Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz ile (uzun ilişkilerde) MSN, E-Mail, Facebook vs. şifrelerinizi paylaşır mısınız? Paylaşmış mıydınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanı dusnuebiliyomusun, bir Hodirin, freyanın şifresını ıstediğini "bakıcam listene yagg sarondan mesaj gelmişimi kontrol edicem!!!" dediğini.

ne biliyim, jaina'nın thrall'a trip attığını
-vermedin msn şifrelerini, biliyom ben o slyvannas karısıyla kırıştırıyosun. HAYALLARIMIZ VARDI THRALL, HORDE'LA ALLIANCE BIRLEŞTIRICEKTIK
-ya güzelim neden bole yapıyosunki, ne alakası var. şifre vermiyorum prensip meselesi cunku, ayrıca o slyvannas kemik torbası be! biliyosun ben balık eti severim..
-yaaaaa
-kimmiş benım güzeller güzeli archmage'im?

sacma dimi?
Mesaj tarihi:
su an istanbula geldim egitim icin, taksim talimhanede ELIT palasta kaliyorum. belirtmek istedim konuyla alakali oldugu icin.

onun disinda... kizarkadasimin tum maillerini, facebook mesajlarini karistirmaya gerek duymayacak kadar ozguvenim ve ona guvenim vardir cok sukur. Onun da ayni sekilde.
Mesaj tarihi:
ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan.

sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz
facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz
msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz.
Mesaj tarihi:
paylaştık. yakaladım. ayrıldık.

evet çok kuul bi mesaj oldu ama böyle malesef.

başka da yorumum yok, yok paylaşılmalı mıdır paylaşılmamalımıdır. ben elimi ayağımı çektim arkadaş.
Mesaj tarihi:
dün gece hararetli bir tartışmanın ardından filipinli kız arkadaşımın face'ine daldım, dalmaz olaydım ne çok türk filipin hayranı varmış.. sorun oldu, can sıktı
Mesaj tarihi:
dory said:

ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan.

sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz
facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz
msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz.

sen öyle san sdfsd
Mesaj tarihi:
var.
ben de açık gördüm kaç kere, bakma ihtiyacı duymadım. bişey olmadığını biliyorum, o da bilir. nitekim şifrelerimizi de biliyoruz ama bakmıyoruz. gizli saklı bişey yok zaten.
Mesaj tarihi:
ben erkek arkadaşımın şifrelerini biliyodum, istediğim zaman da girip bakıyodum. o da benimkileri bilirdi ama girip bakmazdı yani. olumsuz bi etkisi de olmadı ilişkimize.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

GÖKALP SEN DE KOCA GÖTLÜSÜN. aha bu 40 beden kicindan gecmez!
satiyom bunu.

dinime küfreden müslüman olsa diye bi laf vardı sabah sabah nerden geldi lan aklıma aa
  • Yeni Oluştur...