Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 h ttp://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=102340513110200&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Eğer linki verirken,bbcode kullanma seceneğini işaretlersen,linki düzgün verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Çok güldüm lan buna ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 eleman süper ötesi hahahahah isterim ben böyle ev arkadaşı stres topu yaparım lan ashgdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 zevk için dövülür diyeceğim ama adam dayak yedikçe daha da şevkle kıllık yapıyor. uyuşturmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Son yaptığını ben 5. yada 6. hareketinde yapmıştım Türklerde o kadar sabır yoktur test etmemek lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Adam cok sabırlıymıs ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 adamı aldım attı lan AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahah benim ev arkadaşım bu üstteki tip gibiydi sabır küpü olmuştum eğleniyodum ama ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bizim yurtta onur diye bi çocuk vardı,aynı odadaydık.Böle en nefret ettigi sey uyandırılmak,rahatsız edilmek gürültü ile falan.Mesela bu cocuk ona gelse sanırım cocugu duvardan kazırlardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bizim yurtta bi tip vardı, 1960 model çalar saatini dolabına kitler uyurdu alarmı kapatıp tekrar uyumamak için tüm yurt uyanırdı bunu tartaklar geri yatardı her sabah :L gerçi her sabah diil tabi bi süre sonra o saat yok oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bizim yurtta bi çocuk vardı, böyle yapıyordu, camdan attık, öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 horlamasından iyidir bence her türlü.. ya da gece uykusunda inlemesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar