Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bu arada "Vault_dweller, Mrhades, tuorannare, mrsda" human açmışsın hocam seni invite edemiyorum :S diğer human açanlar varsa onarda baştan başlayıp mutant başlasın bari.. human oldugu için çağıramadım takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 beni invite et suyu ısıttım bekliyorum :D isim Hyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hyde, Miller, Arthur, Dynun invite ettim.. ancak görünen şu ki takım 5 kişilik takımı 1000 su ile büyüte biliyoruz su biriktirip takım deposuna atın biraz takımı büyütüp hep beraber toplaşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 onayladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 takım liderliğini aktarma seçeneği var mı? ilerde bırakacak olursan oyunu falan. ben bu oyunu 10 yıl oynarım valla. müthiş isim kapattık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hehe :D var var.. isim gerçekten mükemmel oldu yaw.. fallout günlerim depreşti.. kurup oynayasım gelio valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ya şimdi gidebildiğimiz kadar mission yapıp sömürücez di mi. Sonra fight yapıcaz bi de. fight için inventory iyi olcak. mission için garage iyi olcak. doğru anladım di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 galiba. tehlikesiz görevleri yapınca zaten 1000e yaklaşıyo altın. liderin iliği kemiği kurudu, genişletme çalışması için herkes 250 su çıksın. ben aktarıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 2 çeşit misson var.. birinde gidiosun engeller falan denk gelio sadece sonra bitiyo diğerinde gidip sonunda savaşıyosun.. bu missonlar ile uranium denk getirebiliosun ki her bi bi şey uranium istiyor :S günlük 5 daily idi su an bende 7 daily oldu onalrı yapıyorum uranium falan bitti o yüzden simdi office den 1 saatlik işler var ordan su karsılıgı çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 invite'ı kabul ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 fallout 3 çalıştıran bi bilgisyarım yok nelerle uğraşıyorum ya. lvl 5 gerekiyomuş kaynak aktarmak için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben sürekli 2. yi yaptım en sonunda savas olan.. no pain no gain :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 beni de alsanıza takıma, nick aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 evet bende ona baktım lvl 5 olman lazım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Saeros said: beni de alsanıza takıma, nick aynı bab' takım su an doldu bi lvl 5 olalım toptan 1000 su ile takımı +5 kisi genisletebiliyoruz o zaman alırız senide doldu su an ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sdf tamam sorun değil, oyunu anlamaya çalışıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Drakkahn Boci xaty arkadaşlara teşekkür ederim. üye olurken kazandırayım derseniz : http://www.deathend.com/signups/add?refid=11307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 canım feci fallout çekti sayenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Torondor senın linkten girdim bende. Nickim tenekeadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hos geldin teneke adam :) takımı büyütüğümüz zaman bütün mutant olan patileri alıcam simdilik böyle takılalım bakalım.. humanları inv edemiyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abouvs benide alın, nick masteis humanım bu arada bide oyun forumlarına baktım luck baya bi önemliymiş sanırım, missionlardan item düşürmek vs. ben bi abanıyorum şimdiden lucka. 30 yapmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 geldim ekleyin beni mutantım nick Sanchez Le Beau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://img151.imageshack.us/img151/4255/dynunuunny.jpg şöyle bişey yaptım takım avatarı için? olmuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 buyrun link :) tekrardan http://www.deathend.com/signups/add?refid=11307 benide davet edin sıralamada 17x lerdeyim KillTheory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Avatar gayet güzel olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar