kaymak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Serverımda buyulerin setle atılmasını engelleyemiyorum. script bilgim az oldugundan sanırım. :( YArdımcı olursanız sevinirim. ayrıca duvarların arkasına atılan paralyze fieldıda engellemek istiyorum oda beceremediklerimden biri. Pvp arena koyamiyorum bir script önerirseniz sevinirim. pvp teklifiyle gidilecek bir yer öldügünde cıkılacak sadece. [Bu mesaj kaymak tarafından 27 April 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 IF (==SKILL_MAGERY) IF (==t_armor) || (==t_armor) || (==t_armor) || (==t_armor) || (==t_armor) || (==t_armor) IF (==i_platemail_chest) || (==i_chainmail_tunic) || (==i_rusty_platemail) || (==i_golden_platemail) || (==i_bronze_platemail) || (==i_silver_platemail) || (==i_blood_platemail) || (==i_copper_platemail) || (==i_agapite_platemail) || (==i_verite_platemail) || (==i_shadow_platemail) || (==i_rose_platemail) || (==i_mytheril_platemail) || (==i_bloodrock_platemail) || (==i_blackrock_platemail) || (==i_old_copper_platemail) || (==i_dull_copper_platemail) || (==i_valorite_platemail) SRC.ACTION=-1 SRC.SYSMESSAGE Zirhla Buyu Yapamazsiniz! RETURN 1 ELSEIF (==i_platemail_helm) || (==i_chainmail_coif) || (==i_rusty_plate_helm) || (==i_golden_plate_helm) || (==i_bronze_plate_helm) || (==i_silver_plate_helm) || (==i_blood_plate_helm) || (==i_copper_plate_helm) || (==i_agapite_plate_helm) || (==i_verite_plate_helm) || (==i_shadow_plate_helm) || (==i_rose_plate_helm) || (==i_mytheril_plate_helm) || (==i_bloodrock_plate_helm) || (==i_blackrock_plate_helm) || (==i_old_copper_plate_helm) || (==i_dull_copper_plate_helm) SRC.SYSMESSAGE Zirhla Buyu Yapamazsiniz! SRC.ACTION=-1 RETURN 1 ELSEIF (==i_platemail_leggings) || (==i_rusty_platemail_leggings) || (==i_golden_platemail_leggings) || (==i_bronze_platemail_leggings) || (==i_silver_platemail_leggings) || (==i_blood_platemail_leggings) || (==i_copper_platemail_leggings) || (==i_agapite_platemail_leggings) || (==i_verite_platemail_leggings) || (==i_shadow_platemail_leggings) || (==i_rose_platemail_leggings) || (==i_mytheril_platemail_leggings) || (==i_bloodrock_platemail_leggings) || (==i_blackrock_platemail_leggings) || (==i_old_copper_platemail_leggings) || (==i_dull_copper_platemail_leggings) SRC.SYSMESSAGE Zirhla Buyu Yapamazsiniz! SRC.ACTION=-1 RETURN 1 ELSEIF (==i_platemail_arms) || (==i_rusty_platemail_arms) || (==i_golden_platemail_arms) || (==i_bronze_platemail_arms) || (==i_silver_platemail_arms) || (==i_blood_platemail_arms) || (==i_copper_platemail_arms) || (==i_agapite_platemail_arms) || (==i_verite_platemail_arms) || (==i_shadow_platemail_arms) || (==i_rose_platemail_arms) || (==i_mytheril_platemail_arms) || (==i_bloodrock_platemail_arms) || (==i_blackrock_platemail_arms) || (==i_old_copper_platemail_arms) || (==i_dull_copper_platemail_leggings) SRC.SYSMESSAGE Zirhla Buyu Yapamazsiniz! SRC.ACTION=-1 RETURN 1 ELSEIF (==i_platemail_gloves) || (==i_rusty_platemail_gauntlets) || (==i_golden_platemail_gauntlets) || (==i_bronze_platemail_gauntlets) || (==i_silver_platemail_gauntlets) || (==i_blood_platemail_gauntlets) || (==i_copper_platemail_gauntlets) || (==i_agapite_platemail_gauntlets) || (==i_verite_platemail_gauntlets) || ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bu lag yapar her actionda kontrol olduğu için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Burda scpler hakkında yardım isteyenlerden hiçbirinin shard açtığını görmedim açanlarda 2hafta sonra kapattı genellikle daha çok eylence için açıyorlar veya uoyu oynadıkları serverların temelinin neler oluşturduğunu görmek için.Oyüzden 10 kişilik serverda lag olsun ne olur olmasa ne olur.Bu sırada bu scp sana biryerden tanıdık gelmesi gerekiyor slacım :)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kaymak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Virus scriptini scp olarak kaydettim ama nedense hala setle buyu yapabiliorum lutfen bi yardım daha ette scripti aktif edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Spheretablese eklemen gerekiyor.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kaymak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Spheretables.scp de on@login altına vermiş oldugun scripti yerleştirdim ama sanırım bir hata var :( keşke iyi bir scripter olabilseydim. [Bu mesaj kaymak tarafından 28 April 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Baseid ile 72 parca porselen takimini tek tek check etmek yerine on=@spellcast ... id=i_platemail_gorget (dispid de olabilir) vs ile 6 parcada halledebilirsiniz o olayi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Levent86 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Duvarların arkasına paralyze field atmasını engellemek ıcın spheretable_x e gir paralyze fieldin bulundugu bolume gel ve FLAGS kısmında yazan SPELLFLAG_FX_TARG kısmını SPELLFLAG_TARG_XYZ olarak değistir sorun cozulecektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bu lag yapar her actionda kontrol olduğu için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Burda scpler hakkında yardım isteyenlerden hiçbirinin shard açtığını görmedim açanlarda 2hafta sonra kapattı genellikle daha çok eylence için açıyorlar veya uoyu oynadıkları serverların temelinin neler oluşturduğunu görmek için.Oyüzden 10 kişilik serverda lag olsun ne olur olmasa ne olur.Bu sırada bu scp sana biryerden tanıdık gelmesi gerekiyor slacım :)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Virus scriptini scp olarak kaydettim ama nedense hala setle buyu yapabiliorum lutfen bi yardım daha ette scripti aktif edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Spheretablese eklemen gerekiyor.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Spheretables.scp de on@login altına vermiş oldugun scripti yerleştirdim ama sanırım bir hata var :( keşke iyi bir scripter olabilseydim. [Bu mesaj kaymak tarafından 28 April 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Baseid ile 72 parca porselen takimini tek tek check etmek yerine on=@spellcast ... id=i_platemail_gorget (dispid de olabilir) vs ile 6 parcada halledebilirsiniz o olayi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent86 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Duvarların arkasına paralyze field atmasını engellemek ıcın spheretable_x e gir paralyze fieldin bulundugu bolume gel ve FLAGS kısmında yazan SPELLFLAG_FX_TARG kısmını SPELLFLAG_TARG_XYZ olarak değistir sorun cozulecektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar