Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben diyorum ki verirse gene buraya screenshot koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 lol size gülüyorum 5 € ile 100 € mu kıyaslıyorsunuz sözüm yok size.. devam edin böyle afferin.. bu arada para benim değil mi veririm vermem 100 de veririm 100.000 de zoruna mı gitti ? web tabanlı oyun oynanmam ben pek.. piyasada aklına gelecek her türlü paralı oyunda mevcuttur bende bu zevk meselesidir. wow + all expansion aoc guild wars + all expansions lotro + eklentisi mortal ( daha çıkmadı sipariş verdim ) aion ( daha çıkmadı sipariş verdim ) warhammer lineage 2 everquest 2 CE versiyonu olanlarda hepsi CE versiyonu olarak alınmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bence bu kadar adam haksız killer haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 KillerLord said: benim uranyuma ihtiyacım yok ben verdim 10€ aldım kapiş.. KillerLord said: lol size gülüyorum 5€ ile 100€ mu kıyaslıyorsunuz sözüm yok size.. devam edin böyle afferin.. humm 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bide baktım 10€'a 175+18 uranium veriyolar.. hergün avatar degistirirm lan o kadar uranium olsa asfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hastayım senin konuşmana laflarına argoların havada uçuyo neyseki başbaknın bile lan dediği bir ülkede sizin demeniz pek önemli değil süper bir gençlik yetişiyor bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben orda arkadaşlarıma seslenmiştim anlayan anladı onu ama üstünüze alınmak istiyorsanız donate açalım istediğiniz kadar parasını verip alabilirsiniz.. gençlik gerçekten bir "lan" lafı edecek kadar yüzsüz oldu böyle arkadaş ortamında söylenecek laf değil gerçekten bunlar.. daha isteğiniz kadar bana saldırabilirsiniz ve gurur tablolarınızı koyabilirsiniz başkanınız ile beraber.. ancak konu kilitlenmesini istemiyorum o yüzden ben daha fazla uzatmayacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 heh konu kitlenmesinmiş ağzına geleni yaz sonra yok şöyle yok böyle zeytin yağı gibi su üstüne çıkma her zaman sözünün arkasında dur.. neyse bu konuya son ziyartimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ağzıma geleni yazsam daha çok yazardım ben sözümün arkasındayım sadece yersiz serzeniş ve gereksiz hırs yapılınca konudan doğan muz ortaları değerlendirmeden yapamıyorum ne yapayım huyum kurusun.. edik: ayrıca konun kiltlenip kilitlenmemesinden ben bi çıkar düşünmüyorum.. sadece pati ahali olarak oyunda iletişim sağlansın yeni katılanlar olsun diye kilitlenmesini istemiyorum.. post kasayım topic kasayım gibi bi derdim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Tek işlevi uranyum kazandırmak olan linkini spamleyip "Ben paramı bastım uranyumumu aldım" muhabbeti yapıyorsun, akıl var nizam var. Forumdaki en ufak tartışmaya "DALDIM YENDİM EHUEHU" diye SS koyarak zaten baştan bittin sen, niye uzatıyorsun hala? Benim nick Shadaim, İbranice meme demek, arada bir dışarı çık da gör bir iki çift, stresini falan alır. Oyun içinde gel bir çayımı iç bi ara, onun da SS'ini koyarsın bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadaşlar bakın o kadar güzel oyun ki daha 20 sayfa olmadan drama döndü, siz de bugün katılın: http://www.deathend.com/signups/add?refid=11676 http://www.deathend.com/signups/add?refid=11676 http://www.deathend.com/signups/add?refid=11676 http://www.deathend.com/signups/add?refid=11676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Asteroth said: Tek işlevi uranyum kazandırmak olan linkini spamleyip "Ben paramı bastım uranyumumu aldım" muhabbeti yapıyorsun, akıl var nizam var. Forumdaki en ufak tartışmaya "DALDIM YENDİM EHUEHU" diye SS koyarak zaten baştan bittin sen, niye uzatıyorsun hala? Benim nick Shadaim, İbranice meme demek, arada bir dışarı çık da gör bir iki çift, stresini falan alır. Oyun içinde gel bir çayımı iç bi ara, onun da SS'ini koyarsın bu konuya. dayanamadım sana özel yazayım bir seferlik. 3 ana dil gibi yabancı dil yabancı var antalyanın en lüks otellerinden birinde bir birimin başında görevliyim. sanırım dışarı çıkta bak dediğin şeyi ben elmin tersiyle itiyorum hehe belliki sizlerin ihtiyaçları var.. ayrıca ben yazdım bende hırs yapmak yoktur ve dediğim gibi 5 € luk uranyum almışsam ne olmuş :) sana yazdıklarından sonra saldırdıysam ne olmuş hafif geldin bir başka saldırımı zaten sana kullanam :) saeros'da konuyu dağıtmak için yardımcı oluyor ama siz yazdıkca kendiside başarılı olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahaha of nası bi çelişkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Memeyi elinin tersiyle itiyorsan zaten... Neyse tercihlerine saygılıyım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ben de oyunu bişi sanıyordum bu kadar tuttu diye, masteisin blog yazısını gördüm, bitefight, gladiatus aynı tür diye , geçenlerde kendi kendime diyordum , bu adamlar aynı oyunu alıp orta çağ , vampir, büyücü diye içerik değiştirip değiştirip piyasaya sürüyorlar , hayırdır falan diyordum , meğer gerçekten olay tutuyormuş. Konsepti beğenince içerik fark etmeden oynanıyormuş, oyun yapımcılarından özür diliyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 olay idrar yarışına döndü gibi sanki.. o kadar dil lisan kariyer yapmışsın ama içinde hala birşeyler kalmış gibi.. yazdıkların yaptıkların ve son bu CV bilgileri gerekli açıklamayı yaptı.. teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yok vallahi komikli mesaj atmak için mesaj atıyorum ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 lol sadece lol senin ömrün boyunca göreceğinden çok fazlasını görmüşümdür. belki de görmemişsindir bile :) elimin tersiyle itiyorum derken o kadar varki yani artık geyiğe döküyoruz neyse bu konu bitmiştir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 neymiş demekki bir dil bir insan iki dil iki insan değilmiş.. yada taban olarak 0 olunca çarpan olarak ne kadar dil eklersen gene bi etki yapmıyomuş onu öğrendik bizde burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 KillerLord said: lol sadece lol senin ömrün boyunca göreceğinden çok fazlasını görmüşümdür. belki de görmemişsindir bile :) elimin tersiyle itiyorum derken o kadar varki yani artık geyiğe döküyoruz neyse bu konu bitmiştir benim için. Abi tamam açıklama yapmana gerek yok. Ortada yanlış bir şey yok zira, saygı duyuyorum dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 edit : hesapta yanlışlık olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 KillerLord said: 3 ana dil gibi yabancı dil yabancı var arada türkçe kaynamış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Burdur yöresinden oyun havası ismi o abi, yanlış anlamışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abi ben bi öküzüm, konuyu okuyup "benim neyim eksik" diyip kıskandım dayanamadım 10€ harcadım oyna. evet şimdi pişman oldum, o 10€ ya gidip tişört alırdım be. neyse bari mişına kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar