Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deathend Web Based Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burası kilitlenir heralde.. yok kilitlenmeyip temizlenirse o ayrı tabi de..

mutant olup takıma girmek isteyen arkadaşlar oyun içinden
Rammelas, Dynun, Saeros, Hyde, Miller, Shadaim'e mesaj atıp yer hakkında bilgi alabilir.. yer olursa sıradan alım olayına girişiriz..

edik: böyle nasıl? :D
Mesaj tarihi:
Şu arabayla giderken varolan arkaplan her görevde farklı olsaymış en azından 5 tane farklı arkaplanlar olsaymış daha güzel olurmuş bence.
Mesaj tarihi:
bide gölete girip batıyo kolpa şöförmüş tekerinin yarısına bile gelmiyo o su yaw nasıl batırıyo arabayı acaba orda :D bide batıyo 35snde geri çıkıyo :P
Mesaj tarihi:
arkadaslar uyariyorum bir daha makattan koymak, sktr etmek gibi seviyesiz laflar ettiginizde iletinizi direk gosterimden kaldiracam. forumda bu tarz seviyesiz laflar/kufurler yasak.
ayrica tartismayi surdururseniz topici kitlicem yeni topictenmi devam edersiniz ne yaparsiniz beni ilgilendirmez. iki tarafta sakin olsun, sidik yarisini biraksin lutfen.
Mesaj tarihi:
Şu anda hiçbir faydası yok zaten clan'ın.

Ne zaman ki global upgrade'leri basabilecek kadar gelir getirecek oyuncu sayısına ulaşırız, o zaman bir şeyler yapabilmeye başlarız muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Vallahi ben paso MultiBoxAlt açıp onlarla su uranium kasıorum clana.. bugün 2k su 12 uranium aktardım biri ile şu an diğerini kasıyorum bakalım :) en azından ana karakterin suyu kendine kalıyo tabi bide her level 5 basına 5 uranium :) yarın büyük ihtimalle 1 kişi daha alırız 1 spot u box karakterler için açık tutuyoruz onları clana sokup su verip atıyorum sonra :)
  • Yeni Oluştur...