DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dark flower için blog açasım geldi.. ben blog açayım biri benim için bişiler yazsın içine olmamı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Dynun said: zevkler renkler işte. seninki de sadeydi ama gayet hoş duruyodu yine. teşekkür ederim. pamuk şekerli temadan bahsediyosan o daha sonra rakılı sonra tarantulalı ve şimdi de dondurmalı olarak değişti. arada bi gir bak istersen :p gerçi twitter'a sardık şimdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Dynun said: Merhaba sevgili internet dostları. http://www.blogger.com/layouts/thumbnails/minima_black.jpg Birçoğunuzun blogunu böyle görüyorum. vallahi yarım yamalak iki blogum var, ikisinin de teması böyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bişey biliyoruz abi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aralarinda oldukca basarili temalar var ama bazilarida pati gibi cok sade tasarimlari sevebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 güzel bi temam var ama tek sorunum var yazdığım yazıların sonuna By rajeesh yazıyor sadece ama ben gönderen Rajeesh saat Xxx yazmasını istiyorum ayarlıyorum fakat olmuyor temanın scriptinden kaynaklanıyor sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 selam rajeş yazar:rajesh demesi için <SPAN class='post-author vcard'> <b:if cond='data:top.showAuthor'> <data:top.authorLabel/> <SPAN class='fn'><data:post.author/></SPAN> </b:if> </SPAN> saat 12213.:!313123 falan demesi için <SPAN class='post-timestamp'> <b:if cond='data:top.showTimestamp'> <data:top.timestampLabel/> <b:if cond='data:post.url'> <A class='timestamp-link' expr:href='data:post.url' rel='bookmark' title='permanent link'><ABBR class='published' expr:title='data:post.timestampISO8601'><data:post.timestamp/></ABBR></A> </b:if> </b:if> </SPAN> bunların genelde yer aldığı yer <DIV class='post-footer'> 'ın aşşasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dynun dostum mükemmelsin (: saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Flassh said: güzel bi temam var ama tek sorunum var yazdığım yazıların sonuna By rajeesh yazıyor sadece ama ben gönderen Rajeesh saat Xxx yazmasını istiyorum ayarlıyorum fakat olmuyor temanın scriptinden kaynaklanıyor sanırım :( Yerleşime girdikten sonra sayfa öğelerine gel. Orada blog kayıtları kutusu var. Ona düzenle diyerek by rajeesh yerine yazar: rajeesh veya ne istersen koyabilirsin. Zaman formatınıda halledebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 @DeaN saol dynun verdiği kodlar işe yaradı bide bloguma playlist nası koyabilirim 4 5 şarkılık bi playlist yapcam tıklayanlar dinlicek olabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Şu adresde bir çok seçenek mevcut ;) http://www.splitbrain.org/blog/2008-01/10-music_for_your_blog_free_playlist_services Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 saol tekrar:) http://rajeeshisnowhere.blogspot.com/ blogumda bu daha bişi yok ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 takip edin diye koyayım ben de sdf http://www.yigitardaturkoglu.com görüşlerinizi alayım bi de, bir sürü şey yaptık görünüm + utility adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 haddi leeen:P bi share butonu eklemişsin işte :D -siz gene girin bakın sdf- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 olm ama çok güzel tasarım / görünüm oldu bence ya; bi 10 yıl böyle kullanırım gibi bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 zaugna'nınkini takip ediyorum ben arada. güzel şeyler denk geliyor. yalnız hangi dilde yazacağına karar vermeli bence artık. "anlaşma sonunda finalize oldu" ne demektir sdjkfhslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 jhsdghjsdjf ya acilen basayım haberi diince pek dikkat edemedim dile, o doğru. daha fecisi bir ara hem türkçe hem de ingilizce yazılar falan yazıyordum; şimdi alıntılar vs. dışında türkçeye döndüm, ama dilim dönmüyor finalize oldu yazıyorum akjsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 olm ben arda kadar forum/facebook/msn ve bilimum yerde blogunun reklamını yapan görmedim. adam çok seviyor ya blogunu. ne diyim bi yastıkta kocarsınız. dynun.com'u alacaktım tekrardan, blogspot ile uğraşmiyim diye, alınmış ne hikmetse. üzüldüm baya blogspotla idare edicez bişeyler bulana kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dinan öyle diyorsun da, günlük ortalama 50 - 60 kişi geliyor özel bir haber basıp ekşiye linklemedikçe, dün linklemiştim 200 kişi gelmiş. Hayır siteyi çok da büyütme hedeflerim yok; ama belli ki bir şeyi yanlış yapıyorum ki içeriğin hedef kitlesinden çok daha az insan geliyor siteye. Üye olunması gereken "blog yazarları derneği" dışında yerler var mı, ne yapmak ne etmek gerek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya yaptığın yanlış demedim gayet doğru. Bol bol link değişimi yapmak lazım. yazıları bazen yazarken takip ettiğin bloglara link vermek pas atmak lazım, çoğu zaman blog okuyucusu bir blogu, başka bişiyi okurken falan görüyor aa bu kimmiş gireyim vs diye. http://www.bloxxo.com bu var güzel bi yer. http://blogkume.com/ var biraz elitist takılıyolar :D abi bi de hevesini kırmak gibi olmasın da , günlük 20-30 ziyaretçi kafadan arama motorları oluyor, eskilerden tecrübe ile sabit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: Dinan öyle diyorsun da, günlük ortalama 50 - 60 kişi geliyor özel bir haber basıp ekşiye linklemedikçe, dün linklemiştim 200 kişi gelmiş. en büyük avantajın ekşi sözlük yazarlığı zaten. burak'ı tanıyorsundur, burak bayburtlu, burak.com da yazıyor. kendi blogu adamın ve neredeyse sırf ekşi sözlükten reklam yaptı, şu an durumunu görüyorsun. bayaa ünlü bi herif yani. ha nasıl oldu, yeni telefon duyuruluyor, hemen alalede bi başlık açıyor, sonra detaylar açıklanınca entrysini editliyor. böylece adam atıyorum nokia n95 yazdığı anda ekşi sözlüğe çat diye cyrus'un yazdıkları çıkıyor. ah diyorum keşke filbert e laf etmeyeydim de ben de yazar olarak kalaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şimdi aklıma geldi, burak gibi shiftdelete de öyle aynı. shiftdelete diye bi kullanıcı var sürekli çıkan yeni makaleleri ekşi sözlüğe ekliyor. çok iyi reklam yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Onun dışında sağlam günlük hit almak için cinsiyetinizin kız olması gerekiyor bir de. Tamam güzel yazılar yazıyolar takip ediyorum felan hani sırf cinsiyetten değildir muhtemelen ama bayan arkadaşlar hakkaten daha çabuk tutunuyor onu kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 çevre meselesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar