Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deathend Web Based Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada "Vault_dweller, Mrhades, tuorannare, mrsda" human açmışsın hocam seni invite edemiyorum :S diğer human açanlar varsa onarda baştan başlayıp mutant başlasın bari.. human oldugu için çağıramadım takıma
Mesaj tarihi:
Hyde, Miller, Arthur, Dynun invite ettim.. ancak görünen şu ki takım 5 kişilik takımı 1000 su ile büyüte biliyoruz su biriktirip takım deposuna atın biraz takımı büyütüp hep beraber toplaşalım :)
Mesaj tarihi:
Ya şimdi gidebildiğimiz kadar mission yapıp sömürücez di mi.
Sonra fight yapıcaz bi de.

fight için inventory iyi olcak.
mission için garage iyi olcak.

doğru anladım di mi
Mesaj tarihi:
2 çeşit misson var.. birinde gidiosun engeller falan denk gelio sadece sonra bitiyo diğerinde gidip sonunda savaşıyosun.. bu missonlar ile uranium denk getirebiliosun ki her bi bi şey uranium istiyor :S günlük 5 daily idi su an bende 7 daily oldu onalrı yapıyorum uranium falan bitti o yüzden simdi office den 1 saatlik işler var ordan su karsılıgı çalışıyorum
Mesaj tarihi:
Saeros said:

beni de alsanıza takıma, nick aynı

bab' takım su an doldu bi lvl 5 olalım toptan 1000 su ile takımı +5 kisi genisletebiliyoruz o zaman alırız senide doldu su an ama :(
Mesaj tarihi:
hos geldin teneke adam :) takımı büyütüğümüz zaman bütün mutant olan patileri alıcam simdilik böyle takılalım bakalım.. humanları inv edemiyorum maalesef
Mesaj tarihi:
abouvs benide alın, nick masteis
humanım bu arada

bide oyun forumlarına baktım
luck baya bi önemliymiş sanırım, missionlardan item düşürmek vs. ben bi abanıyorum şimdiden lucka. 30 yapmayı planlıyorum
  • Yeni Oluştur...