gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ya arkadaşlar ben şöyle bir şey yapmak istiyorum şimdi kazaa dan indirdiğim music cliplerini birbirleriyle birleştirmek istiyorum böyle bir şey mümkünmü yani cdye aktarıcam bunları tek dosya olarak görürmü onları?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 easy video joiner adlı program işine yarar. download.com dan indirebilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 çok teşekkürler denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 gene download.com'dan virtual dub ı dene.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 easy video joiner birleştirirken dosyaları bozuyor yani acaip kaydediyor. virtual dub bu da hiçbiryerde yok. başka bildiğiniz var mı?[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Seperate, 10 Haziran 2004 00:38 tarihinde demiş ki: easy video joiner birleştirirken dosyaları bozuyor yani acaip kaydediyor. ı ıh, sen yanlış kullanmışsındır ... orda aşağıda listeye attığın dosyaların özellikleri yazar; özellikle resolution ve frame rate 'leri birbirini tutmayan iki dosyayı birleştirirsen, "bak saçma olacak ama yapiim istersen ?" gibi bir mesaj alırsın sonuçta saçma olur hakkaten ... ayrıca codec ve dosya tipinden bahsetmeme bilmem gerek var mı ? :) e diyeceksin ki ben nasıl bunları aynı moda getirecem ? cevap yine "easy x" serisinde ... Easy x video converter var ... convert ederken her şeyi elleyebiliyorsun ... yani diyorsun ki bu mpeg/avi vs. yi al, 240x240 resolutionda 16bit sesle, şu codec i kullanarak avi yap ... gibin ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 birleştimeden once framerate ve audio bitrate lerinin ayni olduğundan ein ol , ayni değil ise unripleyip tekrar ayni şekilde olacak halde riple ( VDUBla )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ne gerek var tek dosya yapmaya yaw. VCD yapcaksan tek dosya olmasına gerek yok. Normal data cd yapcaksan gene gerek yok. Her halükarda gereksiz bir iş. Ayrıca o müzik kliplerinin hepsinin ses ve görüntü özelliklerinin aynı olması çok düşük bir şans. 20 tanenin 15 i aynı olsa 5 tutmaz. O zamanda uğraşman gerekir. Uğraşacaksan TMPGenc'i indiriceksin. Ondan sonra bana ulaşcaksın ben sana anlatacam nasıl olacağını. Hepsini sıraya koyup otomatik çevircek.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar