Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz ile (uzun ilişkilerde) MSN, E-Mail, Facebook vs. şifrelerinizi paylaşır mısınız? Paylaşmış mıydınız?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

paylaştığım zaman olmuştu(baskı altında kalarak) :) çok gereksiz bi davranış bence sevgilide olunsa yinede insanın bi özel alanı olmalı diye düşünüorum.ayrıca işler arapsaçına da dönebilio olur olmaz seyler yüzünden o yüzden bence şiddetle paylaşılmamalı :))
Sosyal ağlarda paylaş

Özel alandan ziyade sorulması bile garipsenecek olan bir durum bu. Sen onun msnini isteyecek kadar ona güvenmiyorsan kafanda kuşkular varsa aynı şekilde o da benzeri amaçla bunu istiyorsa; birbirinize el sallayın daha iyi.

Sebebi açık açık söylenmese bile böyle bir saçmalığın başka ne amacı olabilir ? Ben mantıklı bir sebep göremiyorum. Aaa aşkııııım hadi gel msn şifrelerimizi paylaşalım çok romantiiiiik denecek birşey değil ne de olsa.. Tamamen paranoyaklık ve özgüven eksikliğinin sonucu ortaya çıkan bir saçmalık. Yapanlar profesyonel destek alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

benim msn,facebook,mail hesapları fln hepsi public zaten

x eleman : abi geçen gün senin mailden girip birini listene ekledim kim diye şaşırma ben bişi denemek icin eklediydim
ben : ok mate

gf : canım şu kim online olunca böle böle dedi sana
ben : makara yapıo takılıo öle

sdf normal bir msn/facebook yaşamım bundan ibaret :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
gizli saklı işlerde bir sorun vardır
Sorduğu için söylemiştim aklıma kötü birşey de gelmedi hiç
ara sıra girer maillerime bakar niye bilmem ama güvensizlik olmadığını bilirim Öylesine girer işte normal
hatta patideki postlarıma bile ara sıra bakabilme potansiyeli var
merak etmesi normal bence msn şifremi de bilir ama hiç girmedi sanırım msnime niye girsin ki ztn
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

PeriTh said:

Ben ozellikle sifremi vermem, isterse problem yaratmam... Kendisi de paticik sifresiharic butun sifrelerini bana soruyor... Hotmail sifrem neydi karicciiiimmm diye LOL

pati şifresi hariç demesen banlanırdı diye böyle diyorsun bence onu da biliyorsundur sdfsd

kimi nereye banlıyosun yahu
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

sesu said:

Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım.

Silen varsa eğer asıl onlara acımak lazım.

Ahahahaha. Forumda var bunlardan.

Mail şifrelerimizi değiştik biz. Ama ben onun bütün şifrelerini biliyorum kullanmasam da, o da bildiğimi biliyor tabi. Zaten saklıcak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...