Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Merhaba, Bugün avaturk forumlarında birkaç yazı okudum da. Birkaç oyuncu, Eclipse in artık herşeye doyduğunu, oyuncu sayısının çok azaldığını ve bir Chimera bir Kettemor dan sonra terkedilmiş izlenimi veriyormuş... Doğru mu bunlar? Eclipse de başlamayı düşünüyorum da eğer durum gerçekten böyleyse çok kötü :( Adam gibi Imp. vs Rebel pvp yapabilecek miyim şimdi ben Eclipse de, yapamayacak mıyım? (Oyunun pvp sistemini biliyorum, onun müsaade ettiği ölçüde tabi :) )[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sadece gülerim , dün gece server ağırlğı heavy-medium arasinda değişiyordu. Forumlara baktığınızda en fazla post un Eclipse de olduğunu görürsünüz. Hangi server in canlı oldugunu anlamak için trade forumlarına bakmanız bile yeterli, bakın bakalim diğer serverlarda neler satılıyor Eclipse de ne satılyor. Bütün bunlar bir yana Eclipse in bence en güzel yanı yarisinin Avrupali yarısının ise ABD lilerden olusmasi (bunların dısında Uzakdogu, Güney Amerika ve bir çok ülke,bölgeden) sayesinde 23 saat canlı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Saol, içime su serptin valla :)[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yok yahu baya adam var her saat.Hele Coronette insana gına geliyor bazen doluluktan.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne demişler.. nerde çokluk orda b.... :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 chimera yı anlarımda kettemor harbi boş sallamışlar[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Eclipse'in avantajı şu,genellikle sağlam resourcelar ilk eclipsede çıkıyor,bunlar işleyecek çok kişi var ve bu yüzden piyasa fiyatı düşük ve teknoloji olarak daha gelişmiş oluyor diğer serverlara göre.Ticaret ve pvp de oldukça canlı sayılır.Bir çok Alliance var rebel olsun imperial olsun,base raid,city raid falan nerdeyse her hafta 1 tane oluyor.(RIP in bulunduğu alliance 'Imperial Defense Network' adına konuşuyorum,diğer allianceleri bilmiyorum ne yapıyorlar) Mesela ilk T21ler Eclipse'de çıktı,diğer serverlara 2 hafta sonra anca çıktı ve oralarda çok az yapıldığından fiyatları da pahalı oldu diğer serverlarda.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P [Bu mesaj codmaster tarafından 07 Haziran 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 walla ben kettemoor'un popülasyonundan memnunum :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 euro paketle eclipse serverinda oynayabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 amma uydurmuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kettemoor bombos bea .. :) [Bu mesaj Noyanh tarafından 08 Haziran 2004 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 euro paketin ayrı bi özelliği yok bütün serverlarda oynayabilirsin[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya abi Eclipse Artik populationda medium görünüo nası adam yok coronete bi git bak basladıında makinan kac dakka kascak... saçma sapan konuşuolar yaa :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bunlar tamamen komplo e-ih in droid satmasının engellemek için çıkarılan şeyler.ben eclipse adam alınmasın artık diyorum millet eclipse kapanıyo diyo.cogu kisinin sadece bufflar iyi diye baska serverlardan geldigi gorusundeyim :)[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aahahaha sen avaturk forumunda ucanlara bakma burada ucamayinca orada salliyolar .[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet eclipse'in battığı doğru. haciz gelmiş servera. lightsaberlara featherweightlere falan hep el konmuş.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 LOL Sufi!!! :lol:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hangi server'in dolu olduğu benim için şu anda çok önemli değil. Oyuna Kettermoor'da başaladım evimde o zamanlar kablonet vardı ve 120-180 arasında ping alıyordum, eşimin işi nedeni ile evi taşımak zorunda kalınca şu anda oturduğum yerde sadece dial-up imkanım var, onunla da Kettermoor'da 900'ün altına inmedim, Eclipse'de şu anda 550 ping alıyorum ve de bu server da bir karakter yaratmaya çalışıyorum. Gelelim aksiyon imkanlarına, belkide şu anda karakterim çok hazır olamdığı için eclipse geniş çaplı bir aksiyon görmedim ama yakında oda olur diye düşünüyorum, kettermor da ise eski bir sith pa'sı üyesiyim neredeyse hergece bir kaç e-mail alıyorum sürekli bir şeyler yapıyorlar, aslında bunun karşılığınıda aldılar, E3'te SOE tarafından davet edilen 4 PA'dan biri oldu. Sonuçta doluluk oranları heryerde değişiyor, sistemde eksiklikler ne olursa olsun bence güzel bir oyun hoş siz bana bakmayın ben 1998'den beri OSI Atlantic'de Ultima Online'a da devam ediyorum hala. Ölümsüz kalın[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmmm ,) [Bu mesaj draedan tarafından 08 Haziran 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kötü sistem ve bağlantı varsa coronete hiç gitme derim göçersin walla :D heryer kalabalık hele coronet çevresi vendor kaynıyo ne ararsan bulursun binbir çeşit silah armor ooh ooh kebap paran olduğu sürece sorun yoh :D:D:D:D:d[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : None (RIP Soon) Faction : Imperial Professions: Novice Brawler 0-4-4-0 Master Swordsman Novice Fencer 0-0-0-2 Novice Marksman 4-0-0-4 Novice Rifleman 1-0-0-2 Novice Scout 0-0-4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar