D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Hiçbirşey kaybetmedik dün, alliance içinde hamlet sahibi clanlar el değiştirdi onun için savaş açmak zorundasın direk sahip değiştirme opsiyonu yok. 60 vs 150 saldıran + 50 de saldırdığımız şehri koruyan adam vardı en az. Sonuç biz saldırdığımız şehri alamadık ancak düşman 150 kişiyle gelmiş olmasına rağmen şehrimizin içine bile giremedi, harcadık :) Bingildak isterse uzun uzun yazar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bu akşamdan itibaren hiçbir siege'i kaçırmamaya başlıyorum, dün uzun süren planlarım sonunda kendime bi yol çizdim! Bundan sonra profesyonel DFO hayatıma archer olarak devam etme kararı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 haha iyiymiş o olay,bizde bize atılan kazık sonucu ayrıldık alliance dan dune a girdik 2 clan olarak direkt şehrin birini bize verdiler,non stop çalışmaya devam ediyoruz prime time da 75-80 kişi çıkarıyor 2 clan sadece,tabii oyunun başından beri devam edenlere yetişmek zor ama kasıyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 www.youtube.com/watch?v=tMR4PyqnMHw&fmt=22 dünki defence den biri video yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar