Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben eld actigimda bizim yoss ile domain vardi ya :) Neyse.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hadi domain vardı diyelim. bu bittelitenin r0000xxo00rr dude olması gerçeğini deiştirirmi[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Her zamanki gibi konunun icine etmissiniz kutlarim sizi cidden bi topic in basligina bide konustugunuz seylere bi bakin.. hele sen Baggio yeri geldiyinde geyik yapmak icin icq,msn,mirc falan kullanin dersin kendine gelince bos bos konusursun buralarda...yeter bence bu cocukluk... Quantum İcecream...inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Oyun ile alakali konusuyoruz farkindaysan, 'baba hadi bu aksam icmeye gidelim zuhzuh' falan demiyoruz yani. Tamam topic sapmis ama chat ile alakasi yok, chanterin eldden 'kesinlikle iyi' falan olmadigini tartismisiz. Yine de icin rahatlayacaksa soyliyim ama, zaten son cevaptan sonra icq'yu actim ben de, ayni seyi farkederek, merak etme.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar