler sdfsf evet, hafta içi her sabah ilk girdiğim site oluyo. sjkfls
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hangi kafa vücudu kontrol ediyo onu merak ediyorum ben esas.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 harbi ha kontrol olayı falan nası acaba bide nefes alma yemek vs falan nası oluyo acaba yada ikiside farklı bişeyi koklayınca nası bişi oluyo böle çok acayip lan bu ne lan böle:S
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Muhtemelen başlardan biri %90 kontrol sahibidir diğer parazit gibi yaşama devam ediyordur.
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aklıma şöyle bi dialog geldi -nasıldım ? -süper -bence o kadar değil geçenki ahmet daha fenaydı -sus kız ahmeti bilmiyor -bilsin canım ne var o da benim erkek arkadaşım
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 said: Misafir 27.07.2009 10:10 ne kadar gerçek tartışılır
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Coder said: aklıma şöyle bi dialog geldi -nasıldım ? -süper -bence o kadar değil geçenki ahmet daha fenaydı -sus kız ahmeti bilmiyor -bilsin canım ne var o da benim erkek arkadaşım Komik değil (td)
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Coder said: aklıma şöyle bi dialog geldi -nasıldım ? -süper -bence o kadar değil geçenki ahmet daha fenaydı -sus kız ahmeti bilmiyor -bilsin canım ne var o da benim erkek arkadaşım (tu)
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ne gerek var ki iki tane kafaya. bazen anlamakta güçlük çekiyorum seni.
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 süper blowjob yapar bunlar bence. vurmayın
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 çüşşşş be düşündügü şeye bak adamın
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Absolut said: Muhtemelen başlardan biri %90 kontrol sahibidir diğer parazit gibi yaşama devam ediyordur. hatirladigim kadariyla ikisi de kontrol ediyo biseyleri, sanirim biri bi tarafi digeri diger tarafi kontrol ediyodu. zaten o kontrolu saglamalarina sasiyolardi.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 "deja cyrano" said: süper blowjob yapar bunlar bence. vurmayın asdfdsfasdf ahaahha buda yazın çarptığı patilerden biri olmalı. (hormone rage rulazz)
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Fazla testesteron da iyi değil işte.
Öne çıkan mesajlar