Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

mani

Öne çıkan mesajlar

spartacus u oynayan aktör'ün kanser olduğu ortaya çıkınca daha fazla dikiş-nakış sahneleri verir bunlar. hacı sende gider ayak nasibini al diye hehe.

milli olmayan bi doctore ile ashur kaldı. onlarda birbirlerine kayarsa feci. Doctore kayar gibi gözüküyor zaten son olaylardan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

yanlız ilithya nasıl anlamadı crixus olmadığını hayret. hayvan gibi yara var crixus un vücudunda. hadi makyaj yaptıkları için farkedilmiyo diye düşünse ulan crixus daha bi kalın, iri yarı be. küçük spartacus u görünce aklı gitti herhalde eheue

bring me the best wine, so my guest may be bisi bisi diyordu. belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

çilli kız ile spartacus arasındaki kıvılcımı bende hissettim, ilerde giderler o ikilinin üzerine
yalnız benim anlamadığım ana bir nokta var;
bu spartacus'e ne oldu da kendini gladyatör zannediyor dangalak? en başlarda kaccam burdan vs diyordu e karısı öldü tmm'da, adamın şu anki amacı ne? nedir bu kendini adamışlık? dava dava diyordu davası ne şimdi spartacus'ün?

lan bide bu adamın gerçek ismi ne? trakyalı olarak ismi yani :)

Sosyal ağlarda paylaş

@senko

senko diziyi hic mi dikkatli izlemedin be anam :P

tersten basliyim dediklerine,
1. Herifin adini bilmiyoruz, bilmeyecez de, gercek spartacusun adini da kimse bilmiyordu, sadece gladyator ismi kayitlarda geciyor.

2. Adam kimligini terketti ve bunu yapacagini soyledi zaten. Karisini kaybettikten sonra bosloga dustu, karisinin sozunu hatirlayip kendisini tanrilarin emanetine birakti. Mizrak falan siyirinca yuzunu tanrilar benim yasamami ve boyle devam etmemi istiyor diye gaza gelip kendini tamamen gladyatorluge adadi. Kopek gibi olecegine adam gibi savasmaya karar verdi iste. Hereseyini kaybetti, sarilacagi tek bisi kaldi.

Sosyal ağlarda paylaş

@azmo

hacı işte o tanrılara bırakma olayı saçma geldi bana, inançsız adamdı o, hani bi anda 180derece dönmesi ilginç bayağı. Bide dizide belirtiyordu hep ulan gladyatör olarak ölsen nolcak adın bi süre sonra unutulcak fln diye, şimdi kendine bu davaya vermesi garip.
zaten şu anki spartacüsü hiç sevmiyorum, ideali fln yok bön bön yaşayıp duruyor.
bide ben bu kadar güven sağlayıp sonra piçlik yapacakmış gibi hissediyorum ki büyük ihtimalle de öyle olcak, batiatus buna güvendiği anda ipneliği yapcak spartacüs.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk 2 bolum çok iyi değildi bence salak salak kanlar fışkırıyo fln ama sonrasında baya geliştirdiler ozellikle bu bolumu baya begendim ben.

abi bence spartacus, batiatus'un guvenini kazancak sözünden çıkmıcak. sonrasındada bi fırsatını bulduğunda, batiatus fln dinlemicek öldürcek glaber'i.glaber'i öldürmek içinde ilithyia'yı kullancak. öldürdükten sonrada, köle olan kız, mirayla beraber kaçcaklar mutlu mesut yaşıyacaklar kaybolcaklar ortadan. yazdım buraya bittiğinde alıntı yaparım :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...