Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blogger | Artık süper görünen blogunuz olsun :)

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

zevkler renkler işte.
seninki de sadeydi ama gayet hoş duruyodu yine.

teşekkür ederim. pamuk şekerli temadan bahsediyosan o daha sonra rakılı sonra tarantulalı ve şimdi de dondurmalı olarak değişti. arada bi gir bak istersen :p
gerçi twitter'a sardık şimdi sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

selam

rajeş

yazar:rajesh demesi için

<SPAN class='post-author vcard'>
<b:if cond='data:top.showAuthor'>
<data:top.authorLabel/>
<SPAN class='fn'><data:post.author/></SPAN>
</b:if>
</SPAN>

saat 12213.:!313123 falan demesi için

<SPAN class='post-timestamp'>
<b:if cond='data:top.showTimestamp'>
<data:top.timestampLabel/>
<b:if cond='data:post.url'>
<A class='timestamp-link' expr:href='data:post.url' rel='bookmark' title='permanent link'><ABBR class='published' expr:title='data:post.timestampISO8601'><data:post.timestamp/></ABBR></A>
</SPAN>

bunların genelde yer aldığı yer

<DIV class='post-footer'>

'ın aşşasıdır

Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

güzel bi temam var ama tek sorunum var

yazdığım yazıların sonuna
By rajeesh yazıyor sadece

ama ben gönderen Rajeesh saat Xxx yazmasını istiyorum
ayarlıyorum fakat olmuyor temanın scriptinden kaynaklanıyor sanırım :(

Yerleşime girdikten sonra sayfa öğelerine gel. Orada blog kayıtları kutusu var. Ona düzenle diyerek by rajeesh yerine yazar: rajeesh veya ne istersen koyabilirsin. Zaman formatınıda halledebilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben arda kadar forum/facebook/msn ve bilimum yerde blogunun reklamını yapan görmedim. adam çok seviyor ya blogunu. ne diyim bi yastıkta kocarsınız.

dynun.com'u alacaktım tekrardan, blogspot ile uğraşmiyim diye, alınmış ne hikmetse. üzüldüm baya

blogspotla idare edicez bişeyler bulana kadar sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Dinan öyle diyorsun da, günlük ortalama 50 - 60 kişi geliyor özel bir haber basıp ekşiye linklemedikçe, dün linklemiştim 200 kişi gelmiş.

Hayır siteyi çok da büyütme hedeflerim yok; ama belli ki bir şeyi yanlış yapıyorum ki içeriğin hedef kitlesinden çok daha az insan geliyor siteye.

Üye olunması gereken "blog yazarları derneği" dışında yerler var mı, ne yapmak ne etmek gerek acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yaptığın yanlış demedim gayet doğru.

Bol bol link değişimi yapmak lazım.

yazıları bazen yazarken takip ettiğin bloglara link vermek pas atmak lazım, çoğu zaman blog okuyucusu bir blogu, başka bişiyi okurken falan görüyor aa bu kimmiş gireyim vs diye.

http://www.bloxxo.com bu var güzel bi yer.
http://blogkume.com/ var biraz elitist takılıyolar :D

abi bi de hevesini kırmak gibi olmasın da , günlük 20-30 ziyaretçi kafadan arama motorları oluyor, eskilerden tecrübe ile sabit :P
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Dinan öyle diyorsun da, günlük ortalama 50 - 60 kişi geliyor özel bir haber basıp ekşiye linklemedikçe, dün linklemiştim 200 kişi gelmiş.

en büyük avantajın ekşi sözlük yazarlığı zaten. burak'ı tanıyorsundur, burak bayburtlu, burak.com da yazıyor. kendi blogu adamın ve neredeyse sırf ekşi sözlükten reklam yaptı, şu an durumunu görüyorsun. bayaa ünlü bi herif yani. ha nasıl oldu, yeni telefon duyuruluyor, hemen alalede bi başlık açıyor, sonra detaylar açıklanınca entrysini editliyor. böylece adam atıyorum nokia n95 yazdığı anda ekşi sözlüğe çat diye cyrus'un yazdıkları çıkıyor.

ah diyorum keşke filbert e laf etmeyeydim de ben de yazar olarak kalaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun dışında sağlam günlük hit almak için cinsiyetinizin kız olması gerekiyor bir de.

Tamam güzel yazılar yazıyolar takip ediyorum felan hani sırf cinsiyetten değildir muhtemelen ama bayan arkadaşlar hakkaten daha çabuk tutunuyor onu kabul etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...