Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 burası kilitlenir heralde.. yok kilitlenmeyip temizlenirse o ayrı tabi de.. mutant olup takıma girmek isteyen arkadaşlar oyun içinden Rammelas, Dynun, Saeros, Hyde, Miller, Shadaim'e mesaj atıp yer hakkında bilgi alabilir.. yer olursa sıradan alım olayına girişiriz.. edik: böyle nasıl? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 LAN OLM NICKLERI YAZMA, GERÇEK İSİMLERİMİZİ SÖYLE DEŞİFRE OLUCAZ ADAM DALICAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 beylen "LAN" dendi.. alın bunu içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Şu arabayla giderken varolan arkaplan her görevde farklı olsaymış en azından 5 tane farklı arkaplanlar olsaymış daha güzel olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 oturup izliyon mu abi :D ben biraz izledim bi yerde viyadüğün altında geçiyo, bi yerde de mal gibi çivinin üzerine sürüp lastiği patlatıyo. sıkıldım kapattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bide gölete girip batıyo kolpa şöförmüş tekerinin yarısına bile gelmiyo o su yaw nasıl batırıyo arabayı acaba orda :D bide batıyo 35snde geri çıkıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fightları bile izleyemiyorum ben, o ne lan karagöz hacivat gibi :D skip direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadaslar uyariyorum bir daha makattan koymak, sktr etmek gibi seviyesiz laflar ettiginizde iletinizi direk gosterimden kaldiracam. forumda bu tarz seviyesiz laflar/kufurler yasak. ayrica tartismayi surdururseniz topici kitlicem yeni topictenmi devam edersiniz ne yaparsiniz beni ilgilendirmez. iki tarafta sakin olsun, sidik yarisini biraksin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bana einvite atan yokmu cok pis dövüyorum insanları ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya her adam için para gerekiyo. biriktirip biriktirip alıyoruz sırayla. başka bi kasıt yok yani. paticiği bi toplarsak coşucaz zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şu anda hiçbir faydası yok zaten clan'ın. Ne zaman ki global upgrade'leri basabilecek kadar gelir getirecek oyuncu sayısına ulaşırız, o zaman bir şeyler yapabilmeye başlarız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Vallahi ben paso MultiBoxAlt açıp onlarla su uranium kasıorum clana.. bugün 2k su 12 uranium aktardım biri ile şu an diğerini kasıyorum bakalım :) en azından ana karakterin suyu kendine kalıyo tabi bide her level 5 basına 5 uranium :) yarın büyük ihtimalle 1 kişi daha alırız 1 spot u box karakterler için açık tutuyoruz onları clana sokup su verip atıyorum sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 su bağışlayalım uranyum bağışlayalım, invesment olarak dönecek. büyük başkan torontor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 banada invite falan atın ya ccorpse nick :) su mu verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 verilebilse verirdim fakat karakter içi trasnfer yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abouvs seviye 9 oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mutant mısın masteis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 nicki aynıymış, ve technotics'miş 3 diyince beraber dalıyoruz kankililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben pek alışamadım oyuna, görevler sıkıcı geldi açıkcası. Beni takımdan atın aktif biri gelsin daha mantıklı olur ( Miller ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pekin, seninle çalışmak güzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hatta characteride birine verebilirim :) ihtiyacı olan varmı ? Eş, dost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ayrıntıları pmle bana da kaynaklarını takıma aktaralım ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sae çekerim kulağnı he, otur mişın kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 adam dövmekten vakit bulamıyorum yeaea. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 erkeksen vault çıkışında buluşalım birader, bizim yiğenide dövmüşsün onun hesabı var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar