letscry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Toa cd key almak istiyorum ilgilenenler buraya yada mail a msj atsinlar lutfen. [email protected][signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eu da toa key satacam sana sora emainde karşıma artilerle cıkacan?:) olmas[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc [Bu mesaj Soth tarafından 08 Haziran 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 soth çok merak ediom eheh. paramı sıçıon sen? plat satın alır, 15 acc la oynar bla bla. hastayım =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ehu yok be ne sıcması:P buna manyaklıkda denebilir ama isin acıkcası su ana kadar aldigim acc lerden memnunum. hep işime yaricak charlar mevcut zate öle olmasa almazdım:)[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ha bide su var tabi baya uzun bi süredir oynamadıgım için cok geride kalmışım . genel duruma yetişebilmek için bole bi yola basvurmak durumunda kaldım. kasarak da olabilir di ama zaman yok:)[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc [Bu mesaj Soth tarafından 08 Haziran 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hatırlarım seni amele gibi innis de ezik champ le grup arardın ahuah şimdi champ le log olsan naparsın acaba eheh. champ class ı kaldırsınlar bence oyundan[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hehe o zamanlar champlar herolardan bile iyidi:P ama harbi şimdi eu da 1 tane champ yok ortalıkda içim acıdı gerçi oynayamıyorum champla zate yok şifresi falan. o yuzden acc almak durumunda kaldım mis gibi eldim var şimdi:P[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 chanter yer eldy yi =P ahah senin kaderin bu ezik charlarla oynamak sdfsdlkgjs[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ee yesin banane benim dusmanım chanter degil ki:P ben rvr de denedim eldi gayet iyi saklanmayı korunmayı bildin mi manyak iyi bana yeter. senin gibi uber char takıntım yok benim:) Seninde koca kafalı pis bi hero oldugun zamanları biliriz özünü unutma ehuhe[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Eld de Heroyu yiyordu Oski'cigim, hatirlatirim, damage veremiyordun :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tank caster duellerini ölçüt alıosun ya ne diim =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ah gerek kalmadi genede muhabbet icin saolun 5p ye aldim cd key i :)[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben 3p ye almıştım aslkjaslkj[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sen petli charla petsiz char duellerini olcut aliyorsan ben 1v1'i haydi haydi olcut olarak alirim, kimse tutamaz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 5p o kadar buyuk para mi Mid/Exc'de ya, Hib'de 10 15 isterler sanirim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baggiocum ben chanter yer derken oyun içinde genel olarak durumundan bahsetmek istemiştim. yani rvr de daa pis vurur, pve de şöledir böledir falan. ama sen ikimizin benim nefret ettiğim charımla olan duellerimizden bahsedince öle dedim tank caster duelini ölçüt alma die. ben chanter vs. eldy duelini anlatmamıştım. tutmayın beni OMFG ffs...[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Niye boyle bir kaniya vardin o zaman pardon? Pb cast time artik esit, baod da nerflendi, ne kaldi ki mana chanterda eldde olmayan, sadece pet. Chanterlarin mana specinde pet ve pb'den baska buyu olmadigini da dusunursen, eld bence hala daha iyi. Light eld desen yine light chanterdan iyi, chantment chanter demeyelim istersen :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 guildden birisi satti o yuzden ucuz ama haklisin burda harbi para deil 5p eheh[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya nie berserkere zerk enchantere chanter diosunuz? dahami karizma oluyo ? icim bi kotu oluyo sinirlerim oynuo nedense chanter lafini duyunca ehhe saldirin simdi :-p[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 enchanter derken aazım yoruluo çok ondan. iki saat ehnnçeantır dicem çentır derim berserker e hiç gelme eheh zerker işte kolaycacık[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Baggio, 08 Haziran 2004 19:04 tarihinde demiş ki: Niye boyle bir kaniya vardin o zaman pardon? Pb cast time artik esit, baod da nerflendi, ne kaldi ki mana chanterda eldde olmayan, sadece pet. Chanterlarin mana specinde pet ve pb'den baska buyu olmadigini da dusunursen, eld bence hala daha iyi. Light eld desen yine light chanterdan iyi, chantment chanter demeyelim istersen :) domainmi bitteliten mi?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Baod'un ne zaman nerflendiginden, VGN'in pb box gruplarinin taktiklerinden haberdar degilsen ne yapayim ben :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 senin nerden haberin oluo allahım yardım et =) 4 aydır oyuna girmezsin =) hem banane? ben mercenary oynuom artık bard veya caster gördümmü dalarım kazımam pb mb sdlkfjsdlfkjsdlkj ayrıca bitteliten r000xxx000r her zmn[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Cunku baod ben gitmeden nerflendi, Bittelitten ben gitmeden rr10 oldu, Domain zaten daha Bittelitten 50 oldugunda falan rr10'du heralde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Baggio, 08 Haziran 2004 19:53 tarihinde demiş ki: Domain zaten daha Bittelitten 50 oldugunda falan rr10'du heralde. domain portakalda vitaminken bitte vardı[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar