Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka faiz bla bla bla

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

UzmanForex den bir deneme hesabım var zaten. Forex olayını daha önceleri de düşündüm ama şu demo üstünden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha ciddi bi çalışma yapmalıyım şu forex üzerine.

Bildiğim kadarıyla forex in olayı anlık alış satışlarla kar sağlamak benim anladığım bu ama dediğim gibi çok ciddi bir araştırma yapmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

450 tl ye facebook texas holdem poker de 1milyar chip alırdım, şansında varsa 2-3 elde onu 2 milyar yapar eğer hemen satmak istersem 450tl ye satardım, geceyi beklersen daha uygun fiyata da satabilirsin:) garanti ve iş bankasından hesabına yatar para çoğunlukla bu bankaları kullanıyolar :)
tabi şansın varsa ve garanti oynarsan böyle yoksa bi bakmışsın bir milyar chip yalan olmuş:)

ama ciddi söylüyorum bunu karlı iş:) alakasız diyebilirsin ama yine de karından dolayı söyliyim dedim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Nakamura said:

su alıp sat.

13 kuruşa alır 50 kuruşa satarsın.

abi 500 liayla en iyi yatirim cidden bu
dalga gecmiyorum
benimde yane max o kadar yatirimimim war su an
ahaha
sole diyim ama
mesela garanti fon icin max hesapta 250 lir aolcak diyo
bi fon 65 lira felan
yane 4 tane fon alirsin
geliri ki yok bence fonun

asil takip edilcek bence turkiyede dolar
sabahtan aksama 2 kurus farkediyo
1.48den 1.50ye cikiyo
isin gucun yok
tanidik dovizcin warsa
dusukken alip yuksekken satsan ayda 60% kar eder istede
zor bi is ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

UzmanForex den bir deneme hesabım var zaten. Forex olayını daha önceleri de düşündüm ama şu demo üstünden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha ciddi bi çalışma yapmalıyım şu forex üzerine.

Bildiğim kadarıyla forex in olayı anlık alış satışlarla kar sağlamak benim anladığım bu ama dediğim gibi çok ciddi bir araştırma yapmadım.

Anlık para kazanmak (Scalping denilen şey) Forex için oldukça zor bir şeydir. Daha çok yarım yada bir günlük hareketlerde kazanç elde edilebiliyor.

Ani ve büyük bir hareket (Mesela GM iflas başvurusu yaptığı an) çok ender olan birşey. Ve yakaması çok ama çok zor.

Kaynak olarak Perşembe'nin "Teknik Analiz mi? Hadi canım sende." serisine göz at derim. Hatta ondan önce Uzman Forex'inde Şişli'de ücretsiz 5 günlük kursları var. Ben katılşmıştım, oldukça tatmin edici.
yebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın hiç bi yerinde 500 tl gibi bi paradan 200-300 tl kazanamazsın bi anda böyle bi şansın varsa ya çok büyük risktir yada sadece 1 kez olacak bişeydir o yüzden bence bu parayı kendini ekonomik olarak eğitmek için harca borsaya gir forex yap ne bileyim

Bu arada biri borsa işini enine boyuna anlatabilir mi ne kadar parayla min girilir fln fln gibisinden hep merak etmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...