Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 biraz daha az ama ara ara var yine de. garip bi dizi... ama izledikce guzellesiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 7. bölümün altyazisi ni bulabilen varmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 delihan said: 7. bölümün altyazisi ni bulabilen varmi acep 7. bölüm yayınlandı mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 troll yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 smarthan said: delihan said: 7. bölümün altyazisi ni bulabilen varmi acep 7. bölüm yayınlandı mı la bende şüpheye düştüm simdi 2 güm önce indirdim altyazıyı bulana kadar bakmim dedim simdi bakdin baya baya yeni bolüm Spartacus-Episode-107-Great adida sonunda spartacus 4 tane trakyalıya benziyen adamla arenada hatta azına burnuna sokuyo kılıcı ama simdi bu nedirki cakma spartacus mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 fragmanda vardı o sahneler zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ula sizin yuzunuzden inat ettm bak spo wercem simdi fragmanı izlemedim bu sahnede warmı bilmiyorum simdi son sahnede son trakyalkıyı keserken trakyalıda kendisini goruyor yuzu aynı uzun saclı spartacus neyse efem dont diyor amcam orda duruyor bi hayatı fılm serıdı gıbı gozleri onunden geciyor sonra AAaaaaAAaa diyip kesiyor kelleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oha link ver :D ciddiyim bu sahne yok indiricem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nerdeyse anti hero karakter. Kötü birşey yapsa gerçekten batırıyor, iyi birşey yapsa (heroic birşey) yine illa ya şanstan yada başka birisinin kritik bir yardım hareketi ile. İlk sezon da over hyped karakter yaratmayalım taktiği olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 smarthan said: oha link ver :D ciddiyim bu sahne yok indiricem bende kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 delihan kusura bakma ya inanmadık hakkaten varmış :) direk seks sahnesi ile başlıo hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Link verseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi bu spartacus ne tırt bi adam ya. 3. bölüm itibariyle diziyi beğenmediğimi anladım ama sırf meraktan izliicem =) bu arada 2.bölümde arenada olan seyircilerin aynıları 3.bölümdede arenadalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cengizhan atacakmış abov ne biçim espri lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 biride altyazı yapıp koysun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sil o linkleri başına bişey gelmeden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 önemli olan çok kişiye ulaşmakdı zaten :) tek tek yazmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yaf altyazi istiyorum ben ama olmuyor boyle solemesem haberınız olmıcak. bi kıyakda sız yapın de hade:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Lucy lawless ı nası bilirsiniz? :p http://www.youtube.com/watch?v=506h_-oG1dE - birde gladiator camp: http://www.youtube.com/watch?v=H1NClmbml6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bölüm yine çok iyiydi bence. ama ben olsam onurumla ölürdüm. benliğimi unutmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 spoiler hacı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 spoilerlık bişi yok. sadece ölmedi dedim. yani ölse dizi biter zaten dimi. ölmiyeceği belli zaten ama yinede alıyım spoilera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 smarthan ölmiceği belli demişin ama değil :D ölecek ama ne zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dizi bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 olay olduunda dizi bitmiş demektir... hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar