Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 No bloody way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sevgilinle ne kadar yakın olsan da, hayatını paylaşıyo olsanda özünde bir bireysindir, o yüzden belli özel alanların olacak mutlaka... Hiç bir şifremi vermem, cep telefonumu kurcalatmam, bende bunları yapmam ama... Karşılıklıdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 paticikten bahseder miydiniz aramaya inanan birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 paylaştığım zaman olmuştu(baskı altında kalarak) :) çok gereksiz bi davranış bence sevgilide olunsa yinede insanın bi özel alanı olmalı diye düşünüorum.ayrıca işler arapsaçına da dönebilio olur olmaz seyler yüzünden o yüzden bence şiddetle paylaşılmamalı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Özel alandan ziyade sorulması bile garipsenecek olan bir durum bu. Sen onun msnini isteyecek kadar ona güvenmiyorsan kafanda kuşkular varsa aynı şekilde o da benzeri amaçla bunu istiyorsa; birbirinize el sallayın daha iyi. Sebebi açık açık söylenmese bile böyle bir saçmalığın başka ne amacı olabilir ? Ben mantıklı bir sebep göremiyorum. Aaa aşkııııım hadi gel msn şifrelerimizi paylaşalım çok romantiiiiik denecek birşey değil ne de olsa.. Tamamen paranoyaklık ve özgüven eksikliğinin sonucu ortaya çıkan bir saçmalık. Yapanlar profesyonel destek alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 benim msn,facebook,mail hesapları fln hepsi public zaten x eleman : abi geçen gün senin mailden girip birini listene ekledim kim diye şaşırma ben bişi denemek icin eklediydim ben : ok mate gf : canım şu kim online olunca böle böle dedi sana ben : makara yapıo takılıo öle sdf normal bir msn/facebook yaşamım bundan ibaret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bilirim ama paylaşmam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 msn şifrem hariç çoğu şifrem aynı. bi ara gmailim orta malıydı ev arkadaşımın laptoptan otomatik oturum açılıyordu. o kadar kasmamak lazım ama benden gelipte kız arkadaşım tufan msn şifreni versene derse vermem üstüne trip atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 paylaştım uzunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaşmam, ayrılırken çok pis yamuk yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 onunkileri bilirim arasıra sıkılınca bakarım (ayda 1-2 kere) ama kimseyle kendi özelimi paylaşmam bölede bencilimdir sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 veririm, verdim de zaten. Gizlim saklım yok, arada bi odunu hakediyorum da galiba, kova burcundan mıdır nedir bazen saçma sapan şeyler yapıyorum dikkat etmeden. O yüzden hep kontrol edilmek istiyorum, sıkılmıyorum, bunalmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ben ozellikle sifremi vermem, isterse problem yaratmam... Kendisi de paticik sifresiharic butun sifrelerini bana soruyor... Hotmail sifrem neydi karicciiiimmm diye LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 2 yıldır konusunu bile acmadım actırmadım, buyuk konusmamakla birlikte açtırmamda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ayrıldık,hala şifreler aynı,yeni sevgili bile yaptı hnmefendi. ne kadar larcım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 PeriTh said: Ben ozellikle sifremi vermem, isterse problem yaratmam... Kendisi de paticik sifresiharic butun sifrelerini bana soruyor... Hotmail sifrem neydi karicciiiimmm diye LOL pati şifresi hariç demesen banlanırdı diye böyle diyorsun bence onu da biliyorsundur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben hala digeri secenlerin ne yaptıgını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 BloodyBeast said: ayrıldık,hala şifreler aynı,yeni sevgili bile yaptı hnmefendi. ne kadar larcım ben ya Söyle de değiştirsin. Yoksa hayat boyu bakarsın :D. Ben söyledim, "aa ne gerek var benim gizlim saklım yoktur" dedi, 3 saat sonra değişti :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gizli saklı işlerde bir sorun vardır Sorduğu için söylemiştim aklıma kötü birşey de gelmedi hiç ara sıra girer maillerime bakar niye bilmem ama güvensizlik olmadığını bilirim Öylesine girer işte normal hatta patideki postlarıma bile ara sıra bakabilme potansiyeli var merak etmesi normal bence msn şifremi de bilir ama hiç girmedi sanırım msnime niye girsin ki ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Abilify said: Ben hala digeri secenlerin ne yaptıgını merak ediyorum. admin hesabını parayla sevgilisine kiralıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sesu said: Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım. Silen varsa eğer asıl onlara acımak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Werewolf said: Selam ben Werewolf'un eli. EHİ EHİ EHİahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Hangi biriyle paylaşim B)-:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ardeth said: PeriTh said: Ben ozellikle sifremi vermem, isterse problem yaratmam... Kendisi de paticik sifresiharic butun sifrelerini bana soruyor... Hotmail sifrem neydi karicciiiimmm diye LOL pati şifresi hariç demesen banlanırdı diye böyle diyorsun bence onu da biliyorsundur sdfsd kimi nereye banlıyosun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Efrasiyab said: sesu said: Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım. Silen varsa eğer asıl onlara acımak lazım. Ahahahaha. Forumda var bunlardan. Mail şifrelerimizi değiştik biz. Ama ben onun bütün şifrelerini biliyorum kullanmasam da, o da bildiğimi biliyor tabi. Zaten saklıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar