SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 UzmanForex den bir deneme hesabım var zaten. Forex olayını daha önceleri de düşündüm ama şu demo üstünden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha ciddi bi çalışma yapmalıyım şu forex üzerine. Bildiğim kadarıyla forex in olayı anlık alış satışlarla kar sağlamak benim anladığım bu ama dediğim gibi çok ciddi bir araştırma yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 1- şarap al 2- iç 3- ??? 4- profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Baba iddaa oyna. 4 misli yap 100 yatır mesela. En karlı yolu bu yani. Gerçi şu aralar oynamak riskli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 450 tl ye facebook texas holdem poker de 1milyar chip alırdım, şansında varsa 2-3 elde onu 2 milyar yapar eğer hemen satmak istersem 450tl ye satardım, geceyi beklersen daha uygun fiyata da satabilirsin:) garanti ve iş bankasından hesabına yatar para çoğunlukla bu bankaları kullanıyolar :) tabi şansın varsa ve garanti oynarsan böyle yoksa bi bakmışsın bir milyar chip yalan olmuş:) ama ciddi söylüyorum bunu karlı iş:) alakasız diyebilirsin ama yine de karından dolayı söyliyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Nakamura said: su alıp sat. 13 kuruşa alır 50 kuruşa satarsın. abi 500 liayla en iyi yatirim cidden bu dalga gecmiyorum benimde yane max o kadar yatirimimim war su an ahaha sole diyim ama mesela garanti fon icin max hesapta 250 lir aolcak diyo bi fon 65 lira felan yane 4 tane fon alirsin geliri ki yok bence fonun asil takip edilcek bence turkiyede dolar sabahtan aksama 2 kurus farkediyo 1.48den 1.50ye cikiyo isin gucun yok tanidik dovizcin warsa dusukken alip yuksekken satsan ayda 60% kar eder istede zor bi is ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 SodomVsGomore said: UzmanForex den bir deneme hesabım var zaten. Forex olayını daha önceleri de düşündüm ama şu demo üstünden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha ciddi bi çalışma yapmalıyım şu forex üzerine. Bildiğim kadarıyla forex in olayı anlık alış satışlarla kar sağlamak benim anladığım bu ama dediğim gibi çok ciddi bir araştırma yapmadım. Anlık para kazanmak (Scalping denilen şey) Forex için oldukça zor bir şeydir. Daha çok yarım yada bir günlük hareketlerde kazanç elde edilebiliyor. Ani ve büyük bir hareket (Mesela GM iflas başvurusu yaptığı an) çok ender olan birşey. Ve yakaması çok ama çok zor. Kaynak olarak Perşembe'nin "Teknik Analiz mi? Hadi canım sende." serisine göz at derim. Hatta ondan önce Uzman Forex'inde Şişli'de ücretsiz 5 günlük kursları var. Ben katılşmıştım, oldukça tatmin edici. yebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dünyanın hiç bi yerinde 500 tl gibi bi paradan 200-300 tl kazanamazsın bi anda böyle bi şansın varsa ya çok büyük risktir yada sadece 1 kez olacak bişeydir o yüzden bence bu parayı kendini ekonomik olarak eğitmek için harca borsaya gir forex yap ne bileyim Bu arada biri borsa işini enine boyuna anlatabilir mi ne kadar parayla min girilir fln fln gibisinden hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Evet bu parayla işi öğrenmeye çalışıcam kitap aldım bu konuda araştırıyorum demo account açtım tekrardan bakalım eğer becerebilirsem forex e adayacağım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar