_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Elit internet kafe var izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 elit mi insanlar peki içersindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 benim sevgilim yok lan zaten bana neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 benim sevgilim elite model look 1. si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yanı dusnuebiliyomusun, bir Hodirin, freyanın şifresını ıstediğini "bakıcam listene yagg sarondan mesaj gelmişimi kontrol edicem!!!" dediğini. ne biliyim, jaina'nın thrall'a trip attığını -vermedin msn şifrelerini, biliyom ben o slyvannas karısıyla kırıştırıyosun. HAYALLARIMIZ VARDI THRALL, HORDE'LA ALLIANCE BIRLEŞTIRICEKTIK -ya güzelim neden bole yapıyosunki, ne alakası var. şifre vermiyorum prensip meselesi cunku, ayrıca o slyvannas kemik torbası be! biliyosun ben balık eti severim.. -yaaaaa -kimmiş benım güzeller güzeli archmage'im? sacma dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahahah , fucking kids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 su an istanbula geldim egitim icin, taksim talimhanede ELIT palasta kaliyorum. belirtmek istedim konuyla alakali oldugu icin. onun disinda... kizarkadasimin tum maillerini, facebook mesajlarini karistirmaya gerek duymayacak kadar ozguvenim ve ona guvenim vardir cok sukur. Onun da ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 olm bu egitim dedigin mektep egitimi mi, iki de bir istanbuldasin? ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 solaris network adminlik egitimi icin geldim kankitsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 admin mi olucan basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 adminim zaten, bu network adminligi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 adam olmazsin dedim mi ben sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pogodi said: "Bilirim ama bakmam" "Bilsem bakardım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan. sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 paylaştık. yakaladım. ayrıldık. evet çok kuul bi mesaj oldu ama böyle malesef. başka da yorumum yok, yok paylaşılmalı mıdır paylaşılmamalımıdır. ben elimi ayağımı çektim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dün gece hararetli bir tartışmanın ardından filipinli kız arkadaşımın face'ine daldım, dalmaz olaydım ne çok türk filipin hayranı varmış.. sorun oldu, can sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dory said: ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan. sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz. sen öyle san sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dory said: facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz. böyle bir insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 var. ben de açık gördüm kaç kere, bakma ihtiyacı duymadım. bişey olmadığını biliyorum, o da bilir. nitekim şifrelerimizi de biliyoruz ama bakmıyoruz. gizli saklı bişey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben erkek arkadaşımın şifrelerini biliyodum, istediğim zaman da girip bakıyodum. o da benimkileri bilirdi ama girip bakmazdı yani. olumsuz bi etkisi de olmadı ilişkimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 anlamı : onun aksine güvensiz ve takıntılıydım sorun olmadı ama çocuğu tükettim (bkz. eski) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok gayet güveniyodum, facebookunda bakmak istediğim insanlar vardı sadece benim listemde olmayan o kadar. msnine de bir kere falan girmişimdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bütün şifrelerimi değiştiriyom kaç gündür evden uzakta onun bunun pc sinde girmekten herkes şifremi öğrendi heralde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vaniLLe said: GÖKALP SEN DE KOCA GÖTLÜSÜN. aha bu 40 beden kicindan gecmez! satiyom bunu. dinime küfreden müslüman olsa diye bi laf vardı sabah sabah nerden geldi lan aklıma aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar